Renault Laguna - skackanie po pridanĂ­

Diskusia ohľadne vozidiel značky Renault

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Mitis
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 28.02.2011 01:27
Zdieľať na Facebook

Renault Laguna - skackanie po pridanĂ­

Príspevok od používateľa Mitis »

AHojte, mám renault laguna benzinovy 1.8 objem. dnes sa mi stalo: šiel som po rovine zakruty, mal som tam dvojku, brzdilo to motorom od asi 2500otačok do 1500otačok(v strede zakruty bolo toľko) následne som pridal jemne asi na 40% plynu v tej zakrute a počul som len buchnutie a trocha spaleneho smradu. aby som mohol pokračovať musel som podradiť.. a odstavil som motor ale nič som nevidel...

Ked som šiel domov, tak mi to ešte asi5km robilo to že pri zrychlovani mi to zrychlovalo postupne a skackano, ako keby som stlačal a uberal plyn strašne rychlo za sebou, robilo to skor pri otačkach do 2500, ked som mal vyššie otačky šlo zrychlovať aj bez cukania.

Ked som sa bližil domov tak mi to poslednych 5km už šlo uplne normalne bez problemov aj teraz ked som skušal auto tak to šlo bez problemov... Neviete či to môže byť? Stalo sa už niekomu niečo podobné? nie je to prešmykujuca spojka? Dakujem vam moc za pomoc lebo auto potrebujem a som sklamany

začalo to asi 10km po umyti motora vodou, cely sa striekal zvnutra pod kapotou v autoumyvarke a čistil asi arvou, ževraj to môžle byť aj voda ktora sa dostala pod termostatom je diera ku zotrvačniku kde sa mohla tato kvapalina dostať a robiť problém nie?
karool
Príspevky: 325
Dátum registrácie: 13.04.2009 19:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa karool »

A prečo si umýval motor-vapkou?mal si na ňom nánosy bahna?Nikdy,opakujem nikdy som na žiadnom svojom aute neumýval ani nevapkoval motor a tak to aj zostane!
Mitis
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 28.02.2011 01:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Mitis »

nebolo to wapkou ale hadicou.

dôvod bol ten že je cely zaolejovany spodok aj boky motora a nie je vidno odkiaľ uniká olej pretože to odkiaľ kvapká je len jeho najspodnejšie miesto, olej vyteká niekde hore a steká po motore až na najnižšie miesto a tam kvapká, preto sa umyval motor, na identifikovanie odkiaľ to tečie.
Mitis
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 28.02.2011 01:27
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Mitis »

presne pod termostatom je spoj prevodovka-motor kde je umiestneny zotrvačnik a ked sa to tam striekalo mohlo to tam vojsť, zakryta bola len elektronika, alternator.
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Jak tam vošlo tak aj vyšlo... na spojkovom priestore býva na spodku diera na to aby tade mohlo vytekať to čo tam nemá čo robiť ....Nepíšeš aký sa objavil smrad po tom buchnutí
Napísať odpoveď

Návrat na "Renault fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných