Jaguar X type 2.2d

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

vykopanafosilia
Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18
Zdieľať na Facebook

Re: Jaguar X type 2.2d

Príspevok od používateľa vykopanafosilia »

Takže niekto nahodil nový remeň na zadretý kompresor a po štarte motora nič nepočul...
Tieto vymyslené témy nových nickov vždy pobavia.
fzubaty
Dátum registrácie: 04.11.2022 13:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa fzubaty »

Obrázok
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Visteon má pobočku aj v NR - main got - to bude kvalita.
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

oco13------visteon.tak ja ti mozem povedat ze kedysi to bola dobra kvalita.neviem ako dnes,ale ----

vela dielov na mojom starom ford mondeo mk3 bolo znacky visteon.auto je rok 09/2006 ako nove kupene na sk ma v sebe dodnes niektore diely visteon.alternator bol tiez.capy riadenia z fabriky originaly motorcraft ford visteon.aj capy prednych ramien boli od visteon.dalsie veci uz nepamatam ale bolo toho dost.kdejake kladky remenov atd.

co ma prekvapilo auto malo z vyroby letne kolesa 225 40 R18 je to model ST tdci a napravy z vyroby ford motorcraft visteon made in slovakia sa menili pri 308 000km.neboli este ani vytlcene ale kedze padli predne loziska tak sa to menilo cele komplet.servoriadenie sa vytlklo skor ako tie visteon capy.to klepalo uz pri 210 000km a bolo na repase.

ale ako vravim je to uz cez 15 rokov mozno dnes je to uz mozno zla kvalita.

cez sviatky pozriem klima kompresor mozno tiez bude visteon made in slovakia ten sa na tom aute dodnes nepokazil.
lorak777
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

oco s filckou do temy s jaguarom - zasa sa smejem, aj ked tym naj prdom - X-ko, ale musi....a niekto dal novy remen na zadrety kompresor :o , to su ake vtipy...a nehante ze kupi opicu, mozno dostal, zdedil a pod...jaguar nebol a nie je etalon kvality....
oco13
Zdieľať na Facebook

Lorak - malo to byť principialne prirovnanie. Tak ako do filcky som tankoval za 2 eurá aby som ju dostal domov, rovnako do šefovho mercedesu som tankoval za rovnaké dve eurá aby som došiel na firmu. Išlo mi o to poukazať na to že vela vela vela ludí kupuje aj drahé veci za posledné peniaze. :300f:
Takže toto nebol pre mňa dôvod myslieť si že téma je umelá. Môj dôvod bol popis ako mechanik nahodil remeň na zadretý kompresor a nechal auto odísť z dielne - to už je fakt výmysel.
lorak777
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

ano,ano, ja to velmi chapem... len mi je to usmevne...a pridal by som , ze tie temy nie su tak casto vymyslene, lebo ja sa s podobnymi problemami stretam uplne bezne... neverili by ste,ako pride za mnou chlap ako hora a trepe o aute, gumach,motore,oleji take hluposti, ze niekolko minut si myslim, ze asi skryta kamera, kym mi docvakne, ze auto uz davno nie je prva, ani druha vec v zivote mladych ludi, chlapov, aj zien a maju uplne ine priority...ale vzdy sa usmievam nad tym, ako bohorovne tym svojim zvastom ti ludia veria, argumentuju, maju nacitane, gugel ich vychovava, ukazovatel spotreby na palubaku ma absolutnu presnost a pod.,...
oco13
Zdieľať na Facebook

citroenc3v6 napísal: 20.12.2023 19:12
Ty si poriadny rozpravkár,ty by si mal napísať knihu
Citron ty sa tu prezentuješ ako bohatý človek (z mojho pohladu) , ja som naopak len niekolko mm nad bezdomovcami. Ak by si si len na chvílku vyskúšal život človeka, čo musí rodinu uživiť napríklad hadzaním do miešačky na stavbe, ver že by si inak rozprával.
Sýty hladnému neverí :300f:
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

oco13 napísal: 20.12.2023 23:12
citroenc3v6 napísal: 20.12.2023 19:12
Ty si poriadny rozpravkár,ty by si mal napísať knihu
Citron ty sa tu prezentuješ ako bohatý človek (z mojho pohladu) , ja som naopak len niekolko mm nad bezdomovcami. Ak by si si len na chvílku vyskúšal život človeka, čo musí rodinu uživiť napríklad hadzaním do miešačky na stavbe, ver že by si inak rozprával.
Sýty hladnému neverí :300f:
oco treba "skakať" len do výšky svojich možmostí.Bohatý je ten čo zarobí viac ako jeho manželka stihne minúť

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 61 neregistrovaných