1 042 455
inzerátov
Pridať inzerát

Skoda Fabia - vybijanie baterie-bsg a zamky

   Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
Predmet: Skoda Fabia - vybijanie baterie-bsg a zamky PríspevokZaslal: 28.01.2018 13:21   
Zdravim, kupil som fabiu 1 a mam problem ze auto sa vybija.
Odber cca 0.025A
Po vytiahnuti poistiek od zamkov + bsg je odber 0.01A...
Prud klesol vzdy cca o 0.05A po odpojeni:
- Vodicove dvere (cierny konektor na pravo ktory ide do motoru/komfortky)
- Dvere spolujazdca(cierny konektor karoseria-dvere)
-komfortka nad plyn. pedalom
-konektor XP2 v centralej elektrike
a ostane 0.04A odber ktory zmizne po vytiahnuti poistky (ostatne dvere a kufor to nerobia- neviem co este ovlada)
Niekde na fore som nasiel ze niekto mal tiz odber z konektoru XP2 a vraj mal zle nastaveny cas deaktivacia nejakej svorky v komfortke.
Bohuzial viac uz nepisal, vag mam k dispozicii ale moc s nim neviem. KTSka nic nepise
dakujem
ps: neviem ci to suvisi ale nejde DO ale auto dostava spravu (na chvilu sa vzdy zvysi odber)


Naposledy upravil jesus-pd dňa 28.01.2018 18:36, celkom upravené 1 krát.
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (612)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 19134
Nabehané: 2 mes 10 dní 17 hod
PríspevokZaslal: 28.01.2018 14:07   
A aky je kludov odber? Lebo zakladnu vec som sa nedocital.
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 28.01.2018 18:35   
okolo 0.25A
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (612)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 19134
Nabehané: 2 mes 10 dní 17 hod
PríspevokZaslal: 28.01.2018 19:30   
Alarm tam nemáš?
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 28.01.2018 20:10   
o nicom neviem, kluc ma origo DO a pri poistkach (kde by zrejme bol) tak tam nic nie je
Citovať
bjbbobek
Nová tvár - Trabanto (11)
Založený: 03 jún 2012
Príspevky: 382
Nabehané: 3 dní 15 hod 1 min
Bydlisko: Gbely (Mazdof)
PríspevokZaslal: 28.01.2018 21:05   
RJ komfortu nie je uspana a to z dovodu ze niektorý zamok je neuzaknuty respektive RJ nedostala spatne hlasku o zamknuti problem fabie I a to iste aj fabie II. Na dverach u sofera ti zacne blikat led , ked sa tak nestane tak je problem ale aj prelamane kabliky v gumenych prechodkach dveri.
_________________
Mazda Premacy 2004 DiTD 74 Kw
Fiat Brava 1.2 SX 16V 80 60 Kw
Skoda Fabia 1,2 Htp 47 Kw
Mazda 323F 1999 DiTD 66Kw uz nieje ale motor žije dalej
Citovať
celerb
Nová tvár - Trabanto (5)
Založený: 24 október 2007
Príspevky: 144
Nabehané: 16 hod 8 min
PríspevokZaslal: 29.01.2018 13:52   
????????????


Naposledy upravil celerb dňa 30.01.2018 08:29, celkom upravené 1 krát.
Citovať
m.kocik
Nová tvár - Trabanto (9)
Založený: 20 október 2007
Príspevky: 609
Nabehané: 1 mes 1 dní 5 hod
PríspevokZaslal: 29.01.2018 20:37   
urob si odpojovac baterie kupis v mototechne a vyriesene hned
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 29.01.2018 21:05   
odpajal som postupne vsetky dvere a napatie nekleslo (odpajal som v prechodkach dveri) a vodicov zamok som este odpojil priamo iba zamok ale bez zmeny (mozno som neskusil odomknut/zamknut, pockat 10min)
hlavna otazka je-ako zistim ktory zamok neposle hlasku?
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (612)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 19134
Nabehané: 2 mes 10 dní 17 hod
PríspevokZaslal: 29.01.2018 21:14   
V diagnostike by si mal vidiet stav zamkov.
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 29.01.2018 21:39   
v KTSke vidim odomknute/zamknute. Myslim ze som to pozeral ale zajtra to este skontrolujem. Chcem sa spytat ci je rozdiel ak zamok odpojim v priechodke dveri- vsetky konektory alebo ked odpojim cislo zamok. Niekto pisal ze ak sa odpoja cele dvere tak sa to stale nejak snazi komunikovat, tak neviem
Citovať
lakinooo
Legenda - Ford T (612)
moderátor fóra
Založený: 17 apríl 2008
Príspevky: 19134
Nabehané: 2 mes 10 dní 17 hod
PríspevokZaslal: 29.01.2018 21:59   
Ak to odpojis stale nebude maz info o uzamknuti.
_________________
Ak nechceš byť označený za blba, nepíš blbiny.
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 30.01.2018 21:52   
zadne dvere neukaze ze su otvorene, skusim vymenit zamok. Aj ked mi nejde do hlavy ze ked su "zatvorene" tak by sa komfortka mala normalne uspat. Ale niekde som aj cital ze je tam viac spinacov v zamku a niektory nemusi spravne fungovat.

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/27495932_2024532701163661_502267365_n.jpg?oh=b0903651fb68dcdfc154b46e9e14ecee&oe=5A7279BA
Citovať
jesus-pd
Nová tvár - Trabanto (4)
Založený: 06 apríl 2013
Príspevky: 369
Nabehané: 3 dní 3 hod 46 min
PríspevokZaslal: 18.02.2018 23:13   
tak zamok som pripojil novy (zaital bez montaze) a ukazuje spravne odomknute/zamknute. Ale odber je stale rovnaky, uz neviem kde hladat. Nejaka rada prosim?
Odpovedať Nová téma

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut Škoda fórum