Opraviť alebo vymeniť zadný blatník BMW F31

Všetko okolo údržby a starostlivosti o lak, lakovanie vozidiel, opravy laku, fólie na karosériu.

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

jurigad
Dátum registrácie: 15.03.2006 19:58
Zdieľať na Facebook

Re: Opraviť alebo vymeniť zadný blatník BMW F31

Príspevok od používateľa jurigad »

PROCHY603 napísal: 14.04.2025 17:10 VYMENA zadneho dielu bude draha. Daj to niekomu vytiahnut PDR A LAKOVAT. :41c2: :41c2: :41c2: :41

Po nehode ti policia nechala SPZ??? :41c2: :41c2:

v RUSKU ,UKRAJINA, RUMUNSKO sa bezne menia cele diely na aute sukromny servis u nas uz len AUTORIZAK. :28b7: :2f93: :38eb: :38eb: :d :D :41c2: :41c2:

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=wR2f-q4WPfs :41c2: :2f93: :28b7:
Prečo šíriš dezinformácie? Nevidím dôvod prečo by mu mala polícia zobrať EČ pri takejto nehode a prečo by to musel opravovať autorizák.
Asi si to mýliš s vážnou nehodou, kde je poškodená náprava, brzdy, stĺpiky, alebo strelené airbagy. Vtedy môže byť prevádzka dočasne pozastavená a auto nemôže byť opravené hocikde .
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

kirams napísal: 16.04.2025 18:16
vykopanafosilia napísal: 16.04.2025 16:50
kirams napísal: 16.04.2025 14:05 Som rád že máš v okolí dezolátov a vzhliadaš k nim.
Kto je to "dezolát"? Vo všeobecnosti ten, čo nie je opichaný? Alebo ten, kto si myslí, že pohlaví nie je 86? Alebo to používaš, keď nemáš argumenty?
To vás mal ten pripečený Havran čo naučiť... Verklíkujete to všetci ako po lobotómii. "Fašisti" už neletia, nakoľko najväčšími fašistami sú samotní tzv. "liberáli", tak majú tí jednoduchší nové univerzálne hanlivé slovíčko. Síce nič nehovoriace ani nič neznamenajúce, ale používané ako uniformu vždy a všade.

Už len čakám, kedy do toho pridáš Fica alebo Putina.
Vdaka debilom ako ty sme v takej riti v akej sme. Ked nerozumies pisanemu slovu a suvislostiam, tak chod robit to co vies. Sice toho moc nie je, ale hlavne ze si pouzil vela slov, ktore normalneho cloveka nazaujimaju.

Este si nespomenul zidojasterov.
Stavím sa, že 99% ľudí, ktorí sa povyšuju a označujú druhých za " dezolatov", ani len netuší pravý význam tohto slova.
Jaroslava Naďa som celkom uznával,aj Matovica.... Ale keď namiesto logických argumentov začali používať cudzie slová, ktorým sami nerozumeli...., sú u mňa osobne na úrovni spodiny v politike :3c90:

A dúfam, že sa uz nikdy k moci nedostanú..., sú to mentalni kripli.
Vykonaná fosilia to vystihol úplne presne :3dcline:
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

No zbohom. Uznavat Nada a Matovica? To uz je silne kafe.
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

V 2010 bol Matovič zaujímavý zjav. Mal našliapnuté na vynikajúci výkon v politike.
jeho pád začal, v mojich očiach, keď tvrdil, že ho chceli podplatiť za pád vlády..., hneď na začiatku.., pokračovalo verbálnymi urazkami oponentov, cez diplomovku., chaos cez Covid., až po trápnu abdikáciu..., prosto, cele zlé.
Ale, treba mu uznať, že pomohol dôchodcom a deťom.
Naď, v mojich očiach, klesol, keď začal nadávať ľuďom, stúpol, keď sme pomohli Ukrajine zbraňami. Vari prvý krát v dejinách Slovensko pomohlo slabšiemu a obetiam.
Škoda, že si to riadne neosetril.

Ak by si brali príklad od správania takého Mikloška či Mikloša, Odora, mohlo to byť všetko inak..
Podľa mňa. Každý máme svoj názor.
A , že je politikarčenie smiesne..., stačí byť raz pri dopravnej nehode. Ešte sa nikto nikdy nepýtal, kto koho volil, keď ide o zdravie, či život... :40bd:
herin
Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa herin »

Ach bože..zase sem ťaháte poilitiku a následne z toho vznikaju len hádky a osočovanie..
kašlite na to...chlan sa sem prišiel spýtať na opravu blatníka keby ste nevedeli...
rada bola opraviť a nalakovať u dobrého lakoša ak to chce mať tiptop...a ano dobrá rada bola aj si odfotiť pred opravou...lebo dnes určitý jedinci obiehajú aj 12-15 ročné autá s meračkami laku a zisťujú či náhodou nebolo auto lakované...napríklad na youtube RNDG sa volajú..chodia kupovať autá na západ a 12 ročného golfa 7 podrobili takej previerke ako keby mal byť zo salonu...pritom dnes oškre pred tescom auto hocikto hocikomu...
Mojej mame čo stala na parkovisku niekto tak nabural dvere s baltníkom, že nešli ani otvoriť..
švagrovi niekto odrazil celý späťák a oškrel aj klučky a vybavené..M kový bavorák-zrkadlo stalo použité 300 eur...mne 2 mesačné auto pred tescom v petržke na zadnom nárazníku oškreli..
čiže pre istotu si táketo fotiť pri následnom predaji...
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

:3dcline:
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Groopi »

Bolo by dobré si tieto vaše politické žvásty riešiť súkromne, nie tu každú chvílu zasierať nové a nové témy o autách politikou a rôznym off-topic.
Stále sú tu ludia, ktorí si niečo chcú aj prečítať v danej téme a nie toto…
Honda Accord Tourer 2.4 i-VTEC
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Nemajú na to. Potrebujú ukázať akí sú múdri. A ukazujú.
Dôchodca.
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

A nenapadlo Ťa, že gro ľudí berie autá ako bežné spotrebiče??
Že nie sme z nich unesení, ani nepotrebujeme všade kydať Metabond?? :40bd:

Po určitom čase, po rokoch a vysokých nábehov km za volantom.... , absolútne žiadne auto v súčasnosti nestojí za pozornosť a viac vzruší človeka pripalene mäso, ako hocijaká budúca plechovka na vrakovisku ...

Vzrušuje niekoho vysávač? Alebo odšťavovač, mixér? Vŕtačka, zváračka?? :4012:
No , ja neviem..., Max iba ako náplasť na komplexy menejcennosti. To je dnes " auto".
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Popil si niečo?
Dôchodca.
jurigad
Dátum registrácie: 15.03.2006 19:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jurigad »

lubos zimovcak napísal: 18.04.2025 17:58 A nenapadlo Ťa, že gro ľudí berie autá ako bežné spotrebiče??

Po určitom čase, po rokoch a vysokých nábehov km za volantom.... , absolútne žiadne auto v súčasnosti nestojí za pozornosť a viac vzruší človeka pripalene mäso, ako hocijaká budúca plechovka na vrakovisku ...

No , ja neviem..., Max iba ako náplasť na komplexy menejcennosti. To je dnes " auto".
Áno, to je prirodzený názor súvisiaci so stratou testosterónu a stárnutím.
Ale sú aj mladší ľudia od teba :40bd:
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

jurigad napísal: 18.04.2025 18:59 Ale sú aj mladší ľudia od teba :40bd:
Mladší, znamená menej životných skúseností - preto si často hovorím, mať tak znova 16 -18 a ten rozum čo dnes. :4012:
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

Jurigad: Dobrý postreh... :300f: , ale:

Keď si mladý, nemáš ešte skúsenosti..., tak sa ešte tešíš na jazdu...
Dnes, keď idem svižnejšie, lebo musím, tak tá " radosť z jazdy" je už preč, lebo som išiel tisíc x " svižnejšie" a mozog si na to jednoducho zvykol.
Zároveň, nedá sa mať radosť z jazdy, lebo, keď ma chytia ako idem 160-180 po okreske, môžem prísť o papiere na nákladné auto, nehovoriac o pokute.
Po diaľnici je to nekonečna nuda.

Výsledok: auto je iba nástroj na presun. Nič viac, nič menej. Zdrojom radosti môže byť iba pre začínajúcich vodičov.
Až sa ich mozog nasýti podnetov, tiež spomalia.
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Groopi »

lubos zimovcak napísal: 18.04.2025 17:58 A nenapadlo Ťa, že gro ľudí berie autá ako bežné spotrebiče??

No ja Ti neviem no ja mám auto ako srdcovku ( ok priznávam že predchádzajúca Ochcávka TDi bola pre mňa čisto spotrebný tovar ) ale teraz som spokojný a baví ma to…
Ako ma baví jazdiť autobusom ( nieje to moja obživa, sem tam si zájdem zakrútiť a benefit sú nejaké groše navyše) tak ma baví aj moje súčastné presúvadlo.

A to zrovna niesom začiatočník …
Asi máme iné názory ale autá ma bavia.

Inak by ma priamo neživili…
Honda Accord Tourer 2.4 i-VTEC
tatkotom
Zdieľať na Facebook

To nie je o veku. Stále ma baví jazdiť - aj rýchlo, niekedy až moc no nikdy ma nebavilo a nebude leštiť auto.
Vzhľad je posledné, čo ma na aute zaujíma, sedím dnu:

Obrázok
Obrázok
Dôchodca.

Návrat na "Lak auta - údržba, kozmetika, lakovanie"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní