Toyota Auris 1.6 Valvematic
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59 Zdieľať na Facebook
Re: Toyota Auris 1.6 Valvematic
Ešte čakám, kedy už niekto napíše, že tá 1.6 používa olej vodičku 0w-20 a ako sa zadrie motor po 100 000
-
- Dátum registrácie: 28.01.2019 16:58 Zdieľať na Facebook
Aj laik dokaze cuchom a pohladom na viecko zistit ci ten olej neni divny. Ked je v aute olej co ma nabehane 90 000 km bez vymeny tak nie je mozne, aby sa to neprejavilo inde. A kupit take auto je uz cista blbost
-
- Dátum registrácie: 17.03.2015 21:44 Zdieľať na Facebook
Nemecký benzín - spoľahlivá konštrukcia je ako veriť na červenú karkulku , trochu sa preber TSI,TFSI a kvantum problémov. Tak isto bájne TDI v Crafteri mám moment v servise skutočných 215 tisíc a motor je po smrti ,čaká sa na vyjadrenie z firmy či sa bude meniť za nový alebo pôjde auto do šrotu , rok 2016
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Iste.Nie je každý prilepený k obrazovke a vlastne ani netuší že autorita (výrobca) mu pripravil mínu z dlhým časovaním.Problém začína práve pri tom predaji,keď sa predá auto 10 minút pred výbuchom.Kvantum ľudí priestor netu,sociálnych sietí atd považujú zrejme aj oprávnene za toxický,viac veria tej autorite
-
- opravy & diag
miroslav...bez znalosti konkrétneho auta (motora) sa nedá vonkoncom hovoriť o objektívnej vlastnosti.Pretože ak to isté u iného majiteľa nabehá tri razy viac bez väčšieho problému,asi to objektívne blbé nebude.Priateľ mi behal crafterom roky denne poz juhu SVK po maďarskej dialnici z nejakými krvnými vecami kdesi tuším do Košíc a jeho názor by asi bol úplne iný.Inak len pripomeniem,je to aktuálne...dialnica Ba-Ko r 2010 pomocná indícia plexi na ksichte
-
"Nemecký benzín - spoľahlivá konštrukcia je ako veriť na červenú karkulku , trochu sa preber TSI,TFSI a kvantum problémov"
Miroslav, preberiem sa ked sa ty naucis citat text s porozumenim. Pisem o nemeckych ATMOSFERICKYCH a NEPRIAMOVSTREKOVYCH benzinoch. Co to ma s TSI a TSFI?
Miroslav, preberiem sa ked sa ty naucis citat text s porozumenim. Pisem o nemeckych ATMOSFERICKYCH a NEPRIAMOVSTREKOVYCH benzinoch. Co to ma s TSI a TSFI?
-
- Dátum registrácie: 13.12.2012 13:07 Zdieľať na Facebook
Zdravim,
som majitelom Toyota auris 1.6 TS 2013, 140000,
Auto som kupoval ako nove po dlhom vyberani ( laickom - fora, statistiky atd, nie som odbornik). Rozhodol som sa hlavne kvoli motoru a aj zaujimavej cenovej politike co sa tykalo vybavy vozidla.
Za mna velmi spolahlive auto, nikdy som nemal problemy.
Meni sa len olej , filtre a pod. Samozrejme treba mat aj stastie na dobry kus.
Jedine co ma aktulane trapi po skusenosti s toyotou je, ze za rok, za dva sa mozno bude kupovat novsie auto - daco vacsie ( chcem 5 plnohodnotnych miest) a co citam a pocuvam o novych autach tak je to bieda. Hadam Vaculik daco zaujimave objavi
som majitelom Toyota auris 1.6 TS 2013, 140000,
Auto som kupoval ako nove po dlhom vyberani ( laickom - fora, statistiky atd, nie som odbornik). Rozhodol som sa hlavne kvoli motoru a aj zaujimavej cenovej politike co sa tykalo vybavy vozidla.
Za mna velmi spolahlive auto, nikdy som nemal problemy.
Meni sa len olej , filtre a pod. Samozrejme treba mat aj stastie na dobry kus.
Jedine co ma aktulane trapi po skusenosti s toyotou je, ze za rok, za dva sa mozno bude kupovat novsie auto - daco vacsie ( chcem 5 plnohodnotnych miest) a co citam a pocuvam o novych autach tak je to bieda. Hadam Vaculik daco zaujimave objavi

Naposledy upravil/-a juro1717 v 28.09.2023 15:02, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
Vaculík objevil Dácii se zahrádkou.....
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Auris nemá
( 5 plnohodnotnych miest)
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
- Dátum registrácie: 17.03.2015 21:44 Zdieľať na Facebook
Milan ,porovnávam sprinter a Crafter ,prakticky jednota to isté auto na tejto firme máme 4 crafteri a 8 sprinterov , km +,- rovnaké trasy cca rovnaké väčšinou mesto tohto nešťastníka som vymenil s kolegom nakoľko som mal 2 ročného Man TGe a potrebujem ťahať 12 metrový príves na prevoz rúr a ten MAN 180 HP s prívesom do menších kopcov sral štal a kolega neťahá nič a chodí domov 350 km tak sme si vymenili autá, bol to šialeny 3 valec v duplakabine a vzadu plato . Predsa som myslel že Crafter 4 valec bude trochu živší pri prívese 3,5 t , a kopce zvláda lepšie Crafter
Zatiaľ sa riešili všetky Crafteri , spojky,čerpadlá ,vstrekovace, elektronika , a sprinter len jeden . Transportery sa tiež stále riešia a tie auta nemajú ani 100 tisíc km , a stále v servisoch všetko nad 2018 roky , alternatory bola väčšinou závada , prasknutá hlava na jednom , nekurilo druhé , DPF , a kvantum blbosti
Zatiaľ sa riešili všetky Crafteri , spojky,čerpadlá ,vstrekovace, elektronika , a sprinter len jeden . Transportery sa tiež stále riešia a tie auta nemajú ani 100 tisíc km , a stále v servisoch všetko nad 2018 roky , alternatory bola väčšinou závada , prasknutá hlava na jednom , nekurilo druhé , DPF , a kvantum blbosti
-
- Dátum registrácie: 17.01.2009 22:47 Zdieľať na Facebook
Pozdravujem.Auris 1,6 benzín absolutne nekonfliktná motorizácia. Ak chces mat naozaj pokoj neváhaj a kúp. Máme v užívani aj naftovu 1,4 d aj 1,6 oba v konbíku a auta jazdia v podstate len na olejové servisy.Aj podvozok má toto vozidlo vcelku trvácny. Ked budes kupovat akurát si pozri spodok najme zadné partie ,tie sú občas pokorodované. Auto je to dobré,preto sa to ani nedá za pár € kúpit najme verzie po lifte.
-
- opravy & diag
miroslav...dá sa predpokladať silný dopad zo strany jazdného režimu.No len je jedna vec a nedá sa opomenúť.Je to vzťah servis a auto v podnikaní a ešte typu dodávky.Ani to nemusí byť flotila,to sú sliepočky znášajúce zlaté vajíčka.Ale...to sem veľmi nepatrí,mrcha vecí levituje v priestore dosť netreba dávať impulz na nepatričné diskusie
-
Odpovede k otazke zadavatela su inak uplne jasne. Auris 1.6 Valvematic je urcite skvela volba. Ja mam v rodine ako auto zachrany Auris 2009 s 1.4VVTi, najazdene 321 000 km a to auto ma vsetko co na normalne jazdenie treba. Ked je nejake v servise, ci uz moje, manzelkine alebo otcove, Auris spolahlivo rokz sluzi . A to je "iba" hatchback, sports tourer je uz aj rozmermi uplne ok rodinne auto.
-
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Tak potom už vôbec nerozumiem, aké ešte plnohodnotnejšie miesto by zadavatel chcel? 

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných