Vibrácie a klopenie do volantu pri zmene plech.diskov na hlinik.

Vaše skúsenosti, rady ktorým sa vyhnúť, odporúčania ...

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

K-taxi
Dátum registrácie: 14.01.2008 14:21
Zdieľať na Facebook

Vibrácie a klopenie do volantu pri zmene plech.diskov na hlinik.

Príspevok od používateľa K-taxi »

Ahojte, kúpil som auto ku ktorému bolo aj sezonne prezutie. Klasika, zimné na plecháčoch a letné hliník. Ale pozorujem takúto vec neviem presne či to má súvis. Ako keby od vtedy mi začalo také jemné kopanie vo volante najmä pri pomalšej jazde v meste a uličkách. A ešte keď na mieste točím naplno volantom, tak kolesá vibrujú a prenáša sa to aj na volant pocitovo a niekedy aj do zákrut. Jasne, že hliníkové disky nie sú original je to značka KM Wheels, boli k tomu aj vymedzovacie podložky také plastové. Môže to byť aj príznak poškodenia podložiek, alebo mám problém hladať v náprave ( čapy a podobne...)? Ďakujem
Groopi
Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Zdieľať na Facebook

Re: Vibrácie a klopenie do volantu pri zmene plech.diskov na hlinik.

Príspevok od používateľa Groopi »

Ak to robí keď stojíš, tak by som to dosť možno videl na riadenie…

Ale je to blbosť ked píšeš že to začalo zmenou kolies, čo mi ale nevychádza, len možno sa problém ktorý už bol teraz zvýraznil na letných ktoré môžu byť iného rozmeru, a celkovo letné majú iné parametre ako zimná pneu, stačí že je iný profil a už aj to pocítiš…
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Re: Vibrácie a klopenie do volantu pri zmene plech.diskov na hlinik.

Príspevok od používateľa oco13 »

Mne to robili prave rozširovacie podložky. Mechanik ma skoro kopol do zadku lebo sa s tým trapili tyždeň. :..: 100eur vyhodených nadarmo. :..:
Napísať odpoveď

Návrat na "Pneumatiky - disky"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní