1 042 455
inzerátov
Pridať inzerát

Skoda Fabia 1.4 mpi 50 kw

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
uzivatel1993
Založený: 19 január 2018
Príspevky: 5
Nabehané: 1 hod 4 min
Predmet: Skoda Fabia 1.4 mpi 50 kw PríspevokZaslal: 15.02.2018 14:33   
Ahojte, mam taky problém, že moja fabka niekedy pri štarte stratí otáčky a skape. Toto sa udeje asi 3-4x zasebou a potom už aj keď to udrzim tak auto nemá poriadne ťah, až na 3ke /4ke za ne ísť dobre. Potom však sú dni kedy auto štartuje úplne normálne takže nechápem čo tam je či len nejaké káble prehnite alebo čo by to mohlo byť.

Bol tam už meneny regulátor alternatora skrz tento problém no zjavne to daný problém vyriešilo len na chvíľu.

Za každú radu vopred ďakujem.
Citovať
kazimir
Povedomá tvár - Favorito (21)
Založený: 17 február 2016
Príspevky: 289
Nabehané: 2 dní 1 hod 38 min
PríspevokZaslal: 15.02.2018 17:22   
Garáznik čo ma teochu v hlave to musi vyriesit lavou zadnou na fabke. Nemas na co cakat.

Ja viem do aut holy trt, ale som si isty, ze fabka ma nejake to cidlo, klapku, cerpadlo, sanie a vseliake dalsie suciastky co treba skontrolovat.

Je to technika. Odmerat, otestovat, vymenit.
Citovať
m.kocik
Nová tvár - Trabanto (9)
Založený: 20 október 2007
Príspevky: 609
Nabehané: 1 mes 1 dní 5 hod
PríspevokZaslal: 15.02.2018 18:26   
no skusil by so tiz pozriet palivovy filter ktovie kedy bol meneny
Citovať
uzivatel1993
Založený: 19 január 2018
Príspevky: 5
Nabehané: 1 hod 4 min
PríspevokZaslal: 15.02.2018 18:36   
Meneny pred týždňom
Citovať
Surobakia
Založený: 06 júl 2012
Príspevky: 12
Nabehané: 34 min
PríspevokZaslal: 16.02.2018 22:04   
Nieco ako motorcek na volnobezne otacky ?
Citovať
delfons
Nová tvár - Trabanto (3)
Založený: 20 december 2009
Príspevky: 60
Nabehané: 7 hod 57 min
PríspevokZaslal: 17.02.2018 23:54   
Snimač otačok klukoveho alebo vačkoveho hriadela.
Mal som presne tento isty problem na inom aute a u mna to bol snimač na kluke. Diagnostika ho ani neukazala lebo presne ako pišeš, spravilo to len niekedy a tým padom hodil chybu len vtedy ked mal zle hodnoty.
Skusil by som sa aj na toto zamerať určite.
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum