Renault Scenic II-zateka

Diskusia ohľadne vozidiel značky Renault

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

racenberg
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 22.04.2007 17:54
Zdieľať na Facebook

Renault Scenic II-zateka

Príspevok od používateľa racenberg »

Ahojte.
Kupil som scenic II 1.6i a ked prsi ,alebo po umyti niekde zateka(citit zatuchlinu.Nemate niekto s tymto skusenost?Auto nebolo burane ani lakovane- znie Originalita.
Dakujem za odpovede k danemu problemu.
marco98
Príspevky: 224
Dátum registrácie: 19.02.2015 14:25
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa marco98 »

Mali sme tento istý problém. DO vnútra nezatekalo ale zatekalo priamo na RJ motora+váhu vzduchu a dozadu na kryt kabínového filtra(čiže bol aj zápach). Niekedy dokonca nechcel naštartovať(až po pohýbaní káblov v tej oblasti štartér vzoplo okamžite). Vyriešili sme to tak, že sme demntovoali stierače, plasty, potom ten plech. V plechu chýbali skrutky presne na miestach kde to tieklo, tak sme to zaslepili+vyčistili odtokové kanále na bokoch. Stačí tú gumenú vec čo tam uvidíš potiahnuť hore a malo by sa to viac menej samo vyčistiť. Potom to treba dobre poskladať, nezabudnúť na všetky šrouby hlavne, a vziať flašku vody a vyskúšať či všetko odteká ako má, ked nie, hladať netesnosť. Práca na hodinku..ked si to už mal rozobraté tak na 30 min. Pekný deň :)
mato1212
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 08.12.2014 10:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mato1212 »

marco to sice uz napisal ale myslim ze jednu vec je dolezite zopakovat.. Treba to potom dobre poskladat, lebo ked to zle poskladas tak nebudes riesit len smrad :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Renault fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: rapa a 14 neregistrovaných