SKODOVA UDALOST - POMOC

PZP, havarijné poistenie, problémy s poisťovňami

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

lega123421
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 06.01.2010 10:44
Zdieľať na Facebook

SKODOVA UDALOST - POMOC

Príspevok od používateľa lega123421 »

Chcel by som poprosiť radu ako postupovať pri mojom probléme. Ešte skôr ako začnem chcem sa poďakovať za nápomocne odpovede.

Môj problém je takýto presne pred 2 mesiacmi , som pozical kamarátovi auto a on s ním nabural. Zranila sa pri tom jedna osoba ktorá bola ošetrena privolanými záchranarmi. Polícia nebola privolaná , auto mi mal dať opraviť. Škoda je cca 2000€ , auto je z časti opravené no zatiaľ je auto nepojazdné. Teraz sa prestáva ozívať , možem od neho žiadať náhradu škody aj nejakou inou úradnou formou cez políciu alebo poistku? - auto má PZP ,ale bez havarijnej positky.
lega123421
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 06.01.2010 10:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lega123421 »

fuuuuha , tak to ďakujem že len toto riešenie je ....
makrela
Príspevky: 2963
Dátum registrácie: 14.05.2010 17:09
Bydlisko: Ta Blava né
Zdieľať na Facebook

Re: SKODOVA UDALOST - POMOC

Príspevok od používateľa makrela »

lega123421 napísal:Zranila sa pri tom jedna osoba ktorá bola ošetrena privolanými záchranarmi. Polícia nebola privolaná ,
Tomuto moc nerozumiem. Ak sa zraní človek , jedná sa o nehodu, má byť privolaná VB, už len z toho dôvodu, aby osoba za dva mesiace nemohla povedať ,že v dôsledku skrytých zranení z nehody umrela. To by malo byť hlavne v záujme šoféra, a malo by to prekonať aj strach z pokuty za spôsobenie nehody.
Ale je to fasa kamoš a od toho sa odvíjajú aj ďalšie problémy, takže asi len priateľský dohovor , o čo asi nemá zaujem , alebo ako vraví Laki, fyzický atak, alebo prásk ho do rúk justície .
Jedno lepšie ako druhé, čo ti tu kto poradí , keď ani nevieme čo je to za indivíduum ten kamoš.
Za úradnu formu považuj max. súd. Políciu vynechaj ,tá sa na teba vy.....
Daj na jednu stranu trovy za súdne riešenie , započítaj ,že aj v prípade úspechu ti nič nemusí dať keď je kua, a na druhú stranu čo ťa spojazdnenie bude stáť, a podla výsledku sa rozhodni.
Amen
romanonZa
Príspevky: 369
Dátum registrácie: 21.08.2014 07:53
Bydlisko: ZA
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa romanonZa »

mladenec, resp. typek co si pozical auto bol zrejme pod parou, inak si neviem vysvetlit preco na miesto nehody nebola zavolana policia. uz len pri osetrovani privolanymi zachranarmi mala byt zavolana policajna hliadka.!!

"Karat taky rad" sa hovori. Najviac skody ti spravi prave kamarat, nie vzdy, ale ked sa nieco podobne stane, kamarat sa na teba z vysoka vykasle. pouceny z vlastnej skusenosti.

A k tvojmu problemu: nemas svedkov, nemas zaznam z policie, nemas ani prd..... prepac, ale realita je niekedy tvrda....

A3 SB 1,4 TFSI DSG 2011
lorak777
Príspevky: 1617
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

no otazne je pri integrovanom zachrannom systeme, preco pri zraneni osoby zachranari nevolali policiu k nehode, ci bola tato osoba spolujazdec, alebo bola zrazena - ak bola v aute, tak tam mas svedka. A inak ako sudom to legalne nevymozes. A auto, zena a fajka sa nepoziciava !!!
Napísať odpoveď

Návrat na "Poistenie"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní