autodiely podľa vin
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
niccots
- Dátum registrácie: 01.03.2016 16:52 Zdieľať na Facebook
autodiely podľa vin
Viete mi poradiť nejaký online obchod s dielmi kde si sám vyhľadám diely podľa vin? Nemám IČO. Nejaké obchody som skúsil, ale nič mi nenájde, pritom mám bežnú Fabiu 2016.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: autodiely podľa vin
Autokelly.
Tam si najdes cisla dielov a objednas inde…
Tam si najdes cisla dielov a objednas inde…
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Je ich viacero, neviem ako hľadáš...
Ale spoľahlivosť je taká nič-moc, niektoré značky s tým majú problém aj v autorizáku. 
-
niccots
Tak napríklad autokelly, je tam iba položka Náhradné diely a keď na ňu kliknem už to chce hľadať iba podľa značky a modely. Skúsil som si aj auto pridať do garáže s vin a stále mi to hľadá iba všetky varianty dielu. Sparts majú kolónku hľadať podľa vin ale nič mi to nenájde. Nie je to funkcia iba IČO?
-
kirams
Nie. Mne to ide aj pod icom aj bez.
-
niccots
a kde presne sa to vin zadáva?
-
kirams
-
niccots
čiže Katalóg > Osobný automobil. Ale je potrebné sa prihlásiť. Každopádne som registrovaný a prihlásený, zadám vin a nič sa dostane ani nevypíše chybu. Podľa mňa je to iba pre firmy dostupné . Napríklad ani v apke to vin hľadanie vôbec nemajú. Skúsim im napísať. Preto hľadám, či existuje niečo funkčné aj pre fyzické osoby.
-
niccots
teraz mi známy ukázal inetercars podľa ŠPZ a je to nanič, stále to vyhodí všetkých 5 variantov zadných tlmičov sachs
-
kirams
To je v poriadku. Necakaj zazraky. Ani autorizovany servis nevie vsetko.
-
PROCHY603
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
-
PROCHY603
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
aj na bežnú Fabiu môžeš dať tlmiče od rôznych výrobcov, preto ti dá na výber viacej druhov, čiže ak si to takto sám hľadáš, asi si to asi aj sám chceš meniť, tak vlez pod auto, nafoť, odmeraj, odfoť si číslo dielu čo tam máš a podľa čísla dielu hľadaj náhradu, nie podľa VIN. Naposledy mi vo Fiate (autorizáku) nevedeli podľa VIN ani zistiť, aké pneumatiky má mať obuté oficiálne mamine Punto 2, lebo v techničáku boli napísané kraviny.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Vzdy ma ide/ išlo jebbbnut, ked som si pytal v oficialnom servise konkretnej znacky" zarucene originalne diely" a technik na mna vyblafol, aku znacku chcem, za aku cenu maximalne a podobne...
Snad jedine BMW je schopne dodat " svoje" nahradne diely, ktore su na urovni prvovyroby.
A potom tu udrziavajte auto v dobrom stave..., ked samotny vyrobca serie na svoje vyrobky a zakaznikov
Snad jedine BMW je schopne dodat " svoje" nahradne diely, ktore su na urovni prvovyroby.
A potom tu udrziavajte auto v dobrom stave..., ked samotny vyrobca serie na svoje vyrobky a zakaznikov
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných