Utajený "plynár"
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 10.04.2011 13:50 Zdieľať na Facebook
Utajený "plynár"
Nechal som si namontovať do svojej Hondy Civic 1,4 splynovač, ale tak, že ventil mám schovaný pod krytom nádrže, takže normálne nie je nič vidieť. Vo firme, kde mi to montovali mi dali nálepku LPG s tým, že je na mne, či si ju nalepím. Mám čierne auto, s tmavými sklami a nálepku si lepiť nechcem, lebo by kazila design auta. Chcem sa opýtať, či pri náhodnej policajnej kontrole možem dostať pokutu za to, že nálepku nemám nalepenú a v technickom mám pritom záznam o LPG. Ale nálepku mám schovanú v aute. Prípadne, ako ste to riešili vy, ak ste nechceli byť nápadní, že jazdíte na plyn.
-
- Dátum registrácie: 02.08.2006 15:31 Zdieľať na Facebook
-
- expert: TDI
- Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26 Zdieľať na Facebook
ja by som to tiez videl nejako optimisticky kedze to mas zapisane v TP : nalepku mas so sebou, povies ze ti rozbili minuly tyzden sklo, vcera vymenili a az dnes si dostal nalepku do ruky z plynarskej firmy.
Aha pan policajt, tu pred vami ju capnem na sklo. Bim. No vidite ako pekne drzi.
Za toto ti ziadny normalny clovek pokutu neda a ani nebude chciet dat.
Aha pan policajt, tu pred vami ju capnem na sklo. Bim. No vidite ako pekne drzi.
Za toto ti ziadny normalny clovek pokutu neda a ani nebude chciet dat.
-
- Dátum registrácie: 10.12.2008 07:10 Zdieľať na Facebook
Re: Utajený "plynár"
a bol by proplám s parkovaním v podzemíjdobrak napísal:lebo by kazila design auta
-
- Dátum registrácie: 14.08.2012 14:20
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 15.06.2009 15:23 Zdieľať na Facebook
to mi pripomina prihodu, ktoru zazil mojej mamky priatel. Mal stareho Formana na plyne, nechcel mu startovat, nakoniec sa podarilo nakopnut, par minut povrcal, nasledne prisla velka rana a z motoroveho priestoru uz slahali plamene.
Mojej mamky frajer pohotovo reagoval, odtlacil auto dalej od zaparkovanych aut, aby im neposkodil lak a podobne a sam si ho uhasil. No musel si vypocut sprsku nadavok od okoloiducich a prizerajucich susedov, ktori sa zmohli len na hlupe varovania, a pokriky, aby od toho auta utekal prec, ze buchne plyn a podobne hluposti. Nakoniec prisli aj hasici a ti mu len zaistili miesto poziaru, aby sa to miesto opat nevznietilo.
Chcel som tym len povedat to, ze ludia maju strach z nepoznaneho, a pre nich LPG v aute sa rovna zbran hromadneho nicenia.
LPG ma tolko poistiek a bezpecnosntych ventilov, a dovolim si povedat, ze je to bezpecnejsi palivovy system ako benzinovy rozvod paliva. Presne kvoli tomu, ze sa jedna o nekonvecne palivo a je neustale pod kontrolou - servisov, uradov, policie a podobne.
Nakoniec sa zistilo, ze u Formana strelila palivova hadicka a vznietilo sa palivo. Benzin.
Mojej mamky frajer pohotovo reagoval, odtlacil auto dalej od zaparkovanych aut, aby im neposkodil lak a podobne a sam si ho uhasil. No musel si vypocut sprsku nadavok od okoloiducich a prizerajucich susedov, ktori sa zmohli len na hlupe varovania, a pokriky, aby od toho auta utekal prec, ze buchne plyn a podobne hluposti. Nakoniec prisli aj hasici a ti mu len zaistili miesto poziaru, aby sa to miesto opat nevznietilo.
Chcel som tym len povedat to, ze ludia maju strach z nepoznaneho, a pre nich LPG v aute sa rovna zbran hromadneho nicenia.
LPG ma tolko poistiek a bezpecnosntych ventilov, a dovolim si povedat, ze je to bezpecnejsi palivovy system ako benzinovy rozvod paliva. Presne kvoli tomu, ze sa jedna o nekonvecne palivo a je neustale pod kontrolou - servisov, uradov, policie a podobne.
Nakoniec sa zistilo, ze u Formana strelila palivova hadicka a vznietilo sa palivo. Benzin.
Subaru Outback Business NAVI 2.5i 129kw (2017)
-
- Dátum registrácie: 04.02.2011 13:04
For ALL
Tu si pozrite ako to v skutocnosti je
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BXS21uh6lc
No comment, kto nevie anglicky nech zavola, vysvetlim.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BXS21uh6lc
No comment, kto nevie anglicky nech zavola, vysvetlim.
-
- Dátum registrácie: 10.12.2008 07:10 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 10.06.2009 21:06 Zdieľať na Facebook
-
.
Zakon hovori jasne. Nalepka musi byt VIDITELNE umiestnena v zadnej casti vozidla.
-
.
Davajte mi cervene palce kolko chcete, ja som ten zakon nepisal, ani sam ho nemusim. Ale plati stare vcelie prislovie: "Neznalost zakona neospravedlnuje".
Ale plati nepisane pravidlo, ze je to vzdy na konkretnom prislusnikovi Polovneho zboru Slovenskej republiky ako rozhodne, moze aj dohovorom, aj blockom v cene 60 €. Viem zo skusenosti, nejeden zakaznik tu uz bol kupovat vonkajsiu nalepku ked mal folie. Zial, fakt.
Ale plati nepisane pravidlo, ze je to vzdy na konkretnom prislusnikovi Polovneho zboru Slovenskej republiky ako rozhodne, moze aj dohovorom, aj blockom v cene 60 €. Viem zo skusenosti, nejeden zakaznik tu uz bol kupovat vonkajsiu nalepku ked mal folie. Zial, fakt.
-
- Dátum registrácie: 17.06.2025 05:22
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Prečo ťa trápi dizajn auta natoľko, že nechceš nálepku je to kvôli súkromiu, estetike alebo predsudkom voči LPG autám?
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Ctená AI - reaguješ na 15 rokov starý príspevok...
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
Pozrel som si finstat a register účtovných závierok a je to jasné.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných