820 610
inzerátov
Pridať inzerát

problem s https

   Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU
Odpovedať Nová téma
<123>
Autor Správa
bajo777
Legenda - Ford T (664)
Vrchný konštruktér
Založený: 03 august 2010
Príspevky: 11554
Nabehané: 4 mes 16 dní 18 hod
Bydlisko: BH - bratislavske humno
PríspevokZaslal: 13.05.2016 14:26   
ozaj chalosi, preco mi nejdu pridavat obrazky ?

som vycerpal limit ci ako ?

teda tlacitko Img presnejsie myslim, mozno rucne pisat by to zobralo, kuknite sa nato, ked uz robite...
_________________
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)


Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (320)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4555
Nabehané: 2 mes 7 dní 10 hod
PríspevokZaslal: 13.05.2016 14:30   
@cicmanec> overim
@bajo777> jj, nejde bbcode buttony, fixneme
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (320)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4555
Nabehané: 2 mes 7 dní 10 hod
PríspevokZaslal: 14.05.2016 17:58   
@bajo777 bbcode fixnuty
@achada @cicmanec pocet vysledkov vyhladavania je pravda, ze zobrazuje asi pocet tem, nestalo sa mi vsak, ze by sa pocet vysledkov hladania nezhodoval s poctom tem na strane... :/
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (320)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4555
Nabehané: 2 mes 7 dní 10 hod
PríspevokZaslal: 16.05.2016 11:01   
@achada @cicmanec fixnuté počítadlo výsledkov vyhľadávania..

Sídlo firmy je pod záložkou "Kontakt", @niner prijíma vecné a finančné dary ;)
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
***zmazaný člen***
moderátor fóra
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 19101
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 16.05.2016 14:44   
Tu je docasne riesenie problemu s nacitavanim stranky cez android.


Zmena dns na 8.8.8.8

Ja vobec netusim co to je ale nainstaloval som tu apku a ide to.


http://xslab.com/2013/08/how-t.....n-android/
Citovať
laco1871
Vážený člen - Gallardo (221)
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 3874
Nabehané: 24 dní 15 hod 2 min
PríspevokZaslal: 16.05.2016 18:38   
Ja si myslim, že riešenie cez https
je jedna velka S.O.M.A.R.I.N.A

treba stranku pustit normalne cez WWW
Citovať
laco1871
Vážený člen - Gallardo (221)
Založený: 22 marec 2012
Príspevky: 3874
Nabehané: 24 dní 15 hod 2 min
PríspevokZaslal: 16.05.2016 18:39   
A dalej,

pripajam sa aj cez android cez smartfon, tam ziadne problémy NIE SU

ale problemy nastanu ked som pripojeny cez notebook,ktorý beži na Windows XP a chcem viac x EDITOVAT svoj prispevok,
vtedy mi ZAMRZNE cele pripojenie na net

PRECO je to TAK ???
Citovať
niner
Povedomá tvár - Favorito (33)
údržbár
Založený: 20 január 2011
Príspevky: 373
Nabehané: 1 mes 0 dní 7 hod
Bydlisko: Trenčín
PríspevokZaslal: 27.05.2016 07:47   
laco to bude tym ze mas windows xp ktory je stary 15 rokov ;)
a nasa webka urcite nemoze sposobit zamrznutie tvojho notebooku, sak trocha rozmyslajte chalani kym cosi napisete
Citovať
autolaik
Veľmi obľúbený člen - Ferraro (105)
Založený: 15 marec 2009
Príspevky: 2274
Nabehané: 23 dní 19 hod 44 min
PríspevokZaslal: 27.05.2016 08:17   
no a u mna sa problem s androidom uz neopakuje. Sem tam este vypise problem s certifikaciou ale nevyhadzuje ma zo stranky
Citovať
***zmazaný člen***
moderátor fóra
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 19101
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 27.05.2016 09:35   
- Jarooo, robíš niečo so sieťou?
- Nie, preo?
- Nejde mi Word.
Citovať
seven
Nová tvár - Trabanto (5)
Založený: 26 január 2008
Príspevky: 139
Nabehané: 7 dní 23 hod 0 min
PríspevokZaslal: 27.05.2016 10:34   
a mne robí (W7+Firefox) toto:
http://imgur.com/Uyfdfz9
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (320)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4555
Nabehané: 2 mes 7 dní 10 hod
PríspevokZaslal: 27.05.2016 13:47   
fixed + odhlasovanie tiez
All hail to the king Niner
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
seven
Nová tvár - Trabanto (5)
Založený: 26 január 2008
Príspevky: 139
Nabehané: 7 dní 23 hod 0 min
PríspevokZaslal: 28.05.2016 09:07   
stále to isté
Citovať
Atlas
VIP člen - Veyron (320)
moderátor fóra
Založený: 21 máj 2012
Príspevky: 4555
Nabehané: 2 mes 7 dní 10 hod
PríspevokZaslal: 28.05.2016 09:33   
Ako sa to deje? Presny postup..
_________________

www.povedzmitodooci.sk
Citovať
***zmazaný člen***
Založený: 01 január 1970
Príspevky: 9636
Nabehané: 0 min
PríspevokZaslal: 28.05.2016 09:40   
Asi tak ako mne casto :) Normalne zadas udaje meno a heslo hore sa ti ukaze, ze si prihlaseny akoze a dajme tomu tuknes pre pokracovanie na forum a prihlaseny nie si. Hore ti sice svieti meno akoby prihlaseny ale forum vidis ako neprihlaseny :) Castejsie mam, ze stranka neodpoveda a nezobrazi sa mi alebo ked chces precitat konkretnu temu tak az tam sa to zasekne a tak z kazdeho rozku trosku :)
Citovať
Odpovedať Nová téma
<123>

Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejdi na:  
Obsah fóra Auto-moto fórum Témy týkajúce sa Autobazar.EU