Polaris Trailblazer 250
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 21.04.2025 10:38 Zdieľať na Facebook
Polaris Trailblazer 250
Ahojte dlhšie máme problém s našou polariskou starší ročník okolo 2000.
Viacmenej furt niečo okolo štartovania točiť točilo ale nechce naskočiť potom aj naskočilo povozili sme sa na nej ale neskôr zas nešla. Prebehla minuly rok kompletnou GO aj brusenie hlavy/udajne/. Neviete mi odporčiť v okoli žiliny považskej, trenčina nejakého našinca ktory sa tomu rozumie ale mi aj vysvetli čo a ako veci funguju aby som tomu rozumel lepšie, a prečo stale nefunguje aj ked ma to stalo už 800€? Servis kde bola doteraz už nemam v plane kontaktovať TollsByMailNY
Ďakujem
Viacmenej furt niečo okolo štartovania točiť točilo ale nechce naskočiť potom aj naskočilo povozili sme sa na nej ale neskôr zas nešla. Prebehla minuly rok kompletnou GO aj brusenie hlavy/udajne/. Neviete mi odporčiť v okoli žiliny považskej, trenčina nejakého našinca ktory sa tomu rozumie ale mi aj vysvetli čo a ako veci funguju aby som tomu rozumel lepšie, a prečo stale nefunguje aj ked ma to stalo už 800€? Servis kde bola doteraz už nemam v plane kontaktovať TollsByMailNY
Ďakujem
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: Polaris Trailblazer 250
Zapal to uz.
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Re: Polaris Trailblazer 250
Alebo zabal.
Srať im na ich reklamy...
Srať im na ich reklamy...
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní