Ako vyzerá diagnostika ak na nej zhoreli iné servisy
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24 Zdieľať na Facebook
Re: Ako vyzerá diagnostika ak na nej zhoreli iné servisy
Kedy ten „múdry” konečne namiesto blbých kecov konečne poradí napr. tomuto človeku: skoda-fabia-2005-14-tdi-55kw-t43-82143.html
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Až tu nebudeš smradiť
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Cico, budíček - čo chceš radiť človeku čo si prečítal kecy z internetu o dobrých a zlých značkách dielov a chce ušetriť za každú cenu????
Namiesto toho aby zaniesol auto do dielne, bude snoriť po nete , hladať jemu podobných a potom otravovať mechanika z jeho múdrymi radami. Ujo gugl spojky nemení.

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=XDJEPjvbbs4
Cico je Cico bez ohladu na číslo za menom
Cico je Cico bez ohladu na číslo za menom
-
Áno, ja som ja, ale aspoň sa nestaviam do role najmúdrejšieho a najspravodlivejšieho, nad ktorého niet a pritom len zasieram fórum bezobsažnými blábolmi ako tento tu! 

-
To máš tak chápajúci si zo všetkého niečo vyberie - dokonca aj z tvojich príspevkov a ten čo má klapky na očiach ide ďalej svojim smerom. Ja mám klapky na očiach len v realnej premavke, ale tu si kludne čítam teba Milana aj Sevena a nijak ma to nedeprimuje. 

-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Totálne nepochopenie.
Milan vie čo píše a z 99% má pravdu. Zložitejšie práce na autách nie sú franšíza. Chce to vedomosti, skúsenosti, zručnosť - a patričné náradie. Na dvojtaktoch som dokázal opraviť, vymeniť čokoľvek, Pri súčasných (...20 rokov nazad) autách si opravím-vymením len na čo mám...iného sa nechytím.
Radiť niekomu, kto nevie PRESNE čo a prečo robí je blbosť.
Ani čo a kde kúpiť - videl som neraz "výsledky" lacných dielov (alebo "značkových" napodobenín) a dnes ani tie naozaj značkové často nevydržia... Aj výsledky omylov - naposledy rozlomený stred výtlačného taniera novej spojky (inak kvalitnej) lebo sa netrafili do tisíchranu a keďže nešlo - dotiahli to nasilu šróbami...
Jediná užitočná rada je - daj to spraviť niekomu, kto vie čo robí a má k tomu čo potrebuje.
Milan vie čo píše a z 99% má pravdu. Zložitejšie práce na autách nie sú franšíza. Chce to vedomosti, skúsenosti, zručnosť - a patričné náradie. Na dvojtaktoch som dokázal opraviť, vymeniť čokoľvek, Pri súčasných (...20 rokov nazad) autách si opravím-vymením len na čo mám...iného sa nechytím.
Radiť niekomu, kto nevie PRESNE čo a prečo robí je blbosť.
Ani čo a kde kúpiť - videl som neraz "výsledky" lacných dielov (alebo "značkových" napodobenín) a dnes ani tie naozaj značkové často nevydržia... Aj výsledky omylov - naposledy rozlomený stred výtlačného taniera novej spojky (inak kvalitnej) lebo sa netrafili do tisíchranu a keďže nešlo - dotiahli to nasilu šróbami...
Jediná užitočná rada je - daj to spraviť niekomu, kto vie čo robí a má k tomu čo potrebuje.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Na to aby niekto posúdil "chybovosť" musí vedieť porovnateľne veľa.Pokiaľ tam nie je,striela na slepo.A pokiaľ je to vyslovený magor tak strieľa do autora.Ešte som nevidel aby hlupáci mali rozumných v láske,kde môžu spochybňujú,urážajú a nejakým spôsobom snažia poškodiť a pokoriť.Taký je život,teraz to nemyslím len na cicmanca,to proste je tak všeobecne.Jedno štastie je,že nie je problém takého okamžite vycítiť a vyhnúť sa mu oblúkom prv než s ním čokoľvek mám.Držím sa poučenia z rozprávky kde sa dvaja stretli v polovičke lávky cez potok.Jeden skríkol príkro...cúvni,ja sa nevyhýbam žiadnemu hlupákovi ! . Ten druhý odpovedal...ja áno, každému, a uhol.
-
Keby v tvojich príspevkoch nebolo toľko pravopisných chýb tak si myslím, že si AI - tiež len kopec omáčky a zmysluplná rada žiadna. 

-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Ešte väčší blb, než sa zdalo...
Dôchodca.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní