ste spokojní s prácou odhŕňačov vo vašom meste?

témy týkajuce sa všetkého a ničoho mimo diskusie o autách

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

áno
17
31%
nie
38
69%
 
Celkom hlasov: 55

exclusiv
Príspevky: 83
Dátum registrácie: 21.11.2010 11:37
Zdieľať na Facebook

ste spokojní s prácou odhŕňačov vo vašom meste?

Príspevok od používateľa exclusiv »

je december..a zjavne sa očakáva v tomto mesiaci že bude padať sneh.. no cestárov mám pocit že táto vec každú zimu zaskočí.. no čo už..a čo ma vie napáliť keď vidím traktor alebo iný mechanizmus zo zdvihnutou radlicou a pritom pred ním je 10 čísel snehu :41c2: to ma vie dosť naštvať.. ináč keď som sa chcel dopátrať odpovede u dispečera či postrehli že sneh je na cestách odbil ma že všetky prostriedky su na cestách... po skúsenostiach zo švajčiarska - je toto neprípustné :3020: :b: a už zajtra by odhrňala sneh iná firma.. totiž oni majú meteorológa vo firme ktorí ím zhruba hovorí čo príde..a nebolo na tom nič zvláštne že som videl posýpača posýpať suchú cestu--totiž o hodinu napadlo 20cm snehu.. ale sa nebudem rozčulovať..keďže v rodine máme 4x4 tak sa bude jazdiť na tom... držím palce všetkým motoristom aby v tomto počasí došli do svojho ciela... :2f93:
cubicomp
Príspevky: 4526
Dátum registrácie: 24.02.2007 22:10
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cubicomp »

vecny problem na SK, ktory nejake hlasovanie neodstrani. Svojim sposobom zbytocne hlasovanie a aj tema, kedze stale je to rovnake a nic s tym nemozes spravit
exclusiv
Príspevky: 83
Dátum registrácie: 21.11.2010 11:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa exclusiv »

cubicomp máš pravdu..samozrejme že s tým nič neurobí ani táto téma ani to hlasovanie aj keby asi traktory padali rovno na ten sneh.. a skôr by som povedal že táto téma nemé zmeniť súčasný stav..ale bodaj by..je to len skôr nejaký komentár alebo príspevok do nejakej diskusie o cestách po ktorých jazdíme my obyčajní vodiči..a bohužial dosledky sú skor viditelné v headline správch od 19ej do 20 ej hodiny kde spravodajci dodávajú štatistiku neplnenia si práce tých čo majú toto na starosti... znova opakujem týmto príspevkom nechcem zmeniť svet ani nič iné..velmi by sa hodil čičmancov podtext.. len na to ma asi copyright..tak nebudem dráždiť tygra :4090:
rudolfo63
Príspevky: 9954
Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa rudolfo63 »

..ja som tohto roku s odnezovanim velmi spokojny...Kazde rano si z cesty lopatou jak ten kkt odhadzem sneh...
Brunyi
Príspevky: 14
Dátum registrácie: 21.11.2008 17:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Brunyi »

tak dnes som po ziline chodil na aute 3 hodiny - od 10 do 13 a ani raz sa mi nepodarilo prist na nejaku cestu ktora by bola cista...od 10 zacalo snezit, takze do 11 sa to este dalo, ale potom uz sa sneh zacal mnozit a same kolony, vsetko rychlost maximalne 20km/h...cestarske auto som videl 1 (slovom jedno) a aj to islo po obchvate so zdvihnutym pluhom...zasa ich to pocasie zaskocilo :2f93:
gol
Príspevky: 15
Dátum registrácie: 28.04.2010 13:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa gol »

Veru tak. A ani po tej 13 sa to nejako moc nezmenilo :b: Hrozné čosi :4012:
bbbr
Príspevky: 3603
Dátum registrácie: 06.03.2008 18:40
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bbbr »

Ja by som k tomu poznamenal len toľko. Treba rozlišovať cesty štátne, mestské, obecné. Myslím, že zastupiteľov samosprávy máme pri sebe dosť blízko, takže svoje pripomienky a námety na skvalitnenie ich práce máme kde adresovať. Netreba chodiť do Bratislavy a nadávať na vládu.
exclusiv
Príspevky: 83
Dátum registrácie: 21.11.2010 11:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa exclusiv »

biznisman-skvelý príspevok-ďakujem.. samozrejme ďakujem všetkým ktorí sí to prečítajú a zároveň aj nejakým textom prispejú....
rudolfo-odhŕňaš si sneh aj pred autom? ked ideš po ceste?či ako? :4090:
ako som si všimol nie len u nás majú zdvihnuté radlice-- škoda že tu nie je nejaký vodič toho vozidla aby nám objasnil tieto akty x.. prečo to majú zdvihnuté? ked pred nimi sa može gúlať sneh :4012:
ja ešte dodám že na smútok cestárov naše ratolesti idú doslova vyskočiť z kože keď vidia padať to biele šialenstvo..moja malá dcéra prišla pred chvílou a sneh mala aj za ušami :d :D
exclusiv
Príspevky: 83
Dátum registrácie: 21.11.2010 11:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa exclusiv »

bbbr napísal:Ja by som k tomu poznamenal len toľko. Treba rozlišovať cesty štátne, mestské, obecné. Myslím, že zastupiteľov samosprávy máme pri sebe dosť blízko, takže svoje pripomienky a námety na skvalitnenie ich práce máme kde adresovať. Netreba chodiť do Bratislavy a nadávať na vládu.
bbbr -presne tak niet o čom ..presne tak ako píšeš..čakám kto bude prvý nadávať na vládu-ministra dopravy atd atd..ale keďže politiku mám na háku..je mi to jedno..skor mi je lúto že už doplatili na to ludia.. http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... ijali.html :41c2:
kto zahlasoval v ankete za áno ? :40bd: ak je to tak dobré - gratulujem a nezaškodilo by aj trochu verejne pochvaly-kde sú takí šikovní cestári..
Naposledy upravil/-a exclusiv v 01.12.2010 16:44, upravené celkom 2 krát.
majko1281
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 23.01.2009 15:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa majko1281 »

na to ze su pripraveny ako kazdy rok nic moc,kto dnes siel cez zilinu urobil si isto ten isty nazor
foxhall
Príspevky: 460
Dátum registrácie: 01.05.2007 20:43
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa foxhall »

No sneh nam konecne dosiel aj na vychod do Michaloviec ale cestary prispaly dobu ako kazdy rok takze tolko z MI vela stastnych kilometrov.
tibkac
Príspevky: 95
Dátum registrácie: 17.09.2009 08:42
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tibkac »

Za málo penez málo muziky, čo by ste chceli?
Jelko4
Príspevky: 146
Dátum registrácie: 28.10.2008 16:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Jelko4 »

najhorsie je ze u nas v dedine nie ze zaspia len ked je prvy sneh ale celu zimu, raz za cas to pridu odhrnut ked je toho uz ozaj vela ale inac nie. Vedlajsie cesty ktore ma na starost dedina su odhnute ale hlavna ktoru ma na starost neviem kto tak ta neni
Ondrejko69
Príspevky: 400
Dátum registrácie: 28.04.2007 21:46
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Ondrejko69 »

Nedalo mi na to nereagovat .
Za prve auto ktore ide po ceste neznamena ze automaticky ta cesta spada do jeho nazvem to "rajonu" , mozno sa presúva zo strediska na jeho pôsobisko.
Kazda firma ma svoje hranice a ulice ktore maju čistit.
To ze on bude suchat radlicou po ulici ktora je mimo jeho rajon robi skodu len a len sebe a druha firma na tom zaraba. Spotreba pri tlaceni a posypani stupa niekedy az 5 -nasobne.
Za dalsie, porataj si kolko ciest ma vase mesto. Uvedomte si ze snezi naraz v celom meste nie postupne po kazdej ulici zvlast .
ked za hodinu zapada cele mesto myslis ze sa to da vsetko odstranit za 5minut ?
Skuste si len tak zo srandy prejst po vasom meste vsetky ulice aspon 2krat (lebo treba odhnut oba smery) samzrejme maximalnou rychlostou do 30km/h a skuste to stihnut za pol hodiny lebo inak vam budu ludia nadavat kde ste tak dlho !!! Ak sa vam to podari tak dám vám za pravdu ze cestári sa zašívaju.
Na zver by som dodal ze nie som cestar ani s nimi nemam nic spolocne ale viem to pochopit lebo aby vam vyhovel tak by bolo treba na 3ulice jeden sypač a ten by neustale striehol. Len v takom pripade som zvedavy kto to zaplati !!!
A este jedna vec. CESTNA SLUZBA MA ZA ULOHU ZMIERNIT DOSLEDKY SNEZENIA A NIE ICH ODSTRANIT. Oni nemozu za to ze snezi.
exclusiv
Príspevky: 83
Dátum registrácie: 21.11.2010 11:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa exclusiv »

ondrejko--ok..klidek nemusíš to tu písať velkymi písmenami..my vieme čítať..a dajme tomu si nám to trochu objasnil a nedá sa s tebou nesúhlasiť.. ok..ďakujem..ale aj tak mi chýba večšia aktivita cestárov ktorí majú zmenšiť dosledky sneženia...totiž na ceste pred bárakom ohrnuli raz pred 2 hodinam a nič ..nehovoriac o tom že pod tým snehom je lad ..tak ten sneh pekne odhrnuli a na ulici je doslova klzisko..ale newa ved oni nemaju odstraniť sneh a lad z cesty oni len odhrnúť sneh a pokoj..ved sú platení z príjmov a daní mesta ktoré mestu platíme my občania..

Návrat na "Shoutbox - o všetkom"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní