Aka je spolahliva alternativa ku koncernovym modelom?
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Re: Aka je spolahliva alternativa ku koncernovym modelom?
odpoviem takto - VW Polo 1.0 + LPG kúpené v BnB za 1000eur a najazdilo 200t km len s výmenami oleja. Ale ako vravím chce to náturu, synator je po mne a nedavno prišiel domov s jedným
šroubom v zadnom kolese 
Tá natura je asi takato
No wheel? no problem
Tá natura je asi takato

No wheel? no problem
-
Moonshine
- Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59 Zdieľať na Facebook
Čas neodrbeš. Zober si 20r auto s 150 000km a 5 ročné s 500 000.
Ak by mali rovnakú cenu (náhodou), berem 5 ročné.
Čas sa prejaví - hadice, tesnenia, plechy, šróby, káble v prechodkách.....
Ak by mali rovnakú cenu (náhodou), berem 5 ročné.
Čas sa prejaví - hadice, tesnenia, plechy, šróby, káble v prechodkách.....
-
Qcko
- Dátum registrácie: 05.12.2009 12:51 Zdieľať na Facebook
Presne tak, čas neodrbeš, preto by som bral 20 ročné so 150000km v takomto prípade 
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
suseda kedysi predávala svoju Fabiu 3valček HTP.
a maminu Feliciu 1,3 benzín
nájazd +- rovnaký (50 000km) .Felicia asi o 5 rokov staršia ale top stav.
O Felíciu sa pomaly pobili a HTP nechcel nikto.Ceny si už nepamätám
a maminu Feliciu 1,3 benzín
nájazd +- rovnaký (50 000km) .Felicia asi o 5 rokov staršia ale top stav.
O Felíciu sa pomaly pobili a HTP nechcel nikto.Ceny si už nepamätám
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
auto za 500 euro na jazdenie okolo komina staci, 
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
lubos....508 z roku 2010 sa neda porovnat s nicim, co robil Peugeot dovtedy...
Tak kvalitne a poctivo urobene auto dovtedy Peugeot jednoducho neurobil..., cize, neplati, ze po 2010 je vsetko fuj.
Ano,naozaj neplatí naprieč všetkému čo sa vyrobilo.V podstate po r 2010 sa menil emisný systém.A emisný systém znamená že sa menilo toho naozaj veľa.Tak kde sme si vystačili jednoduchými vecami prišli značne presnejšie elektronické veci často aj z kontrolérmi aby to bolo dokonalé.Tým sa zúžilo pásmo "tolerancie" ktoré ešte rj "prepáči" alebo si ani nevšímala dovtedy a naraz tam máme filter,močovinu,piezo,a mrte iných vecí.A naraz je násobne viac veľmi presných háklivých elektronických záležitostí.Zložitosť má veľký dopad na "úspešnosť" opráv a tak by sme mohli tému písať do rána. Že niekto sa chvílu vzpieral a zaviedol čo to z omeškaním,to sú tie výnimky z pravidla. Lenže...je to známe,že napr tá 508 je kvalitná ? a teda možnosť mladšie,aj lepšie atd ? Ceny jazdeniek veľmi priaznivé,zhánka po nich nie.Prečo je to tak ? Z kadečoho sú výnimky,a čo je to platné ?! Dobré,vynikajúce,zlé...po všetkom sa pluje.Kadekto pochopí že asi je niekde problém,a nemusí byť nutne v technike.Aj autá medzi 2010 do 2018-20 vedia robiť radosť.Akurát je s nimi spojené nejaké ale.
Otázka taká ako tu a teraz je častá a bežná.Tak si pozrite spätne kde a ako tie témy končia.Traktorčeky,čo mám ja,čo by som ja,čo je hlúposť a kto ju napísal,zlá otázka.Krása.A mohli by byť ozaj suprové a nápomocné,keby...príčiny sa preberali,dopad nulový
Tak kvalitne a poctivo urobene auto dovtedy Peugeot jednoducho neurobil..., cize, neplati, ze po 2010 je vsetko fuj.
Ano,naozaj neplatí naprieč všetkému čo sa vyrobilo.V podstate po r 2010 sa menil emisný systém.A emisný systém znamená že sa menilo toho naozaj veľa.Tak kde sme si vystačili jednoduchými vecami prišli značne presnejšie elektronické veci často aj z kontrolérmi aby to bolo dokonalé.Tým sa zúžilo pásmo "tolerancie" ktoré ešte rj "prepáči" alebo si ani nevšímala dovtedy a naraz tam máme filter,močovinu,piezo,a mrte iných vecí.A naraz je násobne viac veľmi presných háklivých elektronických záležitostí.Zložitosť má veľký dopad na "úspešnosť" opráv a tak by sme mohli tému písať do rána. Že niekto sa chvílu vzpieral a zaviedol čo to z omeškaním,to sú tie výnimky z pravidla. Lenže...je to známe,že napr tá 508 je kvalitná ? a teda možnosť mladšie,aj lepšie atd ? Ceny jazdeniek veľmi priaznivé,zhánka po nich nie.Prečo je to tak ? Z kadečoho sú výnimky,a čo je to platné ?! Dobré,vynikajúce,zlé...po všetkom sa pluje.Kadekto pochopí že asi je niekde problém,a nemusí byť nutne v technike.Aj autá medzi 2010 do 2018-20 vedia robiť radosť.Akurát je s nimi spojené nejaké ale.
Otázka taká ako tu a teraz je častá a bežná.Tak si pozrite spätne kde a ako tie témy končia.Traktorčeky,čo mám ja,čo by som ja,čo je hlúposť a kto ju napísal,zlá otázka.Krása.A mohli by byť ozaj suprové a nápomocné,keby...príčiny sa preberali,dopad nulový
-
oco13
Milan - len si treba uvedomiť , že nie každý žije s autami a pre autá. Sú ludia čo ich vnímajú ako nutné zlo a sú ludia, čo ich nevnímajú vôbec, napriek tomu ich používajú.
Viete aký umývací prostriedok používa vaša manželka?? Aj to je nutnosť, ak napríklad máte ČOV.
Viete aký umývací prostriedok používa vaša manželka?? Aj to je nutnosť, ak napríklad máte ČOV.
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
ja mám čov a nič zvláštne si nevyberá

-
oco13
Ale vôbec to nie je najlepšie , je to najviac žiadané bez ohladu na všetko ostatné.cicmanec942 napísal: ↑20.06.2025 15:03 To je tak argument na úrovni, že Smer volí 20-40% ľudí tak to musí byť to najlepšie čo tu máme...![]()
-
oco13
Jojko a máš v nej aj bakterie?
-
mhlavaty
- opravy & diag
Presne o tomto som písal...je to tu choré
-
oco13
-
mhlavaty
- opravy & diag
O veciach ktoré patria do inej problematiky tiež treba hovoriť,ale tam kde to patrí a (možno) niečo rieši.Do témy kde bude patriť príkl.bývanie by bolo tiež blbé písať niečo z medicínskej problematiky. To už by aj bolo načase si uvedomiť kam čo patrí. Každá téma doslova dojebaná pičovinami,sorry...slušnejšie tomu na slovensku rozumie pár jedincov
-
mhlavaty
- opravy & diag
Ty si jeden z tých čo to plnia pičovinami.Vždy budeš na inom brehu ako ja,takže ano,vydrbal by som vás odtiaľto len by zapráskalo.S prasaťom len v jeho jazyku
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
K otazke: Aka je spolahliva alternativa ku koncernovym modelom?
Odpoved: ziadna. Taku predrazenu biedu nik iny nevyraba.
Odpoved: ziadna. Taku predrazenu biedu nik iny nevyraba.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 61 neregistrovaných