Vianočné prianie, alebo čo dostanem pod stromček
Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: Vianočné prianie, alebo čo dostanem pod stromček
Seven - Roborock S5 nestál zďaleka toľko, vysáva perfektne, to "umývanie" nie je až tak veľká hitparáda. Ale - už ho používam len v spálni kde je blbý prístup klasickým pod dvojposteľ, ostatné zmastí dcéra vodníkom a dačo ja ručným. Je to o násobne rýchlejšie a nemusím robotickému odkladať a presúvať veci, stoličky atd. A sú miesta kam sa ten nedostane.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
tie lacne roboty vysavace romba a pod su take ze do nich treba kopat nic nevedia len to huci a chodi nemotorne.mam v dome 2 roboty uz stare samusungy jeden je navibot druhy tiez nieco podobne ale ma aj vysuvacie kefky ako tykadla vysuva ked je v roku.a jazdi to dobre.
nabytky mam prave poukladane tak aby ten robot s tym nemal problem.predtym to bol fakt chaos.
ja som pozeral vysavac znacky dreamX40 ale vidim ze je black friday a za dream X50 ultra 879 euro.je to dobry stoj aj sam si aj mopove kotuce umyje.a prejde aj cez prekazky.
nabytky mam prave poukladane tak aby ten robot s tym nemal problem.predtym to bol fakt chaos.
ja som pozeral vysavac znacky dreamX40 ale vidim ze je black friday a za dream X50 ultra 879 euro.je to dobry stoj aj sam si aj mopove kotuce umyje.a prejde aj cez prekazky.
-
tatkotom
Ak si kúpil blbosti - máš blbosti. Náš už postarší Roborock má Lidar, nejazdí nezmyselne ale systematicky. Ak sa mu niečo postaví do cesty, skúsi to prejsť opakovane - a prejde. Len nemá dock kam by sa chodil vyprázdniť.
-
seven549
roborock s5 ved to ma v predu len jednu kefku ako romba.
ja kupujem len take co maju v predu 2 kefy.moj robot vysavac za 499 euro v roku 2012 nieje az taka blbost.tak skenovanie to ma aj ten stary 13 rocny samsung navibot chodi to systematicky mapuje si priestor vie kde bol,vie kde je co polozene aby narazal do nabytku.prekvapi ho len necakane nieco napr polozena stolicka na mieste kde nezvykne byt alebo taska a pod veci.tiez si stym poradi.
ale je to uz stary crep ktory sa uz zodral.za tie roky padli 4x baterie a snad 8x kefky.4x generalka a cistenie cele robota.dnesna doba ponuka lepsie hracky.
na hornom podkrovnom poschodi mam druheho robota samsung z roku 2015 z tykadlami ktory vysuva kefky.zoschodov nespadne vie ze je tam diera ma to senzory.na chodbe zvyknu byt susiaky na pradlo.a cez to neprejde ani jeden ako prejde ale hned dava o sebe vediet ze stoji on prejde zdvihne mu jedno koleso a hlasi ze je zdvihnuy od zeme.
nove roboty to uz zvladaju.
ja kupujem len take co maju v predu 2 kefy.moj robot vysavac za 499 euro v roku 2012 nieje az taka blbost.tak skenovanie to ma aj ten stary 13 rocny samsung navibot chodi to systematicky mapuje si priestor vie kde bol,vie kde je co polozene aby narazal do nabytku.prekvapi ho len necakane nieco napr polozena stolicka na mieste kde nezvykne byt alebo taska a pod veci.tiez si stym poradi.
ale je to uz stary crep ktory sa uz zodral.za tie roky padli 4x baterie a snad 8x kefky.4x generalka a cistenie cele robota.dnesna doba ponuka lepsie hracky.
na hornom podkrovnom poschodi mam druheho robota samsung z roku 2015 z tykadlami ktory vysuva kefky.zoschodov nespadne vie ze je tam diera ma to senzory.na chodbe zvyknu byt susiaky na pradlo.a cez to neprejde ani jeden ako prejde ale hned dava o sebe vediet ze stoji on prejde zdvihne mu jedno koleso a hlasi ze je zdvihnuy od zeme.
nove roboty to uz zvladaju.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Staci nebyt chuj a najst si zenu…
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Staci nebyt chuj a najst si zenu…
a tá si sama vyberie a nebude to len robot,ale práčka,sušička,umývačka atd až sa ti z toho hlava zatočí

a tá si sama vyberie a nebude to len robot,ale práčka,sušička,umývačka atd až sa ti z toho hlava zatočí

-
kirams
Ak je chlap sám, nepotrebuje práčku, sušičku, umývačku??
Ale Helena už do môjho domu nikdy nepríde, som na ňu alergický, naposledy som ju hodil do kontajnera.
Ale Helena už do môjho domu nikdy nepríde, som na ňu alergický, naposledy som ju hodil do kontajnera.
-
seven549
tak kazdy ma iny zivot nie kazdy ma doma zenu co sedi doma ako stara kvoka.
jaj tak,ze akoze ja nanosim do domov spinu a zena to ma po mne upratovat???
a navarit a vsetko pripravit panovi domacemu pod nos????

kedysi to tak bolo,ale uz to tak nieje.
zena je so mnou vo svicarsku karieristka financne odo mna nezavisla.
ja chodim do prace z domu o 7.00 domov a doma som o 16.00.ona zacina v praci o 8.00 konci 17.00.este sa potula po obchodoch a doma je tak najskor 17.45.
to mam cakat kym bude navarene o 19.00???ved zdochnem od hladu.
jaj tak,ze akoze ja nanosim do domov spinu a zena to ma po mne upratovat???
a navarit a vsetko pripravit panovi domacemu pod nos????
kedysi to tak bolo,ale uz to tak nieje.
zena je so mnou vo svicarsku karieristka financne odo mna nezavisla.
ja chodim do prace z domu o 7.00 domov a doma som o 16.00.ona zacina v praci o 8.00 konci 17.00.este sa potula po obchodoch a doma je tak najskor 17.45.
to mam cakat kym bude navarene o 19.00???ved zdochnem od hladu.
Naposledy upravil/-a seven549 v 15.11.2025 20:50, upravené celkom 2 krát.
-
kirams
Hm. Nedavno si nieco uplne ine hovoril. Ale to ze mas velku fantaziu je uz o tebe zname.
-
seven549
ja mam dve domacnosti.vo svicarsku a na slovensku.a 2.5 izbovy byt na prizemi v chorvatsku.tam tiez treba aj teraz niekedy odbehnut to pozriet a vyvetrat.
ci si myslis ze pridem tam v lete na dovolenku a vsetko bude ako som to v septembri nechal?kameru v byte mam aj vonku na terase,internet tam bezi ale byt treba vyvetrat zvonka pozriet co tam porobili vedla si stavia chorvat dom.
je to tak aj z autami.cim viac toho clovek ma tym viac behania ma okolo toho.
po novom roku musim zase niekedy v janurai do chorvatska.sused nadomnou prenajima 3 izbovy byt neustale aj pocas sviatkov.chodia tam turisti aj v zime.
je to spolocny 2 poschodovy dom.novostavba z roku 2022.prizemie mam ja nadomnou su 3 izbove byty.ja mam velku terasu preto mensi byt.okolie bytoveho domu je oplotene murom ale parkoviska nie.z parkoviska sa dostane hociko okolo celeho bytoveho domu.na kazdy byt su 2 parkovacie miesta a tie miesta su pred mojou terasou.vstup do domu je z boku spolocne schodisko.
vedla domu nic nebolo len trava ale teraz sa to tam zacina stavat.cela ulica dostala nove osvetlenie ale cesta je kamen prach stavebna zona.kym nedostavaju celu ulicu asfalt nebude.
ci si myslis ze pridem tam v lete na dovolenku a vsetko bude ako som to v septembri nechal?kameru v byte mam aj vonku na terase,internet tam bezi ale byt treba vyvetrat zvonka pozriet co tam porobili vedla si stavia chorvat dom.
je to tak aj z autami.cim viac toho clovek ma tym viac behania ma okolo toho.
po novom roku musim zase niekedy v janurai do chorvatska.sused nadomnou prenajima 3 izbovy byt neustale aj pocas sviatkov.chodia tam turisti aj v zime.
je to spolocny 2 poschodovy dom.novostavba z roku 2022.prizemie mam ja nadomnou su 3 izbove byty.ja mam velku terasu preto mensi byt.okolie bytoveho domu je oplotene murom ale parkoviska nie.z parkoviska sa dostane hociko okolo celeho bytoveho domu.na kazdy byt su 2 parkovacie miesta a tie miesta su pred mojou terasou.vstup do domu je z boku spolocne schodisko.
vedla domu nic nebolo len trava ale teraz sa to tam zacina stavat.cela ulica dostala nove osvetlenie ale cesta je kamen prach stavebna zona.kym nedostavaju celu ulicu asfalt nebude.
-
seven549
ja nemam zivot ako na slovensku.ze som stale len doma a sem tam idem na vylet.a nadavam na vladu.
napr dnes som bol na den otvorenych dveri jedneho autosalonu spolu z hotelom.kde zakaznik si pride autom rovno do izby vytahom.a az tam si vyberie z auta batozinu.zaujimalo ma to ako to funguje pretoze cely hotel izby a autosalon bolo otvoreny zadarmo.potom som siel zo zenou do kina po kine ju zobral do restiky na veceru.a teraz som doma.cela sobota v haji.nic som nerobil doma a ani okolo auta.
-
kirams
Takze uz si ani nepamatas, co si pisal.
-
tatkotom
Ja dostanem (staro)novú prevodovku. Kamarát nemá čas, auto už mesiac stojí a podľa všetkého tak skoro nebude - tak asi až na Vianoce 
-
seven549
a to si nevies vymenit prevodovku?ja ze ten kto radi o autach tak ich aj vie robit aspon zakladne veci.vymena prevodovky je nic.par srobov.
-
tatkotom
Táraš čoraz viac. Pred činžiakom a bez patričného náradia to neide. Mám na to človeka čo to robí celý život.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných