Transporter T3 - valnik 1.7 D
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 03.05.2009 10:15 Zdieľať na Facebook
Transporter T3 - valnik 1.7 D
Čaute partia,
chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti alebo viac info. o motore 1.7 D vo vozidle VW Transporter T3 - valník r.v. 1990.
Netušil som o existencii motora 1.7 D, vedel som o 1.6 D / TD na ktoré si pamätám z čiast Passatov B2.
Rozvody budú predpokladám riešené ozubenými kolesami a chladenie ešte vzduchom (neviem) ?... preto by som sa chcel spýtať na nejaké skúsenosti s týmto motorom.
Ďakujem.
chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti alebo viac info. o motore 1.7 D vo vozidle VW Transporter T3 - valník r.v. 1990.
Netušil som o existencii motora 1.7 D, vedel som o 1.6 D / TD na ktoré si pamätám z čiast Passatov B2.
Rozvody budú predpokladám riešené ozubenými kolesami a chladenie ešte vzduchom (neviem) ?... preto by som sa chcel spýtať na nejaké skúsenosti s týmto motorom.
Ďakujem.
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Transporter T3 - valnik 1.7 D
ved to je strary srot pouzi wikipediu.muselo to mat boxer motor ten 1.7d.motor to malo dole nad zadnou napravou .
kedysi v roku 2005 ked som zacinal v zahranici som bol v nemecku na farme a take nieco sme tam mali od armady maskacova farba nemecke military vyradene 3 kusy dizlove ktore jazdili len okolo komina.
farmar to kupoval v tom roku 2005 za par drobnych.ja som mal oranzovy 2.0 benzin boxer motor to malo ktory sa po mesiaci zosypal.potom som nafasoval ford transit 2.8 benzin.
v tej dobe panovali na slovensku S1203 klasicke sanitky vraky socializmu a avie ktore boli lacne a odviezli 3x viac ako taka dodavka.neverim ze to niekto mal.dizlovu T3
a aj ked to niekto mal tak dnes ten clovek je uz v penzii.
kedysi v roku 2005 ked som zacinal v zahranici som bol v nemecku na farme a take nieco sme tam mali od armady maskacova farba nemecke military vyradene 3 kusy dizlove ktore jazdili len okolo komina.
farmar to kupoval v tom roku 2005 za par drobnych.ja som mal oranzovy 2.0 benzin boxer motor to malo ktory sa po mesiaci zosypal.potom som nafasoval ford transit 2.8 benzin.
v tej dobe panovali na slovensku S1203 klasicke sanitky vraky socializmu a avie ktore boli lacne a odviezli 3x viac ako taka dodavka.neverim ze to niekto mal.dizlovu T3
a aj ked to niekto mal tak dnes ten clovek je uz v penzii.
-
- Dátum registrácie: 19.11.2010 20:36 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 07.10.2024 17:09 Zdieľať na Facebook
Bežnejšie riešenie v komerčných automobiloch alebo motocykloch je použitie rozvodových reťazí alebo remenov. Sú tichšie než ozubené kolesá, aby pravidelnú údržbu a výmenu potrebujú.Zdvihak napísal: ↑28.07.2024 12:27Však je v sekcii veteránov. ...
https://www.youtube.com/results?search_ ... +T3+1%2C7D spacebar clicker
-
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
-
- Dátum registrácie: 10.03.2025 11:35 Zdieľať na Facebook
Motor 1.7 Duno online (kode KY) vo VW T3 je atmosférický diesel s rozvodom riešeným remeňom, chladený vodou, a hoci je spoľahlivý, býva slabší na ťažší náklad a vyžaduje pravidelnú údržbu rozvodov a chladenia.
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní