Skoda octavia2 2.0 103kw kod bkd

Diskusia ohľadne vozidiel značky Škoda

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

marcel 35
Dátum registrácie: 01.01.1970 01:00
Zdieľať na Facebook

Skoda octavia2 2.0 103kw kod bkd

Príspevok od používateľa marcel 35 »

Dobrý deň chcem sa opýtať, viem že sa to tu nespraví ale: v sobotu poobede som vypol auto po 40km jazde ,a po cca 30min som chcel ísť domov zo záhrady sadneme do auta auto len točí a nechce naštartovať, pred tým všetko v poriadku štarty na na prvý krát ziadne dlhé točenie nič, ano zvyklo mi asi 4mesiace dozadu ukazovať chybu 16725 p0341 ale aj cez ňu všetko fungovalo ako má, mechanik hovoril že sú zlé nastavené rozvody alebo snímač g40 chybný, rozvody sú menené cca 2 roky dozadu. klapka funguje otvára zatvára to počuť, palivo z nadrze do filtra ide na otočenie kľúča okolo deci pritecie, pal.filter je plný nafty. Nafta nie je vo filtri od oleja. Snímač g28 ukazuje oklo 253ot/min.,ale áno bateria je už slabšia pri dlhom toceni ju vybije. Keď som odpojil snímač g40 konektor sivý pred motorom malo náznak startovania ale zase ta bateria. Na štartovací spray to nastartuje na 3 sekundy potom zhasne. Vstrekovace pri toceni ukazujú cislo 128 nemeniace sa to neviem konkrétne co znamená. Akože áno dam to do servisu nakoniec,ale chcel by som to odstrániť alebo zistiť sám čo to je. Keby to malo nejaké náznaky pred tým nepoviem ale startovalo krásne a zrazu nič? Je to rok 2007,16w,. Čo by sa ešte dalo pozrieť?
marcel 35
Zdieľať na Facebook

Re: Skoda octavia2 2.0 103kw kod bkd

Tu už ani nikto neporadí? Nevadí čo už. Zajtra ešte pozriem či ide z tandemu nafta do filtra vobec.ci vobec niečo ide do vstrekovačov keď pri točeni nejde dym z výfuku. A ak ide tam neviem prečo nechce pustiť vstrekovače.
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Groopi »

Niečo mi vraví že ak už ukazuje niečo ohladne rozvodu/vačky a snímača polohy išiel by som v prvom rade po tom. Kontrola rozvodu, vyriešiť batériu, pozrieť kabeláž a polohu rozvodu nech vieš na čom si.

Ak hlavne po odpojení snímaču aj chcelo chytiť zrejme nedáva údaje, resp. chybné…
marcel 35
Zdieľať na Facebook

Po odpojení ako keby chcelo ale,bateria to už nezvládla ukazovalo už okolo 178ot/min a to je nič. Ale startovaci spray nastartuje na chvíľku. No mňa len to trápi ze neviem na to prísť a hlavne to není taká vec že dlhodobo sú nejaké príznaky ako zlé štarty a pod,,toto všetko v poriadku a jedno zastavenie a o pol hod som nenastartoval len točí a z výfuku nejde ani dym.
marcel 35
Zdieľať na Facebook

A meral som napätie z rj po konektor snímača g40 a ukazoval hodnoty 5V a tak by to malo byť, dalej od konektora smer snímač už neviem
Napísať odpoveď

Návrat na "Škoda fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní