1 036 586
inzerátov
Pridať inzerát

Skoda Octavia 1,9 tdi , 77kw , 2004 - nefunkčny tempomat

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
robert71
Založený: 25 január 2009
Príspevky: 37
Nabehané: 1 hod 59 min
Predmet: Skoda Octavia 1,9 tdi , 77kw , 2004 - nefunkčny tempomat PríspevokZaslal: 12.02.2018 19:44   
Zdravim Vas mam taky maly problem,prestal mi fungovat tempomat a diagnostika mi ukazuje -neverohodne sdeleni od ridici jednotky sloupku rizeni -kod 18104 Teraz neviem či odišla pačka s tempomatom alebo riadiaca jednotka.Ostatne funguje všetko.Poprosim o radu.Ďakujem.Ešte som zabudol,že diag.ukazala aj snimač brzdovych svetiel.Svetla ale funguju.Pri vymazani chyby aj tak tempomat nejde.
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (615)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 19175
Nabehané: 2 mes 11 dní 15 hod
PríspevokZaslal: 12.02.2018 20:29   
vymeň snímač brzdových svetiel, je viacokruhový.
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
wilz
VIP člen - Veyron (259)
Založený: 04 január 2008
Príspevky: 2782
Nabehané: 15 dní 9 hod 46 min
PríspevokZaslal: 13.02.2018 12:05   
No mne napríklad začalo vypisovať že mi nesvietia brzdové svetlá, žiarovky boli dobré, už som išiel kupovať brzdový spínač, potom mi prestal fungovať tempomat a nakoniec som ostal stáť na ceste a bol to vadný snímač otáčok kľukovky.
Citovať
peter tavoda
Založený: 29 október 2007
Príspevky: 6
Nabehané: 54 min
PríspevokZaslal: 13.02.2018 18:29   
dobry, ak vypisuje vaznejsiu chybu, brzdy su ,tempomat riadiacka odstavi,zviknu odhnit kable vo zvezku pod baterkou ma to nieco spolocne zo snimacom ,vypinacom, brzdoveho pedala
Citovať
slaja
Nová tvár - Trabanto (3)
Založený: 02 marec 2009
Príspevky: 167
Nabehané: 1 dní 3 hod 34 min
Bydlisko: Žilina
PríspevokZaslal: 13.02.2018 20:21   
mne pomohlo vyčistiť v páčke tempomatu ten plošný spoj liehom,
často sa tam dostáva masnota z rúk a prstov,
treba rozobrať páčku tempomatu, vybrať vypínač , je tam taký vypínač potiahnutý uhlíkom ,
pozri na youtube , tam som našiel návod
Citovať
robert71
Založený: 25 január 2009
Príspevky: 37
Nabehané: 1 hod 59 min
PríspevokZaslal: 18.02.2018 10:53   
Tak chyba odstranena,bol vadny snimač brzd.Ďakujem Lakinooo.
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum