Rada ohľadom kúpy

Diskusia ohľadne vozidiel značky Hyundai

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: Rada ohľadom kúpy

Príspevok od používateľa tatkotom »

"chceš si kúpiť auto,alebo problém ?" - geniálne napísané.
Myšlienka hodná zlata.

V dávnejšej minulosti som si tiež raz kúpil problém.
misiacik1981
Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa misiacik1981 »

veľmi pekne dakujem za rady. mám ešte väčši zmatok ako pred tým... ale aspon mám nad čím rozmýšľať.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Pre zákazníka som hladal 4x4 za podmienok ...spolahlivosť,servisné náklady a logicky cena.A ponuka je vcelku solidná a výber dobrý.Ale za podmienky,že to nie je imidžová záležitosť,také tie typické sprostosti (čím mladšie a pod.) kadejaké haraburdy dnešného sveta kde sa hladí na vizáž auta takmer v prvom rade. Dopručujem sa pýtať už na konkrétne autá,z konkrétnou motorizáciou.Pretože platí že (len príklad) majú výborné benzíny a diesle nič moc.Prípadne opačne,ale motor a motor rôznych výkonov a kubatúr (ale hlavne Euro triedy) sa môžu nebesky líšiť akoby ich ani jedna mater nemala.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

V mojom okolí jazdia tri Dustery 0.9 TCE , jeden z nich aj s plynom a spokojnosť.
Dcera mala Daihatsu Sirion (chvilku aj ja) Subaru Justy a ako rodina majú Vitaru 1.6 benzín asi 2018 rok , neviem ktorá je to generacia a tiež spokojnosť. Sneh majú od septembra do mája takže letné gumy nepoznajú. :300f: - Alpy , region Graubinden.
misiacik1981
Zdieľať na Facebook

mhlavaty napísal: 26.09.2025 16:05 Pre zákazníka som hladal 4x4 za podmienok ...spolahlivosť,servisné náklady a logicky cena.A ponuka je vcelku solidná a výber dobrý.Ale za podmienky,že to nie je imidžová záležitosť,také tie typické sprostosti (čím mladšie a pod.) kadejaké haraburdy dnešného sveta kde sa hladí na vizáž auta takmer v prvom rade. Dopručujem sa pýtať už na konkrétne autá,z konkrétnou motorizáciou.Pretože platí že (len príklad) majú výborné benzíny a diesle nič moc.Prípadne opačne,ale motor a motor rôznych výkonov a kubatúr (ale hlavne Euro triedy) sa môžu nebesky líšiť akoby ich ani jedna mater nemala.
ja si to musím uležať v hlave, čo bude trvať tyzdne alebo aj mesiace. povodne som lietal v oblakoch a tie moje volby golf7 a oct 3 scout to už boli po dlhej úvahe. každopadne, ked niečo vymyslím, tak si pridem na forum pre radu. v neposlednom rade skočím aj do servisu, kde chodím, či to budu chcieť servisovať, lebo oni ma vždy odhovaraju od nových aut s tým, že toto mi jazdí, diely su lacné, opravuju mi to a tie nové že sa kazia a diely su drahé, aby som nevymyslal!
speedmann
Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa speedmann »

Kúp LR Freelander1 TD4 po facelifte, alebo 2. Pevný 4x4 BMW agregát a máš pokoj. Mám ho a viem o čom hovorím.
misiacik1981
Zdieľať na Facebook

mhlavaty napísal: 26.09.2025 16:05 Pre zákazníka som hladal 4x4 za podmienok ...spolahlivosť,servisné náklady a logicky cena.A ponuka je vcelku solidná a výber dobrý.Ale za podmienky,že to nie je imidžová záležitosť,také tie typické sprostosti (čím mladšie a pod.) kadejaké haraburdy dnešného sveta kde sa hladí na vizáž auta takmer v prvom rade. Dopručujem sa pýtať už na konkrétne autá,z konkrétnou motorizáciou.Pretože platí že (len príklad) majú výborné benzíny a diesle nič moc.Prípadne opačne,ale motor a motor rôznych výkonov a kubatúr (ale hlavne Euro triedy) sa môžu nebesky líšiť akoby ich ani jedna mater nemala.
skúsim konkretnu otázku... Honda CR-V 2.0 V-tec r.v. 2010-2011? to myslím, že splna všetko Vami popísané, či zase som mimo?
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Bol by vo výbere vhodných
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

X Trail, 100 kw, po roku vyroby 2004, aj ked prva, 84 kw verzia , od roku 2000 , jazdila fantasticky.
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Groopi »

misiacik1981 napísal: 29.09.2025 17:16
skúsim konkretnu otázku... Honda CR-V 2.0 V-tec r.v. 2010-2011? to myslím, že splna všetko Vami popísané, či zase som mimo?
CR-V odporúčam všetkými desiatimi…
Jednu dobu som riešil či nekúpim sám CR-V Ale skončil som u Accorda…
Ale zas osobne u mna vedie Honda vždy…
A to je asi aj problém. :-\
misiacik1981
Zdieľať na Facebook

veľmi pekne dakujem za rady, nasmerovali ste ma a pomohli.

Návrat na "Hyundai fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google] a 0 neregistrovaných