Veľký Bratislavský Subaru zraz pre celú rodinu

Diskusia ohľadne vozidiel značky Subaru

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Togh
Príspevky: 19
Dátum registrácie: 31.05.2005 00:38
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Veľký Bratislavský Subaru zraz pre celú rodinu

Príspevok od používateľa Togh »

Takze kedy a kde to roztocime? 19.-20.06.2010 o 09:00 na akcii s názvom: Letný klubový zraz: 2. Bratislavský Subaru zraz pre celú rodinu . Zraz je pokracovanim uspesnej akcie z minuleho roka. Vtedy sa nas v Bratislave stretlo 42 aut zo Slovenska, ale aj z Ciech. Pokusme sa tento rok vytvorit najdlhsiu suvislu kolonu vozidiel Subaru na Slovensku. Vyzva je teda jasna ;-) Spanilka nas bude viezť krasnym okolim Bratislavy az na kopec Braunsberg nad mesteckom Hainburg v Rakusku. Odtial je za dobreho pocasia vyhlad na Vieden, Alpy, Bratislavu, hrad Devin, Dunaj a vlastne cele okolie. Spanilka bude neskor pokracovat cez Devin az na Kamenny mlyn. Ako nazov zrazu napoveda, bude pre celu rodinu, teda aj pre nasich najmensich subaristov a subaristky. Pre nich mame pripraveny bohaty program plny zabavy a sutazi. Pre „velkych“ subaristov je pripraveny rovnako pestry program s predvadzacimi jazdami na novych modeloch Subaru, autobiatlon, vecerna opekacka a mnoho ineho. Pokracujeme v nedelu vychadzkou na hrad Devin a neskor terennym jazdenim na umelom kopci v Petrzalke, znamom uz z Maleho terenneho zrazu. Verime, ze sa na Letnom klubovom zraze: 2. Bratislavskom Subaru zraze pre celú rodinu stretneme v co najvacsom pocte, tak sa veselo registrujte :-)

Miesto stretnutia: Tyrsovo nabrezie v Bratislave pri Starom moste 19.06.2010 so zaciatkom 09:00 hod.

Ubytovanie: kedze poobednajsi a aj vecerny program sa bude konat na Kamennom Mlyne, odporucam rezervovat si ubytovanie dopredu. Web na Kamenny Mlyn

Stravovanie: je individualne. Na vyber je restauracia, alebo v stanku v blizkosti: jednoduche opekane jedla. Vecer: bude pripraveny zaklad na opekacku, bude moznost zakupit si v stanku: ciganska, klobasy atd. Pivo + nealko (kompletna ponuka od Coca-coly v 0.5l petflasiach v cene okolo 1 Eur)

Je tam moznost niekolkych urovni ubytovania od hotela, az po bungalovy za velmi priaznivu cenu (odskusane minuly rok). UPOZORNENIE: UBYTOVANIE SI RIESI KAZDY SAM!!!

Program

19.06.2010 Zaciatok o 09:00
Spanilka:

*

09:00 Stretnutie Tyrsove nabr. Chcem vsetkych poprosit o dochvilnost
*

09:30 Odchod na Braunsberg prva 10-clenna skupina, skupiny budu vyrazat v 5 min. intervale
*

10:00 prichod na Braunsberg prvej skupiny
*

10:00 – 11:00 fotenie, kukanie z kopca a podobne =)
*

11:00 Odchod prvej skupiny z Braunsbergu na Tyrsove nabr.
*

11:30 prichod prvej skupiny na Tyrsove nabr.
*

11:30 – 13:00 Tyrsove nabr. fotenie pokec atd.
*

13:00 Odchod na Kamenny Mlyn
*

14:30 – 15:00 Prichod na Kamenny Mlyn a zoradovanie sa
*

15:00 – 16:00 obed

Poobedny program:

* 16:00 Program pre deti a mamicky
* 16:00 Auto-biatlon, testovacie jazdy na novych modeloch Subaru
* 19:00 Strelecke biatlonove suboje
* 17:30 Prednaska prvej pomoci + vyskusanie si umeleho dychania a resuscitacie
* 16:00 Airsoft-za zapozicanie zbrane bude potrebna zaloha, ktora sa samozrejme po vrateni neposkodenej zbrane vrati (kto sa chce zucastnit, treba si priniest nejake veci na behanie po lese)

Vecer:

* 20:00 - do rana Opekacka (k dispozicii bude zaklad na opekacku, na rovnakom mieste bude mozne si kupit grilovane veci, na pitie budu capovat pivo a nealko bude kompletna ponuka od Coca-coly v 0,5l flasiach v cene okolo 1 Eur)

20.06.2010

* 11:00 Prechadzka na Devin
* 14:00 Terenny fun na umelom kopci v Petrzalke (v uzavretom priestore na pripravenej trati, cena tak ako minuly rok: 10,- Eur/auto/den, kto bol minuly rok, vie, ze je moznost si bezpecne vyskusat, co nase auta zvladnu)

Zrazovne:

kedze akcia nabera vacsi rozmer a teda su s tym spojene aj urcite vydavky, tento rok bude nutne vyberat aj zrazovne. Jeho vyska: clen OZ Slovensky SUBARU KLUB 7,- Eur/auto (Ako sa stat clenom OZ Slovensky SUBARU KLUB tu), neclen: 10,- Eur/auto. Bude sa vyberat priamo na mieste.

Dolezita informacia pre ucastnikov - vzhladom na pripravovane prekvapenia pre ucastnikov a aj vzhladom na celkovu organizaciu zrazu je nutne, aby kazdy kto chce prist, bol zaregistrovany na zraz.

Pokial je to co len trochu mozne, okrem registracie tu na klube, potvrdte prosim Vasu ucast na zraze do 23.05.2010 aj na nas e-mail, info@klubsubaru.sk aby sme vsetkym ucastnikom mohli zabezpecit benefity, ktore pre ucastnikov pripravujeme (zrazove tricko, ucast na sutaziach, na testovacich jazdach).

viac info na http://www.klubsubaru.sk/
v sekcii zrazy - prihlás sa na stránku a zaregistruj sa

Tesim sa na vas vsetkych a na skvelu zabavu.
Zamknuté

Návrat na "Subaru fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný