Škoda audi kia

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Napísať odpoveď
kubbas
Príspevky: 23
Dátum registrácie: 18.04.2017 23:39
Zdieľať na Facebook

Škoda audi kia

Príspevok od používateľa kubbas »

Ahojte chcem sa spytat momentalne vlastnim skodu rapid 1.2 TSI 63kw skoro vo full vybave 2013 ročník nabehane 90t km všetko origo servisovane v škodovke ALE...

Kedže kazdy vie ako su na tom tie motory a potrebujem ešte auto čo dlhy čas vydrží rozmyslal som ho predat čosy priplatiť a kúpiť buď audi A3 ALE neviem ako to bude zo servisnmi nakladmi alebo potom KIU ceed ku... čo myslíte? Pačia sa mi tie A3 ky len neviem či to nebude velka palka za servis nejake nazory?

Potrebujem popravde živšie auto toto nieje zle ale fakt to je lenive... Samozrejme chcem benzín kedze jazdim 80% kratke trasy.
cobo77
Príspevky: 464
Dátum registrácie: 27.05.2007 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cobo77 »

Audi cena origo servisu trochu inde ako skoda.. Ak trafis kiu od 1 majitela v 7rocnej zaruke v pohode, sam som kupival 4r benzinovy Sportage a ked mal 6 rokov menili mi zadne svetla v narazniku zacali sa jemne olupovat, plus opravovali zadný parkovaci snimac za novy v ramci reklamacie takze s tou zarokou 7rocnou to nie je zlé... Nepises ci chces uplne nové alebo jazdenku...avsak porovnavat audi a kiu he trosku rozdiel :2f93:
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: fzubaty, nagy@vodrazka.sk a 74 neregistrovaných