Prosím o pomoc pri identifikácii svetiel na veterány

Diskusia o tom najlepšom zo sveta automobilového priemyslu

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

-stando-
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 10.10.2021 20:23
Zdieľať na Facebook

Prosím o pomoc pri identifikácii svetiel na veterány

Príspevok od používateľa -stando- »

Dobrý deň, chcel by som poprosiť, o identifikáciu týchto svetiel na obrázku. Prípadne, ak mi viete povedať aj cenu za akú sa dajú predať. Budem veľmi vďačný, foto https://ibb.co/TcgDtgg, ďakujem vopred za pomoc. )
seven549
Príspevky: 7876
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Re: Prosím o pomoc pri identifikácii svetiel na veterány

Príspevok od používateľa seven549 »

to nema velku hodnotu.su to drobne.tie 4 velke svetla boli na autach zo zaciatku 80 rokov.ako hmlovky.zigulaky wartburgy uzke skodovky a tie male dve lampy tie presne pamatam mal otec este v roku 1990 na avii A30 ako spatecky na vypinac pri volante.v tedy ich rozbil tak to pamatam ze sa to menilo.pokial to neni nove v original baleni no cena = tolko kolko kupec da.cenu si daj podla trhu.

doma na regaloch v dielni mam kopec novych veci na skodovky 120L nove v povodnom baleni made in czechoslovakia v Kcs cene.svetla predne zadne smerovky vyfuky karburatory rozdelovace puklice dekle na predny kufor take nasavanie,spetnaky vicka nadrze hadice brzdove dosky brzdove cele kurenie 2 kusy kopec blbosti packy vypinace budiky z interieru av vela blbosti z motora.aj dvere nove este v tedy vyrobene no hodnotu to nema velku.aj svetla nove na zigulaka co mal 4 okruhle svetla znacky PAL.a hmlovky okruhle s deklami HELLA aj par veci na tatru 613.dobre sa pozera na rozdelovac 8 valec.no zasa za 5 euro to nedam.ani jednu vec.ale ktovie mozno raz budem mat veterana takeho alebo na vymenu to dam za ine diely na stare fordy.
Napísať odpoveď

Návrat na "VETERÁNY a klasické autá"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní