Oslnovanie od novych aut - LED reflektory

diskusia ohľadne rôznych druhov autožiaroviek, LED ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Re: Oslnovanie od novych aut - LED reflektory

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Ked raz vytiahnes rit z uzavreteho oddelenia psychiatrie, mily pan Cicmanec, pochopis, ze na dialnici su auta aj v noci prakticky non stop..

Do Pariza, ci do Aten som nezapol dialkove ani raz...
Mas vobec vodicsky??
Alebo si iba internetovy troll? :::
vladokaco
Dátum registrácie: 04.02.2026 21:42
Zdieľať na Facebook

Re: Oslnovanie od novych aut - LED reflektory

Príspevok od používateľa vladokaco »

Ahoj. No ja mam "matrixy" na Mazde CX-60 a ony "tie svetla" zachytia odrazy od značiek dopravných, ale aj zadne svetla predo mnou jazdiacich a vlastne urobia akýsi tunel kde napr. to auto predo mnou je v tme ale moje svetlá sú silnejšie tak svietia po boku toho predo mnou a pod. Keď ide auto oproti tak tiež "to auto" je v tme a mne svieti napr. pravé svetlo ako keby bolo diaľkové. A vtedy mám pocit že napr. niekto uplne ďaleko ale najčastejšie nákladné autá mi už z diaľky blikajú lebo fakt to silno svieti. A môže sa stať že napr cesta po ktorej ideme je zákruta niekto ide z vedľajšej cesty a ja mu svietim plný kotol ako keby diaľkovými lebo ho "svetelný senzor resp. kamera" nezaznamenala. ALe ako hovorím najviac mi blikajú TIRaci. Potom ešte svetla napr. Mercedes má tuším xx tých led polí čo vie vypnuť a zapnuť. Mazda má tuším 9 LED polí ktoré vypína a zapína. Plus asi záleží od rýchlosti spracovania sw ako to rýchlo vypne a tak. Tiež sa mi niekedy zdá že "prve" BMW s matrixami svietia niekedy tak že "cípana".

Návrat na "Autožiarovky"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní