Skoda Octavia III - chyba P2238
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
dodikes123
- Dátum registrácie: 27.09.2017 14:04 Zdieľať na Facebook
Skoda Octavia III - chyba P2238
Vie mi niekto poradiť čo je to za chybu dnes mi na aute zasvietila kontrolka motora orandzova zasvietila mi raz davnejsie tiez ale ked som auto znova nastartoval tak zhasla teraz svieti stále pred par mesiacmi som menil palivove cerpadlo lebo hucalo predtym tam tu chybu ukazovalo stale ale neriesil som to nerobilo to s autom nic nesvietilo tak isto nic diagnostika vypisala chybu:
16295 - rada valcu 1 - sonda 1
P2238 00 [232] - napajeni cerpadla skrat na kostru
Kontrolka závad ZAP - Sporadicka - Potvrzeno - Testovano od smazání pamëti
Všade čo som pozeral tak to je vraj lambda sonda aj to je to chyba P2237 a ja mam P2238 aj uplne inak mi to vypisuje preto ma to miace je to cerpadlo alebo lambda. Kto mal skusenosti s touto chybou dakujem za kazde rady popripade ako to skontrolovat otestovat a opravit auto je octavia III 2016 1.6 tdi 81kw 4x4 6st manual
16295 - rada valcu 1 - sonda 1
P2238 00 [232] - napajeni cerpadla skrat na kostru
Kontrolka závad ZAP - Sporadicka - Potvrzeno - Testovano od smazání pamëti
Všade čo som pozeral tak to je vraj lambda sonda aj to je to chyba P2237 a ja mam P2238 aj uplne inak mi to vypisuje preto ma to miace je to cerpadlo alebo lambda. Kto mal skusenosti s touto chybou dakujem za kazde rady popripade ako to skontrolovat otestovat a opravit auto je octavia III 2016 1.6 tdi 81kw 4x4 6st manual
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 2 neregistrovaní