Kupa auta lizing.

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Napísať odpoveď
krason
Príspevky: 622
Dátum registrácie: 03.01.2009 21:12
Zdieľať na Facebook

Kupa auta lizing.

Príspevok od používateľa krason »

Ahojte. Chcem kupit 3Rocnu jazdenku ktora je zatazena este 15 mesiacov lizingom. Na co si mam dat pozor? Splatka 140eur bez havarijnej s hav. 170eur mesacne. Ujo povedal ze si mozem dat vlastnu.ktoru mi lizingovka povoli. Ako prebieha prevod? Co vsetko potrebujem? Ako mam postavit kupnopredajnu zmluvu? Aby boli obe strany nasytene:) prosim o pomoc. Verim,ze mi radi pomozete. Dakujem
cicmanec
Príspevky: 27640
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

Re: Kupa auta lizing.

Príspevok od používateľa cicmanec »

krason napísal:Ako mam postavit kupnopredajnu zmluvu?
Keďže auto patrí lízingovke a ešte 15 mesiacov bude tak nijako... A o ostatnom sa tu thoho už popísalo dosť...
manmi
Príspevky: 80
Dátum registrácie: 01.06.2009 22:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa manmi »

mozes mat vlastnu havarijnu ale musis ju vinkulovat voci leasingovke, kvoli nahrade skod, napriklad pri totalke alebo kradezi aby boli peniaze vyplatene leasingovke, ktora si odrata naklady a posle ti zvysok
a pozor si treba dat na to kolko bude odkupna hodnota na konci, aby si nebol nemilo prekvapeny ked po splateni leasingu budes musiet este zaplatit nejaku vacsiu sumu
tak isto sa za prepis leasingu nieco plati, nieco dost a tieto naklady znasa buduci najomca/prenajimatel.
nabster999
Príspevky: 330
Dátum registrácie: 27.05.2009 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa nabster999 »

pouzi hladanie, je to tu preberane X krat. aj moje auto bolo predtym na leasing, pred kupou majitel leasing vyplatil v hotovosti na jedno, prepisal na seba, odhlasil namna,... a teraz som majitelom aj drzitelom ja.

zisti si od neho VIN vozidla, a skonataktuj Leasingovku, ci je vsetko ok, ci nemeskal niekedy so splatkami,.. a vsetko co sa da.. info by ti poskytnut mali, a to iste urob aj vtedy, ked sa rozhodnes vozidlo kupit,... radsej volat 5x ako len raz, a o mesiac bez volania je pred domom exekutor...
mp3turbo
expert: TDI
Príspevky: 24434
Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mp3turbo »

hlavne skontaktuj leasingovku, nic tomu chlapovi nedavaj a nicomu co povie never. JEDINA AUTORITA PRE TEBA A JEDINY PARTNER DO DEBATY JE LEASINGOVKA.

ked ten clovek uz zaplatil 5000eur a chce od teba 3000eur odstupne, v pohode... ale zaplat mu priamo v leasingovke az potom ked budu pred tebou na stole papiere na podpis.

jednoduche... LEN V LEASINGOVKE, nic mimo nich neries ani keby bol predavajuci majster sportu.

Vsetko co je treba ti leasingovka povie a nauraduje priamo na stol. Ty sa len stokrat podpises a prinesies predtym sto papierov o tom aky mas prijem.
thomi
Príspevky: 169
Dátum registrácie: 21.05.2008 09:30
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa thomi »

ak mozem pridat drobnost, bez GAP dopoistenia si pri totalke a kradezi v prde.... a cim blizsie ku koncu splacania tym horsie pre teba. Ak to nieje drahe auto, kasli na to. Ak je to ale tvoja prava ruka, a davas do toho dost penezi skus sa spytat poistovaka kolko ta GAP na tvoje auto vyjde a kolko dostanes ak mesiac pred ukoncenim leasingu nedajboze strelis totalku, co pri 4 - 6 airbagoch ide rychlo :4012:
krason
Príspevky: 622
Dátum registrácie: 03.01.2009 21:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa krason »

V pohode kamosi.. NAvrhol som dohodu. Nech ten lizing doplati. a KEd bude ako majitel auta, tak mu dam ustnu vinkulaciu, ze to na 100 % beriem :)
Nejdem do lizingu.

Zajtra overim oficialne stranky auta. mam servisku, nezavisle zistim, ci je pravdiva, a ine sposoby zistenia. Zalozne prava a tak.

BOl uprimny, ukazal mi vsetko, nicneprostestoval

Opotrebenie auta nebolo. Stoji na ulici a skrabance su toho sucastou, bol tam otlk na streche. Vraj od orecha .. no to by musela byt supa. je pravda ze to ma nosic na lyze, cize aj tam je pes zakopany, a uprimne odpovedal, ze od stroma... Klucka od sofera bola z vnutornej strany zodrata :) Vraj sa to na tych autach robi. Nemate skusenost? klucka smerom k sebe :)
Vseobecne opel, chevrolett dakujem
Dakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: minac, oco13 a 27 neregistrovaných