Výrobná vada vozidla
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 16.09.2010 13:17 Zdieľať na Facebook
Re: Výrobná vada vozidla
co to je vlastne za auto?
1U5 AVU, 6U1 AMH, 6Y5 ASY, N15 GA14DE, 3B6 AVF, C4(B7) 9H06
-
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Na to vyhadzovanie kamienkov boli voľakedy náchylné hlavné japonské autá.
Za komanča boli povinné zásterky, potom ich zrušili.
Mne chceli dať policajti pokutu, lebo som mal tretie brzdové svetlo, za oknom, od výroby a zásterky, domontovane v servise... , niekedy po 1993-5.
Že je to vraj nedovoleny zásah...
Podľa mňa by mali byť zásterky povinné, aj vpredu, vzadu.
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
no ako píšu aj ostatní, nie je to vada, je to vlastnosť auta, zlé konštrukčné riešenie, má to veľa aút zle riešené. Ošetri, a daj fóliu, poprípade sa dá použiť aj guma v spreji, ak sa ti podarí nájsť rovnaká farba, ako máš auto.
- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Luboš.ja ked som kupoval prvé nové auto (Fiat) v 1998)dal som si namontovať predné zásterky .stály vtedy 1000sk čo bolo dosť.
-
- Dátum registrácie: 12.06.2018 15:59 Zdieľať na Facebook
Ak je to to miesto v rohu dole medzi dverami a podblatníkom, výrobcovia tam dávajú továrensky fóliu. Taký superb3 to dokonca faceliftom zväčšili, lebo sa ludia sťažovali na poškodenia.
Tiež si nemyslím, že ti neuznajú nejaké prelakovanie.
Na fungel novom suzuki som mal do polroka obitú kapotu a odrený lak na miestach ako ty. Lebo pri vysávaní na pumpe som ťahal cez dvere hadicu a odrhlo to lak. Proste slabučké lakovanie.
Podobná vec sa stala s čelným sklom, ktoré mi menili v autorizáku po kamienku. Do pár mesiacov malo ďobky a škrabance od umelej škrabky na ľad.
Samozrejme že ma vysmiali na otázku, či je normálne, aby nové čelné sklo vyzeralo ako po 300 000km. Na slnku boli normálne od náletového piesku a štrku z cesty vyryté krátery.
Tiež si nemyslím, že ti neuznajú nejaké prelakovanie.
Na fungel novom suzuki som mal do polroka obitú kapotu a odrený lak na miestach ako ty. Lebo pri vysávaní na pumpe som ťahal cez dvere hadicu a odrhlo to lak. Proste slabučké lakovanie.
Podobná vec sa stala s čelným sklom, ktoré mi menili v autorizáku po kamienku. Do pár mesiacov malo ďobky a škrabance od umelej škrabky na ľad.
Samozrejme že ma vysmiali na otázku, či je normálne, aby nové čelné sklo vyzeralo ako po 300 000km. Na slnku boli normálne od náletového piesku a štrku z cesty vyryté krátery.
-
- Dátum registrácie: 21.07.2009 13:05 Zdieľať na Facebook
Je to Hyundai klasika blatnik sa tak vzadu odklana ze zachytava vsetko.
-
- Dátum registrácie: 26.06.2008 08:33 Zdieľať na Facebook
Minule som pozeral v telke motoring a robili nejaký test jedného auta a malo presne toto isté..bolo to také mini SUV či crossover..a to malo zadný plastový lem blatníkov a ten pekne za zadným kolesom otlčený jak sviňa...a to bolo nové auto s pár km...
myslím, že dosť to aj záléží od ET ako už bolo spomínané..čím väčšie číslo, tak tým viac je disk "vo vnutri" v blatníku..čim menšie tým viac trčí a samozrejme je tam aj riziko odletujúcich kamenov..to je tak ked niekto nerozmýšla vo fabrike/návrhu/ a potom stvorí niečo čo sa serká..
myslím, že dosť to aj záléží od ET ako už bolo spomínané..čím väčšie číslo, tak tým viac je disk "vo vnutri" v blatníku..čim menšie tým viac trčí a samozrejme je tam aj riziko odletujúcich kamenov..to je tak ked niekto nerozmýšla vo fabrike/návrhu/ a potom stvorí niečo čo sa serká..
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Tak to dopadá, ak víťazí dojem nad rozumom.
Teda paráda nad praktičnosťou.
Teda paráda nad praktičnosťou.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní