Susedove nelegálne autovrakovisko.
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 28.11.2010 20:11 Zdieľať na Facebook
Susedove nelegálne autovrakovisko.
Zdar.Môj problém je zrejmý z názvu témy.Sused bývajúci cca 5 domov odomňa si za pár rokov premenil záhradu na autovrakovisko.Problém zrejme pozná večšina z Vás.V každej dedine sa nájde nejaký ten akože súkromný dovozca.Na pozemku má už cca 30-40 kusov kadejakých rozobratých vrakov slúžiacich viacmenej ako nocľah pre potkany.O ekológii estetike smrade a povytekaných kvapalinách ani nehovoriac.Podotýkam nejedná sa o žiadnu firmu,alebo dieľnu,ktoré občas nejaká tá hygiena živ.prostredie a podobne navštívi.Je to obyčajný týpek ktorých sú na Slovensku stovky a vozí autá ako súkromná osoba,čiže žiadne dane,povolenia,doklady a podobne uňho nehrozí.Mám vôbec nejakú šancu na nápravu daného stavu napr.na životnom prostredí,OÚ alebo podobne??Človek by mu aj normálne dohovoril,ale je to taký čudák s ktorým sa jednoducho nedá.
Naposledy upravil/-a bombalino v 01.07.2011 00:02, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04 Zdieľať na Facebook
_
Budeš to mať ťažké, ale obecný úrad; OÚ odbor životného prostredia...
-
- Dátum registrácie: 15.12.2008 19:44 Zdieľať na Facebook
Vobec sa necudujem ked su na Slovensku take zakony ked minimalne tretinu roka robis pre stat.Peniaze sa stracaju vo vlade a neidu tam kde by mali. Staci sa pozriet len na nas zdravotnicky system pocnuc poistovnami. Estetiku si na svojom dvore mozem mat snad aku chcem ja, co komu do toho. Nechapem preco sa tu riesa takeho pi.ov.ny, ked ja mam ovela vecsi problem, ze moj sused parkuje oproti mne auto a mne vrha z neho tien na moj pozemok a presne na tom mieste mi pomalsie rastie trava. Nevie mi niekto poradit kde by som sa na neho mohol stazovat.
-
- expert: TDI
- Dátum registrácie: 09.04.2006 10:26 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 05.01.2010 11:47 Zdieľať na Facebook
No neviem či niečo zmôžeš, bol by to beh na dlhú trať.
A prečo chceš upratovať cudziu záhradu o 5 domov ďalej? A aký máš s tým problém? V príspevku si napísal - "problém je zrejmý z názvu témy", "Problém zrejme pozná večšina z Vás" ... a aký máš problém Ty si nenapísal. Vadí Ti hluk pri rozoberaní harabúrd? Znehodnotili Ti kvapaliny z áut vodu v studni? To by si mu to musel najprv dokázať, autá sú na súkromnom pozemku,súkromný majetok...
Buď rád že sa zaoberá autami, nebučí to, nesmrdí to. Keby tam choval 30- 40 capov tak Ti garantujem že sa odsťahuješ
A prečo chceš upratovať cudziu záhradu o 5 domov ďalej? A aký máš s tým problém? V príspevku si napísal - "problém je zrejmý z názvu témy", "Problém zrejme pozná večšina z Vás" ... a aký máš problém Ty si nenapísal. Vadí Ti hluk pri rozoberaní harabúrd? Znehodnotili Ti kvapaliny z áut vodu v studni? To by si mu to musel najprv dokázať, autá sú na súkromnom pozemku,súkromný majetok...
Buď rád že sa zaoberá autami, nebučí to, nesmrdí to. Keby tam choval 30- 40 capov tak Ti garantujem že sa odsťahuješ

-
- Dátum registrácie: 28.02.2006 00:08 Zdieľať na Facebook
-
Ja nikomu nezávidím.O dane mi vôbec nešlo.Ide mi hlavne o tie zasraté potkany ktoré majú uňho noclaháreň z celého okolia.A takisto ide o životné prostredie a smrad.Ale ty to asi nepochopíš.Predpokladám,že žiješ v podobnom hnoji a bordeli ako on.Takže tebe to príde úplne normálne.
Naposledy upravil/-a bombalino v 01.07.2011 00:24, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: 28.02.2006 00:08 Zdieľať na Facebook
tomu ver, okna mam do hnoja a so svinou sa hadam kto spi pri stene, vies? Na potkanov treba poriadneho psa a susedovi trocha dohovorit ked to ozaj prekracuje medzebombalino napísal:O dane mi vôbec nešlo.Ide mi hlevne o tie zasraté potkany ktoré majú uňho noclaháreň z celého okolia.A takisto ide o životné prostredie a smrad.Ale ty to asi nepochopíš.Predpokladám,že žiješ v podobnom hnoji a bordeli ako on.Takže tebe to príde úplne normálne.tuningfans napísal:toto je presne otazka zavidiaceho malomestiackeho suseda... byva 5 domov od teba tak co ti vadi?? ze si privyrobi o par eur viac ako ty lebo si lenivy?
mp3 co tu pleties danovy urad? pokial je zivnostnik tak dan z prijimu zaplatil urcite, aku este chces dan?
-
-
- Dátum registrácie: 13.09.2008 21:28 Zdieľať na Facebook
-
-
so svinou sa hadam kto spi pri stene

Tak toto bolo dobréééé
bombalino trocha Ťa aj chápem, s čudákmi je to ťažké väčšinou nikto s nimi nechce nič mať. Nechová nejaký dobytok? Ak je tam smrad a potkany tak určite nie z áut, potkan žije tam kde má čo žrať, tam kde sa chovajú prasatá, kravy, sliepky... a na Luníku IX

dohovoriť =

-
-
- Dátum registrácie: 19.09.2007 11:41 Zdieľať na Facebook
Nezavidim ti teda tvojho suseda a pochybujem, ze nieco zmozes..... a to este nevies aky je problem s takymto "cudakom" ako hovoris, ked potrebujes nieco kupit.... ked som zhanal servo, tak dobre, ze som sa nemusel doprosovat, takymto blaznivym susedom s anglickymi vozmy aby sa uracili vytiahnut ho z auta.,,,
-
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 41 neregistrovaných