Trasenie pri rozbiehani CLIO III

zapaľovanie, škrtiaca klapka, chladenie atd..návody a vysvetlenia

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

retor
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 14.08.2014 22:30
Zdieľať na Facebook

Trasenie pri rozbiehani CLIO III

Príspevok od používateľa retor »

Zdravim,

hladal som ale nenasiel som nikde podobnu temu s tymto problemom.

Ide o to ze (nie vzdy) pri pohynani sa auto cele trasie ako keby mu nieco branilo sa pohnut cele sa trasie vibruje. Ak sa rozbieham v dvojke tak nic sa nedeje, ziadne trasenie. Moze byt problem v spojke ? Obcas auto nema tah napriklad v dvojke obcas prestane tahat, vedeli by ste mi poradit ? ide o Renault Clio III, motor je 1.4 benzin 98(100) koni, r.v. 2006.
:38eb:
Dakujem za kazdu normalnu odpoved :-\ :zga27:

Edit: ani na volnobehu ani na inych prev. stupnoch sa netrasie iba na jednotke, nie je to vzdy ale ked auto stoji celu noc tak prve rozbehy su problematicke :38eb:
Mixy
Príspevky: 122
Dátum registrácie: 15.02.2014 22:53
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Mixy »

Mám obdobný problém už štvrtý rok. Voz je Suzuki Swift 1.3 benzín r.v.2008. Kupoval som ho pri nájazde 50tis a teraz má 120tis a je po výmene ložísk v prevodovke. Problém pretrváva celú dobu v tom, že pri nízkej vonkajšej teplote + jeden a viac dennom státí, taktiež pri dlhodobom jazdení ( <3 hodiny ) a hlavne v meste, auto pri rozbiehaní na 1. prev. stupeň zvykne ´´poskakovať´´ ako prípad v predošlom príspevku. Tiež po dlhodobej jazde pri preraďovaní na každý prevodový stupeň robí tieto problémy. Spojka je pôvodná,zaberá v 2/3 ako má, neprešmykuje, spojkový pedál ide pomerne ľahko. Pred výmenou ložísk v autorizáku som opomenul tento problém, bolo mi povedané, že spojka zaberá ako má. Vďaka za rady
pidizvi
Príspevky: 3398
Dátum registrácie: 20.09.2011 12:42
Bydlisko: SC
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pidizvi »

zda sa, ze renoltom to zacina s prichodom chladnejsieho pocasia. Moj tip je zapalovacia cievka. A nove sviecky tiez neublizia, ked ich tam mas dlho.

tema:
http://forum.autobazar.eu/renault-thali ... 61150.html
Napísať odpoveď

Návrat na "Bežné poruchy benzínových aut"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní