Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

Napísať odpoveď
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Re: Aké boli podmienky pre individuálny dovoz auta v ČSSR?

Príspevok od používateľa tatkotom »

Tu verbez voli aj hodne mladych. Mozno vacsina geriatrikov no poznam hodne takych, ktori nie.
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Normálny človek do politiky nejde...
:41c2:
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

dobre si to napisal zimovcak.

bohuzial je to tak.

nam je fuk aky politik bude vo vlade,hlasy dostava ten co najviac dava.nas amerika a zahranicne korporaty na slovensku nezaujimaju.stat z toho nema nic lebo tie firmy maju danove prazdniny

je to blby system len koli tomu aby ludia robili.a stat od nich bral odvody

chore.za tie prachy co utekaju na daniach a dostava slovensko od unie moze slovensko rozbehnut statne polnohopodarstvo alebo nieco ine.

staci ist po dialnici len za bratislavu,krajina vyzera rovnako ako pred 25 rokmi.ako ruska tajga.vsetko take zanedbane,polia hnede neobrobene,cesty rozbite.zilinsky nitriansky kraj co som si prebehol po valaloch ved to je hruza.ani kapury a ploty si ludia nevymenili,na domoch dodnes stary brizolit.ale v dvore same sedmice mercedesy vsetko sama premiovka.hmm cista paradzina.

vychod slovenska 60 percent domy porobene zahrady travniky to vsetko vyzera.ale na dvorku bohuzial len fabka 2 alebo 3 generacie.

no a to je prave chyba ze do politiky sa netlacia normalny ludia.a nezmenia system.preto ja vzdy pisem ze sa nic nezmeni ani o 50 rokov.je to jedno kto bude vo vlade.ci fico ci simecka.

bude to furt o tom istom.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

este som zabdudol tie matovicove videa kde vsade maju smeraci vily po chorvatsku.

to je akoze luxus?ved to su stare prerobene kuce ktore skupili este pred koronou za lacno.co to stalo 50 000-60 000euro?a co je to mat nehnutelnost v chorvatsku to akoze na tom chce stavat opozicia to ze smeraci kradnu?

ja mam v dedine pri zadare 3 izbovy byt novostavbu z dvomi garazami co som kupil pred par rokmi za 125 000euro.kilometer od plaze.koli tomu lebo tie stavby koroduju je lepsie mat dalej od mora.

a niesom sam uz sa ulica rozsiruje kopec slovakov sa tam buduje.niektory aj prenajimaju ked prave niesu pri mori.

alebo ze maju smeraci domy byty po usa?ved to tiez nestoji miliony.jasne v aspene byt aj 5 melonov usd ale okolie napr las vegas 20km od mesta 150 000usd perfektne domy z pozemkami.

to je na smiech co ukazuje teraz matovic.
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

lubos zimovcak napísal: 16.03.2025 07:35 Zásterky boli povinné.
A dal by som ich aj dnes za povinné.
Ostatné hlúposti, škoda komentovať.
BLBCOVI to nevysvetlis :41c2: :d :D :40bd: :42f8:
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...taaaaak a všetci pekne do radu...,budem rozdavat tabletečky...
milok
Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa milok »

Seven, ty asi zijes v alternativnej realite alebo nesledujes situaciu na Slovensku. Tebe asi nevadi, ze Fico si zvysil plat o 4 676eur na 11 204eur, ministri o 3 071eur na 8 632eur) a podpredseda vlady o 3 373eur na 9 652eur. A ide konsolidovat rozpocet zvysenim DPH, zrusenim danoveho bonusu, zavedenim transakcnej dane a neviem co este. Ved pred volbami naslubovali lacnejsie potraviny a energie, ale ficovolici uz zabudli. Ak by Fico realne rozdaval ludom peniaze z rozpoctu bez rozmyslu, to by som este pochopil, ale to, ze on si pridava a ludom berie, tak to nepochopim nikdy ako ho mozu dalej volit. Fakt mi to hlava neberie.

Koalicni poslanci uz idu na hulvata bez hanby, podporime vas ked nam date trafiky. Najprv kecy o hodnotach, ze grcali pri prijimani trestneho zakona, ale dostane miniterstvo a uz je vsetko v poriadku.

A existuju aj slusni ludia v politike, ale natura vacsiny Slovakov nepusti. Nepocuvaju rozumne argumenty a fakty, oni volia podla emocii a strachu aj ked je neopodstatneny. Hlavy preplnene hoaxami, konspiracnymi teoriami a dezinformaciami... Sa ani necudujem tomu ficovi, ze robi co robi, ked to s hlasmi nepohne. Ten sa musi tak smiat akych volicov ma a naco ich nalaka...
rudolfo63
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

...veru a mne furt svokra plače,ze ked zomrie,nechce do zemi,ale do krematoria...Pre istotu som ju objednal na utorok...
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Odporucam pozriet dokument, bezi na HBO , Meciar.

Zaroven si treba doniest vedro.
Ked vas napne na grcanie... :3c90:
Aky narod, taki politici..., nic lepsie si nezasluzime
.
tatkotom
Zdieľať na Facebook

milok - veľmi dobre napísané. Roky tvrdím, že hlupák je najvďačnejší zákazník - aj volič.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

milok napísal: 20.03.2025 17:22 ako ho mozu dalej volit. Fakt mi to hlava neberie.
Celkom jednoducho - ak dúfaš že sa niečo celkom rozbije, klakne, rozpadne sa , tak volíš najhoršiu alternatívu. Nevolil som ho, ale zrejme začnem. Kotleba a Mazurek so spoločnosťou nijako nehýbu, Robertko ano, to je super. :4012:
Volba Fica je snaha o toto https://www.youtube.com/watch?v=qFHa_5qGks0
pračka je Slovensko.
seven549
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

milok napísal: 20.03.2025 17:22 Seven, ty asi zijes v alternativnej realite alebo nesledujes situaciu na Slovensku. Ak by Fico realne rozdaval ludom peniaze z rozpoctu bez rozmyslu, to by som este pochopil, ale to, ze on si pridava a ludom berie, tak to nepochopim nikdy ako ho mozu dalej volit. Fakt mi to hlava neberie.

boli volby. pozrel som si volebne listky.tak tam nieje koho volit.co to boli za strany.vznikli tak ako sa z neznamej caputovej stala prezidentka.matovic heger odor ukazali ze to nevedia.

bohuzial ine ako smer nieje na vyber.su skuseny poznaju zakony maju politicke vystupovanie a vedia jazyky.

ja viem ze smeraci kradnu ale nic lepsie od nich tam nebolo.bolo by to len horsie ak by teraz vladlo ps a matovic.
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

seven549 napísal: 20.03.2025 21:48
bohuzial ine ako smer nieje na vyber.su skuseny poznaju zakony maju politicke vystupovanie a vedia jazyky.
Skuseni? No boha.

Poznaju zakony? No boha. Este si ich aj upravili aby do lochu nesli.

Politicke vystupovanie? Ficove videa koluju, z nich je to jasne. To je dolezite. :::

Vedia jazyky? Rustinu? Dolezite.
mhlavaty
opravy & diag
Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mhlavaty »

Stačí si prečítať tu vyjadrenia ľudí...a je to na depresiu.
Ako milok píše...hlava neberie.Neberie,pretože tuposť už prišla do úrovne kedy si myslí v tej svojej zlomyselnosti ako všetkým ukáže,ako sa pomstí všetkým múdrym,čestným a statočným,úspešným,všetkým na koho úroveň nikdy nedosiahnu.Starý a polodementný vo svojej totálnej ohlupenosti už nevnímajú že im odtiaľto drhnú vlastné deti a vnuci.Ale ...niekto im dal lízatko,povedal vtip o gaťkách v zuboch,zaplatil chlebíček aj pristavil autobus a presvedčil že biele je čierne,že obeť je útočník,že a že a že...tuposť aká nemá hraníc.Až taká že vedia robiť zle vlastnej rodine.U mňa sa zlomila palica v momente,ako starý pán Kuciak vyslovil že Fica v rodine stále ešte volia
S právnikmi na čele v pevnom šíku do ....
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Milan to nie je len o starých. Poznám rozhľadených - naša 90-ročná svokra nevolila jamkatého - a poznám aj mladých tupých ako seven.
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Amazon [Bot] a 6 neregistrovaných