Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?

Príspevok od používateľa tatkotom »

seven už neslop - magoríš...

Texas:
https://svet.sme.sk/c/22533032/texas-ak ... anych.html
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

seven549 napísal: 26.03.2025 06:07
kirams napísal: 25.03.2025 21:04 Posledne tri prispevky bud pisal MR clovek, clovek s Fkovou diagnozou, alebo clovek v napitom stave.
no mal by si konecne napisat koho volit ked toho ficka nenavidis.

treba napisat koho,a nie len stekat ze ten a ten kradne.to su len bludy.nikto im to nedokazal nikto ich ani do basy nedal.

napis koho som mal volit,---snad ta tu nevysmeju---.

ak nenapises nic----pochopim to ze mas strach----

a nebudem ti to vycitat.

mne je to fuk kto koho volil.bola to kazdeho slobodna volba.
Ano mam strach. Z podobnych ludi ako si ty.

Mal si volit hocikoho okrem hlasosmeru. Hocikoho. Lebo to ze oni to nevedia ukazuju dlhe roky. Uz pri Igorovi sa rodiny a dochodci dokazali viac nadychnut, ale posrali to.

Dochodcom pridali tusim 14%, ale volit budu Fica, krory im pridal 2,1%.

Cize vol hocikoho noveho, horsie uz to nebu. Volenim Rica sa to iba zhorsuje.

Ps: mne sa niekto bude smiat? Fesak mna nema polovica fora v ignor liste ako teba.
milok
Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa milok »

kirams napísal: 26.03.2025 06:29 Mal si volit hocikoho okrem hlasosmeru.
Si vynechal Republiku, pre Sevena dalsia skvela volba :D. S ficovolicmi je to tazke. Vzdy si najdu vyhovorku, ze ten ich vodca za nic nemoze a len ti druhi mu hadzu polena pod nohy. Uvediem realny priklad debaty s ficovolicom (velmi v skratke o pointe):

Ja: Uz by mohli tie PHM klesnut na cene ako slubovali
On: Americka ropa je draha
Ja: Ved mame vynimku a berieme rusku ropu
On: No dane su vysoke
Ja: Tak Fico to ma teraz v rukach a moze znizit dane
On: Nemoze, lebo Matovic spravil dlh
Ja: Aha, a teda preco si Fico s ministrami zvysili plat ked je taky dlh? Obcanom znizil alebo uplne zobral danovy bonus? Zvysil DPH na podstatnu vacsinu tovarov? Zaviedol transakcnu dan?
On: Neviem... (alebo to uz zahovoril niecim inym, nepamatam)

Takze takto to je s nimi debatovat. Clovek sa snazi davat nejake argumenty, ktore aj oni vidia a vedia o nich, ale stale ostavaju zmagoreni. Nerozumiem tomu, keby aspon mali z toho nejake vyhody, ale skodia sami sebe...

Este mi napadlo ked som to odoslal, ze to sa bavime o vnutornej politike, kde ludia pocituju dopady priamo na sebe. Potom bav sa s nimi o geopolitike... to je uz uplne scifi.
Naposledy upravil/-a milok v 26.03.2025 09:02, upravené celkom 1 krát.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

"Volili ho ľudia, ktorým je jedno aká bude budúcnosť Slovenska, ľudia ktorí nenávidia deti, nenávidia iný názor a inakosť, ktorí nenávidia slobodu a demokraciu, čiže ho volila nenávisť, nenávisť ľudí."

Citát z jednej diskusie - ja dodávam: Debilita slopače.
kirams
Zdieľať na Facebook

Ešte by som rád povedal niečo k tomu Matovičovmu dlhu. Áno bolo to 24 000 000 000. Ale to bol hrubý dlh. Reálne z toho minuli 12. Zvyšok zostal Ficovej vlády. Všetko to bolo s 0 percentným úrokom. V zadĺženosti za Matovičovej obdobie sme skončili na druhom najlepšom mieste v Európe. Čiže keci jebnutych ficovoličov sú postavené akurát tak na hnedom.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Treba otvorene povedať prečo sme volili Matoviča.A to teda masívne,mal ústavnú väčšinu.
To bolo požiadavka ľudu,aby túto dnešnú bandu pochytal ako kurence a postavil pred tú pani so zaviazanými očami.Teraz to už nehrozí,na samom začiatku urobili všetko potrebné aby sa dnes mohli škeriť a srať ľudom na hlavy.Vendetta ako vyšitá,len zabudli že cesty sú tam aj späť,čím ďalej zachádzajú,tým viac bude "návratu"
lorak777
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

chlapi, prosim vas, politizujte, ale bez animozit, nenadavajte si, len si vylejte zlost na politikov....a ked si myslis, ze je to tu zle, tak sa pozri na vladu a tvorbu vlady a stav po volbach vo franc., rakusku, nemecku, madarsku, polsku a pod., len sa tomu musis venovat tak podrobne ako slovenskej politike....a to este len bude sranda na jesen v cechach po volbach, to sa europa zabavi....samozrejme najlepsie vyzera vlada ludu v CH, neplatit politikov a mesacne dve referenda bez obmedzenia, tam su vlastne parlament vsetci domaci...
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

kirams napísal: 26.03.2025 06:29
seven549 napísal: 26.03.2025 06:07
kirams napísal: 25.03.2025 21:04 Posledne tri prispevky bud pisal MR clovek, clovek s Fkovou diagnozou, alebo clovek v napitom stave.
no mal by si konecne napisat koho volit ked toho ficka nenavidis.

treba napisat koho,a nie len stekat ze ten a ten kradne.to su len bludy.nikto im to nedokazal nikto ich ani do basy nedal.

napis koho som mal volit,---snad ta tu nevysmeju---.

ak nenapises nic----pochopim to ze mas strach----

a nebudem ti to vycitat.

mne je to fuk kto koho volil.bola to kazdeho slobodna volba.
Ano mam strach. Z podobnych ludi ako si ty.

Mal si volit hocikoho okrem hlasosmeru. Hocikoho. Lebo to ze oni to nevedia ukazuju dlhe roky. Uz pri Igorovi sa rodiny a dochodci dokazali viac nadychnut, ale posrali to.

Dochodcom pridali tusim 14%, ale volit budu Fica, krory im pridal 2,1%.

Cize vol hocikoho noveho, horsie uz to nebu. Volenim Rica sa to iba zhorsuje.

Ps: mne sa niekto bude smiat? Fesak mna nema polovica fora v ignor liste ako teba.
dochodcovia tych 14 percent nedostali bol to len trik.matovic sa smial celemu slovensku raz mesacne.len vyhlasoval kraviny ktore ktore do 24 hodin zmenil.

cize volit hocikoho?to nieje presna odpoved,koho.

tiez viem dat taku odpoved.--- ja som volil hocikoho zo zavretymi ocami a prst sa zastavil pri smere.
kirams
Zdieľať na Facebook

Silou mocou dokazuješ tuposť? Ide ti to.
Dôchodková hodnota platná pre rok 2023 je 16,4764 €. Sumy starobného dôchodku sa v roku 2023 zvyšujú (valorizujú) dvakrát. K 1.1.2023 o 11,8 % a k 1.7.2023 sa zvyšujú o ďalších 10,6 %. Valorizácia platná pre rok 2023 sa týka jednak dôchodkov priznaných pred rokom 2023, ale aj dôchodkov priznaných počas roka 2023
A fico trápnych 2,1%.

Už si sa dostal na stupeň kokot na 284.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Tu nikdy nevládol rozum ale emócie.Ludia niekoho milujú,iného nenávidia.Nech je zvolený ktokoľvek,je to VOLENY element ktorý si má svoju prácu odmakať,nemám prečo ho nenavidieť ani milovať.Je to lotor,zlodej klamár...preč od toho aj keby bol sympaťák ako hrom.V práci nikto lumpa netoleruje,zlodeja ešte menej,politika áno.Niet preto vysvetlenie,snáď jediné...preto sa mu strká toľko ľudí do riti lebo od toho čaká niečo,čo bez toho by nikdy nedal.A debil je mimoriadne verný lebo vie že by ani pomyslieť nemohol na nejaký post,leda pastier kôz by mohol byť.Som hlúpy,viem hovno,ale...dám to po politickej línii.A teď vám ukážem ! kurvahoši
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

mhlavaty napísal: 26.03.2025 09:37 Treba otvorene povedať prečo sme volili Matoviča.A to teda masívne,mal ústavnú väčšinu.
To bolo požiadavka ľudu,aby túto dnešnú bandu pochytal ako kurence a postavil pred tú pani so zaviazanými očami.Teraz to už nehrozí,na samom začiatku urobili všetko potrebné aby sa dnes mohli škeriť a srať ľudom na hlavy.Vendetta ako vyšitá,len zabudli že cesty sú tam aj späť,čím ďalej zachádzajú,tým viac bude "návratu"
KOHO VOLIT
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Dobrá otázka - ťažká odpoveď. Koho určite nie by malo byť väčšine jasné - nieje.
Kto vidí, cíti (a uvažuje) - radu nepotrebuje. Ostatným je zbytočná.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

kirams napísal: 26.03.2025 18:14 Silou mocou dokazuješ tuposť? Ide ti to.
Dôchodková hodnota platná pre rok 2023 je 16,4764 €. Sumy starobného dôchodku sa v roku 2023 zvyšujú (valorizujú) dvakrát. K 1.1.2023 o 11,8 % a k 1.7.2023 sa zvyšujú o ďalších 10,6 %. Valorizácia platná pre rok 2023 sa týka jednak dôchodkov priznaných pred rokom 2023, ale aj dôchodkov priznaných počas roka 2023
A fico trápnych 2,1%.

Už si sa dostal na stupeň kokot na 284.
ty si sa uz zkokotel?to ocom pises.o valorizacii dochodkov?ved to aj automatika v kazdej krajine.zvysuje sa podla toho oslabis stat.ked predchadzajuca vlada potiahla slovensko viac do hoven tak musela pridat viac percent.cela EU sla silou meny viac do hoven.euro slabne.

kedysi som za 1 euro daval 1.15chf.dnes ma 1 euro stoji 0.96chf.
Naposledy upravil/-a seven549 v 27.03.2025 07:07, upravené celkom 1 krát.
kirams
Zdieľať na Facebook

Sklamem ťa, funguje to inak. Ale to to veľkopodnikateľ zo švajcu vedieť nemusíš. Tebe staší vedieť otvoriť dve flaše. CO2 a chlast.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Hlavným faktorom valorizácie je inflácia, pretože zvyšuje náklady na život a môže ovplyvniť kúpnu silu dôchodku.
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný