Seat Leon - asistenti niesú k dispozicií, kalibrácia kamery
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 01.12.2024 18:06 Zdieľať na Facebook
Seat Leon - asistenti niesú k dispozicií, kalibrácia kamery
Čaute, píše mi že lane assist a light assist nieje k dispotícií. Kód chyby hlási že kamera potrebuje kalibráciu. Už je to tak nejakú dobu, ale zo začiatku som asistentov nornálne používal a fungovali. Nevie niekto niečo o tomto? Prečo z ničoho nič kamera stratí kalibráciu. Ďakujem. Leon Mk3 2016 pred fl.
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Seat Leon - asistenti niesú k dispozicií, kalibrácia kamery
nieco sa rozstelovalo alebo bolo menene celne sklo.a preco to pise anglicky.co to je za auto
treba skalibrovat skontrolovat servis.
kedysi u firemneho subaru legacy z roku 2018 som si vsimol v zipsovacom obale kde je serviska a vsetke papierove blbosti od auta aj kalibracne pomocky na kamery.a aj navod ako to spravit.
nema take nieco koncern vw?
treba skalibrovat skontrolovat servis.
kedysi u firemneho subaru legacy z roku 2018 som si vsimol v zipsovacom obale kde je serviska a vsetke papierove blbosti od auta aj kalibracne pomocky na kamery.a aj navod ako to spravit.
nema take nieco koncern vw?
-
- Dátum registrácie: 01.12.2024 18:06 Zdieľať na Facebook
Čo som si všimol tak to tak píše na všetkých seatoch anglicky. Zistil som, že vraj by sa to malo pravidelne kalibrovať každý rok, lebo keď sa to pohne o 1-2mm tak to prestane fungovať. Pozriem aj ten návod. Ďakujem.
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
tu je výňatok z jedného Discord vlákna
Leon čo som mal 2022 sa tolko krat pojebabral, že som to nemal chuť ďalej riešiť... 12 reklamácií za 1,5 r, tak som ho predal
mmmm — 2/20/24, 10:01 PM
a čo sa kazilo? len pre zaujímavosť
m.slovakia — 2/20/24, 10:02 PM
Elektronika, asistenti
Leon čo som mal 2022 sa tolko krat pojebabral, že som to nemal chuť ďalej riešiť... 12 reklamácií za 1,5 r, tak som ho predal
mmmm — 2/20/24, 10:01 PM
a čo sa kazilo? len pre zaujímavosť
m.slovakia — 2/20/24, 10:02 PM
Elektronika, asistenti
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
you tube a nastudovat problem.ak sa to tak casto sype ze to treba casto kalibrovat tak to snad uz aj nejaky nestastnici dali na you tube.alebo zahranicne fora.
ak su videa ako obabravat v tesle kamery tak bude ja na toto navod.
ak su videa ako obabravat v tesle kamery tak bude ja na toto navod.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných