Celoplošná zmena farby auta fóliou
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 19.05.2012 01:15
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ahoj kalli doporučujem
Porušené pravidlá prispievania
-
- Dátum registrácie: 01.04.2014 20:34 Zdieľať na Facebook
Môjmu tatkovi fóliovali v Brutale v TN a povedali mu hneď, že písali na ministerstvo, či kam, že či je potrebná zmena v TP a že je to potrebné, ukázali mu to na papieri. Navyše je to fakt logické... veď kuknem na auto a vidim, ze uz neni modre, ale matne cierne, tak neni o com.
Co sa tyka kvality, tak je myslim spokojny... ma to uz cez rok a ziadne problemy. Podla toho ako tych chalanov sledujem na fb, tak tam robia iné mašinky a zrejme vedia. Veď kuknite www.autofoliebrutal.sk
Dufam, ze som pomohol...
Co sa tyka kvality, tak je myslim spokojny... ma to uz cez rok a ziadne problemy. Podla toho ako tych chalanov sledujem na fb, tak tam robia iné mašinky a zrejme vedia. Veď kuknite www.autofoliebrutal.sk
Dufam, ze som pomohol...
-
- Dátum registrácie: 07.05.2012 21:32
-
- Dátum registrácie: 29.06.2011 18:20 Zdieľať na Facebook
Dovoz - Nezapisana folia
Dobry den,
uvazujem o kupe auta z AT, od vyroby je biele, ale je na nom cierna folia vsade.
Chlapik mi povedal, ze u nich sa to nezapisuje, takze v TP ma biela.
Ako by sa toto riesilo u nas na KO, STK a odbore dopravy, prosim ?
Kedze taka folia nie je lacna zalezitost a aj chrani auto pred kamienkami, keby ju tam necham na celom predku (naraznik, kapota, blatniky) a zo zvysku sa odstrani, tak by to bolo OK aj s nasimi uradmi bez problemov ?
uvazujem o kupe auta z AT, od vyroby je biele, ale je na nom cierna folia vsade.
Chlapik mi povedal, ze u nich sa to nezapisuje, takze v TP ma biela.
Ako by sa toto riesilo u nas na KO, STK a odbore dopravy, prosim ?
Kedze taka folia nie je lacna zalezitost a aj chrani auto pred kamienkami, keby ju tam necham na celom predku (naraznik, kapota, blatniky) a zo zvysku sa odstrani, tak by to bolo OK aj s nasimi uradmi bez problemov ?
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Re: Celoplošná zmena farby auta fóliou
U koho ze sa to nezapisuje? Nevidim ziaden rozdiel prestriekanim a olepenim.
-
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Fuuha no pekné rozdiely v cenách tých polepov...niekde 800 a niekde 2-3 000...ako vidieť tak nenažrancov je stále viac ako normálnych...
Najviac ma bavia otázky typu....aké máte auto/chcú vedieť značku/
Ako keby na tom záležalo či budú oblepovať toyotu celicu z roku 2000, alebo porsche 911 z roku 2023....to je kvôli tomu,aby ti "vedeli" spraviť cenu...sa stavím, že toyota by stála 1000 eur a porsche 4 000 eur...lebo šak ten to zaplatí, ked má na také fáro...
Najviac ma bavia otázky typu....aké máte auto/chcú vedieť značku/

Ako keby na tom záležalo či budú oblepovať toyotu celicu z roku 2000, alebo porsche 911 z roku 2023....to je kvôli tomu,aby ti "vedeli" spraviť cenu...sa stavím, že toyota by stála 1000 eur a porsche 4 000 eur...lebo šak ten to zaplatí, ked má na také fáro...
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Plocha, zlozitost tvarov.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
- Dátum registrácie: 29.01.2011 21:36 Zdieľať na Facebook
U Schnitzlov sa to nezapisuje
Toyota Auris hybrid | Citroen C5 II | Citroen Xsara | Ford Focus II
-
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Čiže máš úplne inú farbu auta ako máš v TP a je to OK. Zaujímavé.
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Alebo za B - v TP nemáš farbu auta.

Inak v BA sa robili Pola 6N a každý panel mal inú farbu , v TP bolo zapísané farba - Harlekýn. To bolo cca v roku 1995 - 6

som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
- Dátum registrácie: 16.09.2009 16:05 Zdieľať na Facebook
Chvilu vydrz, a budes mat vysvetlene, ze niekto musi zaplatit vybavenie dielne, lepsiu kavu z automatu a premie pre ceckatu sekretarku.herin napísal: ↑19.05.2025 13:11 Fuuha no pekné rozdiely v cenách tých polepov...niekde 800 a niekde 2-3 000...ako vidieť tak nenažrancov je stále viac ako normálnych...
Najviac ma bavia otázky typu....aké máte auto/chcú vedieť značku/![]()

Hrdym majitelom:
W219 CLS63AMG 2010
W211 E55AMG 2005
W219 CLS63AMG 2010
W211 E55AMG 2005
-
- Dátum registrácie: 15.09.2022 16:18 Zdieľať na Facebook
Komu sa zdá u nás fóliovanie drahé, má možnosť otvoriť si na to firmu a robiť to za polovicu. Aký problém?
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ja nevidim zmysel tych folii u aut pouzivanych denno denne.hodnotu auta do nezdvihne.odlepovat sa to bude tak ci tak poveternostne podmienky su tvrde.
a staci jeden nepozorny sofer na parkovisku,cela ochrana povodneho laku skonci.
auto ktore je v garazi v zime nejazdi taku ochranu nepotrebuje.
a staci jeden nepozorny sofer na parkovisku,cela ochrana povodneho laku skonci.
auto ktore je v garazi v zime nejazdi taku ochranu nepotrebuje.
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Pre moje oči tie matné najmä čierne fólie vyzerajú hnusne. No je to každého vec.
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Videl som také čierne auto, tuším to bolo Audi 6, bolo vidieť, že je prelakovane, že som ho cez DEŇ, takmer prehliadol.
Neskutočne hnusná farba. Myslím, že to bola taká drsná, Peugeot ju jeden čas ponúkal ako " tvrdenu", odolnejsiu.
Neskutočne hnusná farba. Myslím, že to bola taká drsná, Peugeot ju jeden čas ponúkal ako " tvrdenu", odolnejsiu.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní