Autorádio kenwood
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 00:16 Zdieľať na Facebook
Autorádio kenwood
Zdravím Vás všetkých. Kúpil som fiat ducato a je v ňom autorádio kenwood dnx5260bt. Chcel by som sa spýtať ,či by mi nevedel niekto zmeniť jazyk na slovenský alebo český jazyk.V menu tieto jazyky nie sú .Je to aj s navi.Ďakujem pekne za odpovede.
- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Autorádio kenwood
robia to.na gugli najdeš firmy, napr. https://www.autaslovensky.sk/ ale stojí to nejaké €
sused to chcel urobiť na 5008 a plus nové mapy. Zdalo sa mu to vela €
sused to chcel urobiť na 5008 a plus nové mapy. Zdalo sa mu to vela €
-
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Kamarát (mechanik) má Alfu 159 a smola. Aspoň bola keď som zisťoval, nebol ku jej rádiu preklad.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
-
- Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24 Zdieľať na Facebook
Neviem či ste postrehli, že nerieši fabrické audio, ale toto: https://www.kenwood.eu/car/navigation_m ... ew=details
-
Pravda. Opýta sa (skúsi) - zistí.
Dôchodca.
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17 Zdieľať na Facebook
pozrel som manuál k tomu autorádiu a podľa manuálu je tam aj slovenčina aj čeština, takže ak to tam neni, skús update firmwareu, a stiahnuť si jazyky, alebo ešte skús nastaviť akože domáce miesto, či to podľa toho nemení aj jazyk
kukni stranu 60 v manuáli
https://kasc-cdn.novena.hr/files/prod/1 ... al_ENG.pdf
-
-
- Dátum registrácie: 25.01.2009 00:16 Zdieľať na Facebook
Zdravím je to fabrické audio ,ktoré dávali orig.do karavanov.V menu je viac jazykov ale sk ani CZ tam nieje..Ak by to niekto vedel stiahnuť a preinštalovaťnový softvér, dajte vedieť.Ja so z PB ,ale viem prísť aj ďalej.Ďakujem.
-
- Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44 Zdieľať na Facebook
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
kenwood nieje fabricke radio.mozno to tam dal ten co robi prestavby povodneho auta dodavky na karavany.
takych firiem je po europe ako maku.ako u nas bolo BAZ za sociku co robili z S1203 sanitku valnik dodavku alebo 8 miestne auto.
prestavbove firmy spravia hocico co si zmyslis.aj zeriav to bude niekde schovany,ak to chces.
ja osobne by som sa na take radio vyprdol ak to nema android a nestracal s nim cas len koli tomu ze to ma navigaciu.a dal tam nieco co ma android wifi bluetooth podpora can bus a ovladanie radia na volante.atd.nech je to uz v karavane vyuzitelne aj na filmy tv a info o motore
.navigacie take univerzalne radia mali odnepamati.
videl som ze taka firma je aj v presove co robi karavany podla priania zakaznika.
dnes kupis hocico aj cele stredove panely do stareho 20 rocneho auta za lacno vyzera to ako original a bude to mat velky display.stary passat bude mat 9 palcovy dotykovy display a vsetke veci ako klimatronik budu tam v stredovom tuneli zabudovane akoby to bolo original.do diagnostickej zasuvky das nejaku bluetooth vychytavku v android radiu si stiahnes diag soft a mas na displayi vsetko aj stav zaplnenia dpf filtra dobijanie autobaterie atd.
len si vyklikaj napr fiat ducato na aliexprese android autoradio z can bus a aby sa dalo napojit na ovladanie na volante moznosti bude nekonecne vela.mozes mat co len chces.
krasne to vyzera vie to perfektne fungovat z doplnkami v aute a kto sa nevyzna povazuje to za original.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní