Profesionalne cistenie motora BA?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

paspol
Dátum registrácie: 30.11.2005 15:50
Zdieľať na Facebook

Profesionalne cistenie motora BA?

Príspevok od používateľa paspol »

Zdravim,

neviete mi poradit niekoho, kdo sa zaobera cistenim motorov, ale nejak sofistikovanejsie ako arvou a wapkou? Mam na motore kilo soli a sam si ho nevycistim tak, aby som sa dostal vsade. Dik
Marekskk
Dátum registrácie: 27.08.2010 12:51
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Marekskk »

vyčisti si to sam, vyhrad si nato niekolko hodin a je to, a inak, vapkou by som to ani neskusal!
DutchDixon
Dátum registrácie: 24.01.2008 22:57
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa DutchDixon »

Pri citani temy som chcel hned napisat ze pouzi arvu a vapku :D Ja som vapkoval neraz motor, bazarnici to tiez nerobia rucne. Alternator ale pre istotu zabalim do igelitky.
Fofro
Dátum registrácie: 08.12.2009 05:57
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Fofro »

Tiež som hľadal firmu,čo mi vyčistí motor (od oleja) a našiel som niečo na Poliankach (čistenie motora ... 5€),ale ako ohľaduplne sa tam správaju,to neviem,bo som tam ešte nešiel. Adresu mám niekde založenú.
Marekskk
Zdieľať na Facebook

Fofro napísal:Tiež som hľadal firmu,čo mi vyčistí motor (od oleja) a našiel som niečo na Poliankach (čistenie motora ... 5€),ale ako ohľaduplne sa tam správaju,to neviem,bo som tam ešte nešiel. Adresu mám niekde založenú.
takych vymyselnikoch ze umytie motora za 5e?? a asi ako? jasne ze vapkou, myslis ze ti tam budu strkat ruky a starat sa ako o svoje auto? čosi
Fofro
Dátum registrácie: 08.12.2009 05:57
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Fofro »

Ja som netvrdil,že nerobia wapkou ... sičo som :zg282:
DutchDixon
Zdieľať na Facebook

a co moze vapka poskodit?
Marekskk
Zdieľať na Facebook

DutchDixon napísal:a co moze vapka poskodit?
tak čo? tam je mnoho veci, rozne kably, mozno alternator, a ine elektronicke veci!
DutchDixon
Zdieľať na Facebook

Nic sa nikdy nikomu nepokazilo takze klud. V nitre je jedna pumpa kde su rady na to aby si ludia mohli vyvapkovat motor tak isto v bazaroch stovky aut maju motor vyvapkovany takze nic sa nepokazi. Alternator ale vzdy zabalim do igelitky ako som uz pisal
cicmanec
Dátum registrácie: 15.10.2008 14:04
Zdieľať na Facebook

_

Príspevok od používateľa cicmanec »

DutchDixon napísal:Nic sa nikdy nikomu nepokazilo
Obrázok
Marekskk
Zdieľať na Facebook

DutchDixon napísal:Nic sa nikdy nikomu nepokazilo takze klud. V nitre je jedna pumpa kde su rady na to aby si ludia mohli vyvapkovat motor tak isto v bazaroch stovky aut maju motor vyvapkovany takze nic sa nepokazi. Alternator ale vzdy zabalim do igelitky ako som uz pisal
No tak si tak rob ak si mysliš že je to spravne, ja to takto robiť nebudem. A neide tu len o alternator, moze ti najst voda do oleja, a pod. Ani sam nevieš kde sa može voda dostať. Obrázok
DutchDixon
Zdieľať na Facebook

Ked to niekto strieka moc z blizka tak sa mozu poskodit (vytiahnut) nejake hadicky a pod. ale ako sa dostane voda do oleja to netusim. Ani sam nevies kolko ludi vapkuje motor :2f93:
kiklop263
Dátum registrácie: 26.04.2008 19:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kiklop263 »

motor môže byť jedine zaprášený,ak nebudem mať spodný kryt motora ešte trocha zablatený.( nepočítam OFF ROAD,šnorchel )

Ak mám niekde únik oleja ( tesnenie ) tak ešte zasraný od oleja.
V prvom rade vyriešim únik oleja a potom už postačuje záhradná hadica na oplach prachu,poprípade pridám prípravok na odmastenie.
Marekskk
Zdieľať na Facebook

DutchDixon napísal:Ani sam nevies kolko ludi vapkuje motor :2f93:
trapny si, čo tu vypisuješ somarinky? Však si čisti motor s wapkou premňa zamňa, jasne sa tu piše že to :4090: nie je spravne!!!!
anders2
Dátum registrácie: 01.04.2009 17:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa anders2 »

Spravne to mozno nieje ale robi sa to bezne aj moj kamarat co robi na pumpe mi hovoril ze normalne stale vapkuju motory a zatial nikto problem nemal akurat mi hovoril presne jeden typ auta na ktorom nemozu cistit motor vapkou pretoze sa im uz asi 3 krat stalo ze to auto potom nenastartovalo .... :441f:

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných