VAM (imobilizér)

diskusia a pomoc spojená s autorádiami, navigáciami, odblokovaním, DVD , hifi sústavami, alarmami ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

bandit97
Dátum registrácie: 24.01.2011 19:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bandit97 »

oco13 napísal:...pretože sa začali vyskytovať prípady, že na križovatke skočil do auta chlap a majitelovi proste odsekol prst.
Tu na juhu stojí bitka na želanie so zlomeninami len 50 eur, ak chceš môžem sa opýtať kolko by chceli za auto aj s detiskami. :4012:
To mu musel zlodej obrat obe ruky, lebo odtlacky ma normalny clovek na kazdom prste a kazdy iny.. Aj ked ty mozno nie... :41c2:

Poznas ludi co ponukaju ublizenie na zdravi za 50e? Si povinny to oznamit.. Drogy tu ponukat nechces? Ved je tu aj inzercia, tak co.
oco13 napísal:Stále je tu možnosť neviazať sa na materialne veci. Jedno leto s vnúčatami nevyváži ani Rols Royce.
Aha, tak preto tu stale pises jak si robis traktor, aut mas na dvore 5, vzv si kupis a toto a hento... Ked prid rec na cestovanie, tak vsetci su ... lebo maju sediet doma.. A zrazu ake dolezite su zazitky! Nestiham sa cudovat normalne... Nabuduce si kup hlavne zuvacky, lebo si dost se... do huby, tak aby z toho nemali vnucence spatne spomienky potom...
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

A zrazu ake dolezite su zazitky!
Ty sa musíš kvoli zážitkom trmácať tisíce kilometrov k slanej vode? Práve doma na vlastnom dvore sú najkrajšie zážitky, alebo ti niekto pri mori dá 5 traktorov a vzv aby si sa vybláznil
si povinný to oznámiť
To ako fakt??? čo oznámim ? že občan xy je ochotný niekomu dať po papuli?? to dám aj ja , len nech na niekto naserie. :40bd: [/u]
bandit97
Dátum registrácie: 24.01.2011 19:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bandit97 »

No vidis a ja nepotrebujem ani traktor ani vzv aby som sa so synmi vyblaznil.. Si proste mamonar, co potrebuje kopu majetku aby sa vobec nejako dokazal zabavit.. Sam sa usvedcujes. :)

Povinny oznamit si, ze niekto ponuka takuto “sluzbu”.. Ale to si zas dos... aby si neobsahol potom ty, ze? :)
dhonefr
Dátum registrácie: 12.02.2026 18:48
Zdieľať na Facebook

Re: VAM (imobilizér)

Príspevok od používateľa dhonefr »

Clovek tu pride zhanat info ci je VAMko bezpecne a ako funguje a najde krcmove reci retardov nice :3dcline:
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

a co by si od toho chcel.aby bolo auto neukradnutelne?

vsetko sa da ukradnut ak sa zlodejovi chce.WAM je dobry v tom ze trva zlodejovi dlhy cas kym to auto ukradne a odide po vlastnych kolesach.WAM nieje neprekonatelne.

profici funguju organizovane ako skupina pocas kradeze auta maju oci vsade aj o 3 ulice vedla,vedia co sa tam deje,poznaju kazdu mestsku kameru.kradne sa aj za bieleho dna.a pocitaju aj z nahodou ze ich niekto nataca na balkone alebo za oknom mobilom hoci aj o 2 rano a bude coskoro hlasit policii co sa deje.auta sa 99 percent nekradnu nahodne ze sa vozi po uliciach a hned berie.ak uz odsledovane auto beru,nehraju sa z alarmom imobilizerom gps.auto nalozia ramenom

{nemusi to byt odtahovka kludne nakladiak co ma teleskopicky zeriav za kabinou pri kradezi sa nepozera na to ze sa ohnu alebo ulomia nejake karosarske diely lepsie povedane kasle sa na to ci sa auto poskodi.}

ukradnute auto polozia na valnik ineho auta kde ho zakryju konstrukciou + plachta alebo ho nejako zamaskuju a uz je prec.profici uz pred kradezou si otestuju odhalia a potom pocas prevozu znefunkcnia vsetko aj skrytu gps,sim kartu,poznaju vsetke unikove cesticky z miesta kde kradnu auto.

co som pozeral video od haka je to skupina ludi co hladaju ukradnute auta na slovensku moze tam hlasit ukradnute auto hocikto,tak ukradnutymi autami sa uz ani nezastavuje na cerpackach alebo parkoviskach pretoze su tam kamery,ukradnute auto alebo auto co ich prevaza,sa dotankuje pocas cesty niekde kde to nikto nevidi.

a policia tiez nic nespravi koli nejakemu autu sa nebude alarmovat cely policajny zbor v krajine.

pamatam ako niekedy pred snad 20 rokmi ukradli niekde v senci z garaze ferrari.vsetci experti aj novinari pozerali na spomalovak ze ked tadial z tym ukradnutym autom siel tak musel oskret narazniky a podlahu auta.len som sa smial co to konzultuju,ved ak kradnem auto tak je mi jedno ci ho niekde neodriem alebo nepokrivym disky.je mi to jedno auto nieje moje.
lgg3
Dátum registrácie: 01.02.2015 20:55
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lgg3 »

Dobry den,
pisem svoje skusenosti s VAM-R1
v roku 2016 som ho dal namontovat do Superb 2, auto predane a dodnes jazdi, nikto ho neukradol a ani ziaden problem s vamkom nebol
v roku 2020 si ho moj otec dal do fabie, kedze v roku 1998 mu jednu skodovku ukradli, dodnes ziaden problem, auto neukradnute
v roku 2022 som si ho dal namontovat do superb 3, dodnes ziaden problem, auto neukradnute
v roku 2016 som zacal pozerat videa na yt ako sa dnes auta kradnu a rozhodoval som sa medzi roznymi firmami ale s vamkom som spokojny, mozem odporucat
bol som s troma autami na troch roznych pobockach a vsade prijemny pristup personalu aj celkovo komunikacia z ich strany bola v poriadku
aj moje dalsie auto bude skodovka a opat si dam vamko, zaruka na nove vozidlo nepadne, pytal som sa

v pripade otazok rad zodpoviem
lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

Prvy Vam mi pan Vamos namontoval este v roku 2000, stalo cca 16 a za,seba , je to GENIALNE riesenie.

Ja som mal este take vylepsenie, ze som musel stlacit urcite niesto v stredovom tuneli, aby sa VAM vypol, dalsi vypinac bol vo dverach, keby ma niekto nasilim vyhodil z auta, motor zdochne.
Druhy Vam mam na nakladaci, opat, bez problemov.
Za seba, nic lepsie neexistuje.
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa db69 »

Luboš "Za seba, nic lepsie neexistuje."
naozaj?
Je mnoho oveľa lepších zariadení.A hlavne praktickejších kde nemáš vo vrecku "krabicu od topánok."
Toto je len obyčajné prerušenie káblov .A ked by si rozobral tú krabičku by si videl to "sofistikované" riešenie. https://www.youtube.com/watch?v=3iiwblbtXZ0
Moja skúsenosť,mal som už XY nových aut a aj LKW žiadne mi nikto neukradol.A to velakrát parkujem aj v noci na ulici s odomknutým autom.(skleróza)
Nikdy by ma ani nenapadlo dať si do auta imobilizér alebo alarm.
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Nechváľ sa lebo sa nájde kmín.
VAM je z môjho pohľadu majiteľa 20-ročných (v stave že by ich nemal nik chcieť ukradnúť) áut drahé.
V jednom Fiate som mal domaudělátko - tri vypínače - na palivové čerpadlo, snímaciu cievku od kľúča, tretí falošný, ten šiel pomerne ľahko nájsť, druhé dva nie.
Až kým ma kamarát mechanik presvedčil, že sa Puntá nekradnú alebo nedajú...
kirams
Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kirams »

Staci nekupovat vw chrapiny a nebudete mat problem so zabezpecenim.

Radsej tie peniaze investujte do brzd a gum, lebo tie zoslahane gumy co na to obuvate su uz davno mrtve.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

V NR nedavno chytili partiu čo kradla autá tak, že ich natiahla do oplachtovanej odťahovky.
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

tatkotom napísal: 19.02.2026 16:02 Nechváľ sa lebo sa nájde kmín.
VAM je z môjho pohľadu majiteľa 20-ročných (v stave že by ich nemal nik chcieť ukradnúť) áut drahé.
V jednom Fiate som mal domaudělátko - tri vypínače - na palivové čerpadlo, snímaciu cievku od kľúča, tretí falošný, ten šiel pomerne ľahko nájsť, druhé dva nie.
Až kým ma kamarát mechanik presvedčil, že sa Puntá nekradnú alebo nedajú...
Auto bolo nove, v cene 3 vtedajsich bytov, o nakladaci ani nehovorim.
Skusenosti s ukradnutymi autami, mojimi, vzdy nepoistene :3c90: som tu uz pisal.

Zlodeji, pokial sa maju niekde babrat s odtahovkou, jednoznacne radsej zoberu auto, ktore mozu nastartovat a zmiznut.

Keby bol VAM prekonatelny, uz sa o tom dozvieme.
Mimochodom, pred par rokmi ukradli nakladac s gps lokalizaciou.
Sledovali jeho trasu cez internet, ked si niekto mysli, ze nabehla policia v zmysle Kobra z Rakuska..., tak je na tazkom omyle...

Signal niekde pred polskymi hranicami zhasol...a,zbohom .
db69
Zdieľať na Facebook

Luboš ,aké články ?
čakáš že bude na titulných stranách "ukradli auto s VAM ochranou" ?
je to len obyčajný imobilizér na mechanickom princípe.
Ja som mal na DaewooAvii fabrický imobilizér s takým malým čipom.
ked mi ho chalan na STK odjebal.tak som len našiel tie 4 prerušenia a prepojil som to.
VAM prerušuje tuším 8 vecí.
Za mna ,vyhodené €
lubos zimovcak
Zdieľať na Facebook

Treba to vidiet... :41c2:
Mercedes mi namontoval , resp technik, robiaci pre nich alarmy, immobilizer, za asi 12kk
Syn Vamosa sa iba zasmial, za 10 minut ho nasiel, odpojil, vyhodil.

Ked zacali montovat svoj, to je na hodiny a hodiny roboty.
Ak by aj niekto ukradol s Vam, moze pouzit auto iba na ND.
db69
Zdieľať na Facebook

pobavil si.
je to len prerušenie asi 8 káblov.Nič iné .
A buď to nájdeš ,čo nie je až taký brutál problém ked máš čas .
Alebo prekábluješ.Ale podla mna sa aj tak "lopky" predávajú na diely.
Nehľadaj v to žiadnu vedu.Takto fungujú všetky imobilizéri.To je povedané aj v promo videu od Vamoša.
Jasné že je lahšie nájsť 4 ako 8 bypasov.

Návrat na "Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných