Recenzie na pneu Sebring 🚗🚗🙂

Vaše skúsenosti, rady ktorým sa vyhnúť, odporúčania ...

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Re: Recenzie na pneu Sebring 🚗🚗🙂

Príspevok od používateľa oco13 »

Neviem, ja neviem čo som písal pred hodinou pamätám si len podstatné veci - cestu domov , meno manželky......
Ale ešte som našiel niečo
Za určitých okolností môže byť takéto konanie považované za jazdu v protismernej časti cesty podľa § 137 ods. 2 písm. l., čo je porušenie pravidiel závažným spôsobom, na čo sa vzťahuje pravidlo trikrát a dosť.
A druhé čo som chcel : nedávno som sa dostal do podobnej situacie 4 autá stoja a vidím že blikajú dolava , ok, obišiel som ich vpravo cez štrk. Ale počas toho obchadzania som zbadal že odbočuje len prvé a posledné tí dvaja v strede tam ostali stáť lebo.... neviem prečo. Nič sa nestalo nikto ma nepokutoval, ale tiež to asi celkom v poriadku nebolo.
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

To s voj.kolonou som len tak vseobecne,nie priamo na oco 13 :) ...len aby rec nestala. A pisal som sikovny pravnik, paragraf je zakruteny.

Stastne a vesele... ide sa vecerat.
pby
Dátum registrácie: 28.11.2012 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pby »

db69 napísal: 19.12.2023 11:13
YxoYpsilono napísal: 18.12.2023 21:34 Cinske gumy? Nie
presne tak niesu su to čínske gumy.ale na superb by som ich nedal na 100% a ani na žiadne čo mám doma ,už len na pohlad a dotyk NIE. Ale ked je tam super cena tak treba kúpiť a potom poreferovať a pocitoch.Tiež nekupujem "premiovky"
:d :D :d :D :d :D mal som ich na Sorente GT line (2020, auto za 65) a mozem ti povedat ze su to top penu! :cau: v zime som po ujazdenom zmrznutom snehu do brutal kopca bez jedineho kamienka v chranenej oblasti NT, uzke zakruty, serpentiny) vysiel tam kde mali vseci mali retaze (aj na 4x4) sice sorento 4kolka ale bez retazi, nikto nechapal.. ziadny preklz, nic :zg282: na ceste detto, a to jazdim celkom svizne proste parada. Na Stk v januari v mraze na zmrznutom asfalte robil skusku ucinok brzd kedze AWD a ucinok 97% :) zla vuma by to nedala :) Mal som predtym aj premiaky continental winter contact ts860 ale sebring v snehu urcite lepsi tie continetali mali ak tak max lepsiu spotrebu (kedze sebring ma znacne "rapy") teraz ich mam na X3 aj na druhom benzin. aute.. ine uz nekupujem na zimu :) takze tak pan na superb by som ich nedal :d :D
Naposledy upravil/-a pby v 28.10.2025 19:24, upravené celkom 1 krát.
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

"takze tak pan na superb by som ich nedal :d :D"
ked to bolo na mňa .Tak si prečítaj aj ostatné moje príspevky.
Popisuješ jazdu na nových gumách a na 4x4.
Treba skúsiť aké budú po jednej - dvoch sezónach.
pby
Dátum registrácie: 28.11.2012 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pby »

Ved prave ze uz ine nepouzivam.. preto pisem ze spokojnost a keby boli naprd nehodim ich aj na ostatne auta (a ano 4x4 robi svoje to je pravda a aj sirka pneu, elektronika auta atd) ale ku prikadu aj zatial jedine premijaky ktore som za roky mal tie continentaly na 3 zimu (vzorka bola este cez 6mm) boli v istych situaciach uz ze som ich menil lebo som im neveril a to sa bavime o asi top zimnych od conti.. :441f: a ked si zoberiem tu cenu a cenu sebringov tak :203:
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Zimné Sebringy mám na jednom aute a som s nimi maximálne spokojný.

Návrat na "Pneumatiky - disky"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní