Mercedes E350 - meškajúci servis
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
Richard Petro
- Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00 Zdieľať na Facebook
Mercedes E350 - meškajúci servis
Zdravim, kamarat kupil som minuly tyzden MB E350 all terain r.v. 2018, 170tis.km Predajca tvrdil, ze ma vsetky servisy ale servisna kniha je online, tak ze ju nema a mam ost do mercedesu si ju vyxiadst ak chcem. Zdal sa mi seriozny tak som tam nesiel.Pri skusobnej jazde vsetko ok . Po ceste domov mi zacsl svietit servis B3, a hlaska, ze servis meska 51 dni. Zaroven divne zvuky od brzd ( kotuce maju vsetky dost hranku ale to.som vedel )Otazka je , ze ci mam ten servis pozadovat od predajcu...a kolko je cena takeho servisu?.. dik za rady.
-
fzubaty
- Dátum registrácie: 04.11.2022 13:45 Zdieľať na Facebook
Re: Meskajuci servis...
Ak servis meska 51 dni, musel svietit uz pred 51 dnami. Hadam nebolo 51 dni medzi obhliadkou a kupou.
A preco si sa nebol opytat v MB?
A preco si sa nebol opytat v MB?
-
jaster-83
- Dátum registrácie: 16.09.2010 13:17 Zdieľať na Facebook
Re: Mercedes E350 - meškajúci servis
Uz neskoro riesit ked si KUPIL.......si to daj do servisu a zaplat sam, predavajuci ta posle..........
-
Richard Petro
Pri obhliadke nic nesvietilo, ani pocas skusobnej jazdy ...vybehlo to az po asi100km ked som siel uz domov. Predavajuci bol presvedcivy, ze auto je od podnikatela a vzdy dostalo servis. Aj tak vyzera , interier , exterier alo novy...motor tichucky...na 170tis km az prilis dobre vyzera. Nemal som cas zajst do MB...tak som asi naletel. ...predaval to " priekupnik" ...so SNV..mk auto....
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Predavajuci bol presvedcivy, ze auto je od podnikatela a vzdy dostalo servis
jajaj.treti majitel 6 rocneho auta.vies ze ten predajca,si uzil ten servis podnikatela naplno a posunul to dalej do obehu.
ako dlho ho mal?rok???
mohol si si to auto preklepnut v mercedese aby si vedel na com si.
v juznej casti sk vedia stocit aj nove medoure.bez problemu cokolvek.aj AMG.teraz su take auta v kurze.
inac na nemeckych strankach asi cca 2 roky dozadu pisali prve miesto v stoceni drzia teraz celoeuropsky BMW M5. F10 G30
jajaj.treti majitel 6 rocneho auta.vies ze ten predajca,si uzil ten servis podnikatela naplno a posunul to dalej do obehu.
ako dlho ho mal?rok???
mohol si si to auto preklepnut v mercedese aby si vedel na com si.
v juznej casti sk vedia stocit aj nove medoure.bez problemu cokolvek.aj AMG.teraz su take auta v kurze.
inac na nemeckych strankach asi cca 2 roky dozadu pisali prve miesto v stoceni drzia teraz celoeuropsky BMW M5. F10 G30
-
vykopanafosilia
- Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18 Zdieľať na Facebook
Mimoriadne musím súhlasiť so sevenom. Bohužiaľ, je to presne tak ako píše... Nehnevaj sa, ale ten argument, že "mal to podnikateľ...", to je na smiech. To predsa vôbec nič neznamená... Rovnako ako vôbec NIČ neznamená ani značkový servis, dokonca ani pečiatky v serviske. Zažil som kopec príbehov, kedy malo auto zasvinené vzduchové filtre, ktoré sa nikdy nemenili a v serviske pečiatky značkového servisu o ich výmene - a niekoľko krát... A nie, neboli to lacné autá - Mercedes, BMW a dokonca aj Aston Martin!!
Vždy som si kupoval autá podľa stavu a nie podľa počtu kilometrov, ale práve na základe takýchto skúseností som si povedal, že nekúpim auto, čo má viac ako 100 000 km. Nakoniec som neodolal a kúpil som Porsche so 117 000 km. Lebo malo presne tie vtákoviny vo výbave, ktoré v aute chcem. V Porsche mi potom vytiahli servisnú históriu - LEN TRI návštevy servisu!!! Len 3x s tým bol ten kretén v servise. Pri 30, 60 a 90 tisíc km. Šetřílek...
Čo už je to za debila, ktorý si kúpi nové auto, dobrej značky, so 400 koňmi, s cenovkou 110 tisíc eur a mení na ňom olej len raz za 30 tisíc?? Čo tým akože ušetril ten pablb? To už je duševná choroba... A tiež to bol podnikateľ (nemecký), lebo auto som kupoval s odpočtom DPH. Dnes najviac záleží na majiteľovi.
Kilometre a servisná história sú až na ďalších miestach, lebo v obidvoch sa klame.
Ale aby som ti aj poradil... Choď za predajcom. Možno ťa pošle do prdelky, ale aspoň niečo z toho servisu by zaplatiť mohol.
Vždy som si kupoval autá podľa stavu a nie podľa počtu kilometrov, ale práve na základe takýchto skúseností som si povedal, že nekúpim auto, čo má viac ako 100 000 km. Nakoniec som neodolal a kúpil som Porsche so 117 000 km. Lebo malo presne tie vtákoviny vo výbave, ktoré v aute chcem. V Porsche mi potom vytiahli servisnú históriu - LEN TRI návštevy servisu!!! Len 3x s tým bol ten kretén v servise. Pri 30, 60 a 90 tisíc km. Šetřílek...
Čo už je to za debila, ktorý si kúpi nové auto, dobrej značky, so 400 koňmi, s cenovkou 110 tisíc eur a mení na ňom olej len raz za 30 tisíc?? Čo tým akože ušetril ten pablb? To už je duševná choroba... A tiež to bol podnikateľ (nemecký), lebo auto som kupoval s odpočtom DPH. Dnes najviac záleží na majiteľovi.
Kilometre a servisná história sú až na ďalších miestach, lebo v obidvoch sa klame.
Ale aby som ti aj poradil... Choď za predajcom. Možno ťa pošle do prdelky, ale aspoň niečo z toho servisu by zaplatiť mohol.
-
Richard Petro
Mate pravdu som blbec...takze asi cierny Perer ostal u mna....
Tak aspon nech sa vie, ze z MK auto Spisska Nova ves treba vzdy overit..
Tak aspon nech sa vie, ze z MK auto Spisska Nova ves treba vzdy overit..
-
seven549
ja ze auto sa kupilo od sukromnej osoby a ono to je bazar.jajaj
pokial auto nedas preklepnut do mercedesu skoda este nadavat.daj ho preklepnut uvidis na com si.
no a vzdy to tak treba robit ze kupis auto,mesiac musi jazdit,a az tak vies ci si dobre kupil.ak nie predaj to obratom.a je jedno ci bazar alebo sukromna osoba proste vzdy pocitaj ze si kupil zle jazdene auto.
a pozor na tie premiovky.dnes je ina doba ludia maju bez problemu dat aj 50000 euro cash za auto a velmi tie premiovky teraz su v kurze.ci maju na servis je uz nepodstatne ale kazdy chce mat dnes nejake luxusne auto.
inac spisska nova ves tam predal kedysi aj kolega auto co si sam kupil v nemecku pri 170 000km natahal na tom 340 000km a tam v bazari malo zrazu po tyzdni 150 000km.+ bolo oholene o original R18 aludisky a vsetke origo doplnky ktore nechal s autom boli prec ponukane bez nich.ktory to bol bazar nepisem ale mesto sedi.
dalsi co ho poznam chcel ford mondeo kombik.kupil na slovensku az 52 kus vsetko bolo stocene alebo historia taka ze radsej siel od toho prec.vzdy si vypytal vinko a volal po servisoch aj do nemecka ak trebalo.ak sa nedalo poslal tam nejakeho kamosa ktory tam pracuje nech to ide preverit.niektore servisy si pytaju peniaze za take info cize na auto treba aj cas.
pokial auto nedas preklepnut do mercedesu skoda este nadavat.daj ho preklepnut uvidis na com si.
no a vzdy to tak treba robit ze kupis auto,mesiac musi jazdit,a az tak vies ci si dobre kupil.ak nie predaj to obratom.a je jedno ci bazar alebo sukromna osoba proste vzdy pocitaj ze si kupil zle jazdene auto.
a pozor na tie premiovky.dnes je ina doba ludia maju bez problemu dat aj 50000 euro cash za auto a velmi tie premiovky teraz su v kurze.ci maju na servis je uz nepodstatne ale kazdy chce mat dnes nejake luxusne auto.
inac spisska nova ves tam predal kedysi aj kolega auto co si sam kupil v nemecku pri 170 000km natahal na tom 340 000km a tam v bazari malo zrazu po tyzdni 150 000km.+ bolo oholene o original R18 aludisky a vsetke origo doplnky ktore nechal s autom boli prec ponukane bez nich.ktory to bol bazar nepisem ale mesto sedi.
dalsi co ho poznam chcel ford mondeo kombik.kupil na slovensku az 52 kus vsetko bolo stocene alebo historia taka ze radsej siel od toho prec.vzdy si vypytal vinko a volal po servisoch aj do nemecka ak trebalo.ak sa nedalo poslal tam nejakeho kamosa ktory tam pracuje nech to ide preverit.niektore servisy si pytaju peniaze za take info cize na auto treba aj cas.
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Nestresuj.
51 dní nič neznamená.
Mercedes ma odstupňovane servisné prehliadky a má ich fakt premakane.
Normálne choď do servisu, keď chces mať istotu, tak aj oficiálneho.
170.000 km na 6 valec je nič
51 dní nič neznamená.
Mercedes ma odstupňovane servisné prehliadky a má ich fakt premakane.
Normálne choď do servisu, keď chces mať istotu, tak aj oficiálneho.
170.000 km na 6 valec je nič
-
Richard Petro
Jasne ze pojdem do autorizaku, len je to cca tisic eur hned navyse....mozno...krby som to vedel tak pytam nejaku zlavu..
-
seven549
preco tisicovka.ved ty len chces prehliadku auta.vediet aktualny stav toho co si kupil.nech to ceknu ako to bolo zo servismi nehody zarucne opravy atd.a hlavne km ake su v databaze uvedene kde to chodilo na servis atd.mozno ze sa dozvies ze to auto mal v nemecku nejaky balkanec
nic nebudes menit.ziadne opravy len preklepnut auto.a pocas toho sa popytas na veci ako je olej intervaly servisne atd.
kamosa som tak poslal z daciou co kupil pred 6 tyzdnami.mesiac mu to gugalo v pohode nedal ani cent do toho len palivo. mne sa tam nepacilo ze to trocha tlakuje hadice inac nic take tam nebolo.ale ja som si to pozrel na inom aute co ma sotva 30 000km a robilo to iste.cize malo byt to byt ok.
poslal som ho po mesiaci co s tym jazdil nech ide do dacie a tam nech vyzveda o aute co chce.pomenili mu zakladne prevadzkove kvapaliny diagnostika a povyzvedal dobre.ma auto po zenskej ktora s tym jazdila okresky do prace nakupy atd na bezne uzivanie a co bolo robene v dacii ked tam bola ta majitelka na servis.
je spokojny ma auto co ma 61 000km a nic tam netreba min rok robit.ani brzdy netreba menit su este povodne z vyroby.
este dodam auto z bazaru za 4500 euro.dacia logan mcv.este aj tie panty na dverach sa poriadne nerozbehali.sunka za par korun ktora zatial nepyta nic len palivo.
nic nebudes menit.ziadne opravy len preklepnut auto.a pocas toho sa popytas na veci ako je olej intervaly servisne atd.
kamosa som tak poslal z daciou co kupil pred 6 tyzdnami.mesiac mu to gugalo v pohode nedal ani cent do toho len palivo. mne sa tam nepacilo ze to trocha tlakuje hadice inac nic take tam nebolo.ale ja som si to pozrel na inom aute co ma sotva 30 000km a robilo to iste.cize malo byt to byt ok.
poslal som ho po mesiaci co s tym jazdil nech ide do dacie a tam nech vyzveda o aute co chce.pomenili mu zakladne prevadzkove kvapaliny diagnostika a povyzvedal dobre.ma auto po zenskej ktora s tym jazdila okresky do prace nakupy atd na bezne uzivanie a co bolo robene v dacii ked tam bola ta majitelka na servis.
je spokojny ma auto co ma 61 000km a nic tam netreba min rok robit.ani brzdy netreba menit su este povodne z vyroby.
este dodam auto z bazaru za 4500 euro.dacia logan mcv.este aj tie panty na dverach sa poriadne nerozbehali.sunka za par korun ktora zatial nepyta nic len palivo.
-
Richard Petro
Tisicka bude minimum....servis B3 sa musi urobit...je to casovy servis..olej, filtre, brxdovka atd. Mozno aj kotuce a platnicky....podla stavu auta a interieru by som povedal , ze po zene, velmi zachovale, aj motor krasne tichy a stabilny. ..len sa divim preco ten servis neurobili v zaruke...vlastne teraz len skoncila 6 rocna zaruka. A stve ma to, ze mi klamal a nejak to asi urobil aby som na to hned neprisiel....ja nemam problem zaplstit servis, ale napr. v nemecku by to urobil predsvajuci pred predajom. Tak preto sa pytam ci na to nie je aj tu nejaky zakon ze to mal urobit....
-
fzubaty
- Dátum registrácie: 04.11.2022 13:45 Zdieľať na Facebook
Este raz. Hlaska servisu tam blikala 51 dni. To je MB, to neprehovoris, aby neblikalo.
Nie, ziaden zakon ti neprikazuje robit na aute servisne prehliadky. Rovnako neviem, preco by to mal nemec spravit spravit pred predajom. To robia len autorizaky, aj to nie vsetky.
Ak s tym mas problem, trebalo kupit auto nizsej cenovej kategorie.
Nie, ziaden zakon ti neprikazuje robit na aute servisne prehliadky. Rovnako neviem, preco by to mal nemec spravit spravit pred predajom. To robia len autorizaky, aj to nie vsetky.
Ak s tym mas problem, trebalo kupit auto nizsej cenovej kategorie.
-
Richard Petro
Takze volal som s predajcom MK auto....zobral to ferovo na seba a ten servis preplati v plnej vyske. Tymto temu uzatvaram a davam plus MK auto SNV za ferovy pristup
-
milok
- Dátum registrácie: 20.04.2012 22:44 Zdieľať na Facebook
Pozri, ak automobilka predpisuje vymenu oleja 2roky/30 000km, nechapem preco nadavas na prveho majitela. On servisny plan splnil. Ak vopred vedel, ze auto po zaruke preda a pojde do noveho, vobec sa necudujem. Nikto v takomto pripade nebude do auta investovat viac len preto aby niekomu z vychodnej europy dlhsie vydrzalo. On uz dost stratil kupou noveho a predajom ojazdeneho. Takze kritiku smeruj na automobilky a ich predpisany servis.vykopanafosilia napísal: ↑17.06.2024 17:59 V Porsche mi potom vytiahli servisnú históriu - LEN TRI návštevy servisu!!! Len 3x s tým bol ten kretén v servise. Pri 30, 60 a 90 tisíc km. Šetřílek...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní