Toyota yaris s automatom do cca 11000 EUR
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
cobo77
- Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56 Zdieľať na Facebook
Toyota yaris s automatom do cca 11000 EUR
Zdravím,hľadám auto pre manželku na dochádzanie do práce,,podmienkou je automat a cúvacie senzory...hľadáme ideálne malé auto a hlavne spolahlive s jednoduchým atmosferickým 4-valcovým mototom....v tejto yariske je na výver z 3 motorov...1.0 nechcem je to trojvalec...potom pozerám hlavne benzín s objemom 1330cm3 je to 4valec a automat je cvtčko a poslednou moznostou je 1500cm3 a tá je s hybridom a automatom...hybridnú rav4 2021 vlastním,hybrid nie je podmienkou...do úvahy prichádza este suzuki swift s automatom poprípade poradte auto s automatom ideálne od roku 2015 ....dakujem za rady....
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Toyota yaris s automatom do cca 11000 EUR
Hyundai i20 /x20 /kona /bayon
poprípade surodenci od KIE.
Treba pokukať po inzerátoch a milion % si vyberieš.
Ale hlavne to konzultuj a vyberaj s manželkou
Ja som jej ukázal dve rovnaké autá ale jedno šedé a druhé červené.
jedno ani zadarmo a druhé kúpila (platila si to sama)
poprípade surodenci od KIE.
Treba pokukať po inzerátoch a milion % si vyberieš.
Ale hlavne to konzultuj a vyberaj s manželkou
Ja som jej ukázal dve rovnaké autá ale jedno šedé a druhé červené.
jedno ani zadarmo a druhé kúpila (platila si to sama)
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
toto bola moja myšlienka.Ale nechal som si ju pre seba
90% žien a pomaly 50% mužov nevie šoférovať.Tak treba k tomu prispôsobiť kúpu auta
A to nehovorím o parkovaní. Tam sú tie % ešte vyššie.
Ja som si kúpil nové auto aj cúvaciou kamerou a parkovacími senzormi
Ja aj moja žena parkujeme "na zrkadlá".Kedže aj ona má "C"
90% žien a pomaly 50% mužov nevie šoférovať.Tak treba k tomu prispôsobiť kúpu auta
A to nehovorím o parkovaní. Tam sú tie % ešte vyššie.
Ja som si kúpil nové auto aj cúvaciou kamerou a parkovacími senzormi
Ja aj moja žena parkujeme "na zrkadlá".Kedže aj ona má "C"
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Len 50% mužov? To pridaj...
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
Sestra mojej ženy mala včera takú menšiu havárku, má novú Mazdu CX30, má automat, senzory vpredu aj vzadu, cúvaciu kameru, aj kameru, čo natáča celú jazdu prednú aj zadnú a zo zadu do nej ťuklo nákladné auto pred semaformi, nezastavovala nejako náhle, bola pekne v svojom pruhu a zozadu z boku do nej ťuklo, rozbitý zadný blatník a nárazník, možno aj svetlo. Verím tomu, že ten šofér náklaďáku bol skúsený, ale čo z toho, keď asi čumel do mobilu. Poslala nám video z tej zadnej kamery, naozaj nebola na vine ona.
-
rokytam74
- Dátum registrácie: 06.11.2025 05:30 Zdieľať na Facebook
Mali sme cvt, mame vitaru 2018 aisin 6st a 3xtoyota hybrid . Zhrnutie: bezproblemova jazdenka bude len hybridna toyota, cvt jedine do 100 000km s vymenou oleja v historii a hydromenic jedine od znameho zdroja s dokumentovanymi istymi vymenami naplne.
Vyhnut sa napr.od suzuki robotizovanym prevodovkam a dvojspojkam vseobecne. V meste sa hybridu ci hydromenicu nevyrovnaju.
Vyhnut sa napr.od suzuki robotizovanym prevodovkam a dvojspojkam vseobecne. V meste sa hybridu ci hydromenicu nevyrovnaju.
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
A u Vitara sa vyhnut akemukolvek hybridnemu systemu.
-
mhlavaty
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Neviem tento svet nazvať inak ako hlúpy. Stojí u mňa Micra na ktorej je pol cm prachu (2 roky v garáži) lebo majiteľka tiež "polepšila" na Passata. Bol som preň,niesol baterku a 10 lt benzínu.Auto na prvý brnk naštartovalo !!! niečo také som nezažil. Prvý km jazdy kolesá v tvare nuly,cez čelké takmer nič nevidel.Pri príchod do dielne už ok,autičko na volnobeh priadlo,motor trebalo ucho na kapotu či ide. potrebuje STK a EK a pôjde zrejme darom sestričke môjho lekára. Inak cena 300 e.- Ale...mne načo.Autíčko stvorené do mesta,do práce,klíma je,nezničené,pneu pekné,všetko funkčné,klíma je.Malé veľké auto,zadné sedačky posuvné ako v Note,tým sa parádne zväčšuje kufor.Zlaté malé milé. Splní všetko v meste ideál.
300.-e Ale prečo nie...11 tis predsa v dnešnom chudobnom Slovensku a zhýčkanej spoločnosti nie sú problém.
300.-e Ale prečo nie...11 tis predsa v dnešnom chudobnom Slovensku a zhýčkanej spoločnosti nie sú problém.
-
rokytam74
A to je za tych 300E v inzerate?
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Nie - pani ju nechala za 300 Milanovi a on ju po servise posunie tej znamej sestričke. Náš Milanko nie je šmelinár ani bazošový priekupník.
Ja sa takto dostávam asi ku všetkým svojim autám, aj teraz mi ponúkali Žiguláka len za to,
že si dám do poriadku papiere, pritom na bazoči idú od 2t hore.
Všetko má svoje lenže - predpokladám, že tá Micra je K11 a s tým by ťa všade brali ako socku, cez to nepustí 99% psychologie dnešných ludí. Moja vlastná žena sa tvári že ma nepozná ak ma zbadá v NR s našiim pickupom a v bežnom oblečení - vyzerám ako zberový referent z radu trvale opálených.

Edit: a ja naozaj nemám problém vyhádzať kontajner ak z neeho trčí pekné železo.
Ja sa takto dostávam asi ku všetkým svojim autám, aj teraz mi ponúkali Žiguláka len za to,
Všetko má svoje lenže - predpokladám, že tá Micra je K11 a s tým by ťa všade brali ako socku, cez to nepustí 99% psychologie dnešných ludí. Moja vlastná žena sa tvári že ma nepozná ak ma zbadá v NR s našiim pickupom a v bežnom oblečení - vyzerám ako zberový referent z radu trvale opálených.
Edit: a ja naozaj nemám problém vyhádzať kontajner ak z neeho trčí pekné železo.
-
mhlavaty
- opravy & diag
Oco...asi áno,je to rok 2005.Akosi sa mi nezafixovalo čo som ho mal na diagnostike aký je to model. Ale ja som si ho zbežne pozrel,po korózii ani stopy,motor ide ukážkovo ...no len čistiť a čistiť,pavučiny všade.Pokojne sa navečerám z jednej misky z mojím rasselom ak to auto neabsoluje 10 rokov v úplnej pohode.Ako by ľudia reagovali ? no na to sa môžem leda vykadiť ak auto rozhoduje kam koho zaradia podľa auta. Mám sa dosť rád aby ma nafúkaný polodementi rozhodili.
-
oco13
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Dnes rozhoduje telefon auto topánky kde a ako mám vyčačkaný dom bazen jakuzzi. V robote zase nie to či mašinu opravíte , ale ako vypíšete hlasenie, či máte pri oprave prilbu a tie spravne rukavice, či vypnete ten spravny vypínač a na neho zamok určitej farby, lebo iná byť nesmie, či idete cez cestu v hale po prechode a mate reflexnú vestu.
Odbornosť je až na poslednom rade.
Naša spoločnosť sa už otočila o 180 stupňov a 20 rokbotníkov má priamo na smene 8 managerov ktorí rozžeravia počítačové linky do biela. Už neexistuje majster vo výrobe už je to FLL - First Line Leader.

Odbornosť je až na poslednom rade.
Dementi neriešia jednotlivca - oni rozhodili spoločnosť ako takúMám sa dosť rád aby ma nafúkaný polodementi rozhodili
-
rokytam74
No ono sa to pekne pise ked vam niekto daruje auto
. Keby sa to pritrafilo zadavatelovi tiez asi neohrnie nos. Oco k tvojmu komentu- zberam vo fabrike nestastnikov ktori si nenasadili prilbu, nezaistili sa vo vyske hoc mali na sebe lezecky postroj, chytili sa elektriky lebo pozabudli na pravidla a prisli o ruku ci holy zivot. Z hluposti sa casto stane vazna vec.
-
mhlavaty
- opravy & diag
Prvý a zásadný problém je ...vieme robiť jeden druhému iba zle. Potvrdí asi každý kto chcel predať auto za nejakých pár e.- Prvý druhý tretí sa prihlásia šéfinkovia,očúvajte vedúci a celý kmeň čikariov. Takže lepšia voľba je darovať a mať z toho dobrý pocit.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný