Autorádio kenwood

diskusia a pomoc spojená s autorádiami, navigáciami, odblokovaním, DVD , hifi sústavami, alarmami ...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

robert71
Dátum registrácie: 25.01.2009 00:16
Zdieľať na Facebook

Autorádio kenwood

Príspevok od používateľa robert71 »

Zdravím Vás všetkých. Kúpil som fiat ducato a je v ňom autorádio kenwood dnx5260bt. Chcel by som sa spýtať ,či by mi nevedel niekto zmeniť jazyk na slovenský alebo český jazyk.V menu tieto jazyky nie sú .Je to aj s navi.Ďakujem pekne za odpovede.
Používateľov profilový obrázok
db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: Autorádio kenwood

Príspevok od používateľa db69 »

robia to.na gugli najdeš firmy, napr. https://www.autaslovensky.sk/ ale stojí to nejaké €
sused to chcel urobiť na 5008 a plus nové mapy. Zdalo sa mu to vela €
tatkotom
Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tatkotom »

Kamarát (mechanik) má Alfu 159 a smola. Aspoň bola keď som zisťoval, nebol ku jej rádiu preklad.
Dôchodca.
Alfa156 1.9JTD 85kW (Selenia, Metabondy)
cicmanec942
Dátum registrácie: 12.01.2025 09:24
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa cicmanec942 »

Neviem či ste postrehli, že nerieši fabrické audio, ale toto: https://www.kenwood.eu/car/navigation_m ... ew=details
tatkotom
Zdieľať na Facebook

Pravda. Opýta sa (skúsi) - zistí.
Dôchodca.
tuninka
Dátum registrácie: 25.01.2009 20:17
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tuninka »

robert71 napísal: 05.02.2025 19:24 autorádio kenwood dnx5260bt. Chcel by som sa spýtať ,či by mi nevedel niekto zmeniť jazyk na slovenský alebo český jazyk.V menu tieto jazyky nie sú .Je to aj s navi.
pozrel som manuál k tomu autorádiu a podľa manuálu je tam aj slovenčina aj čeština, takže ak to tam neni, skús update firmwareu, a stiahnuť si jazyky, alebo ešte skús nastaviť akože domáce miesto, či to podľa toho nemení aj jazyk

kukni stranu 60 v manuáli
https://kasc-cdn.novena.hr/files/prod/1 ... al_ENG.pdf
tatkotom
Zdieľať na Facebook

:3dcline:
Dôchodca.
robert71
Dátum registrácie: 25.01.2009 00:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa robert71 »

Zdravím je to fabrické audio ,ktoré dávali orig.do karavanov.V menu je viac jazykov ale sk ani CZ tam nieje..Ak by to niekto vedel stiahnuť a preinštalovaťnový softvér, dajte vedieť.Ja so z PB ,ale viem prísť aj ďalej.Ďakujem.
martincichy
Dátum registrácie: 18.09.2016 10:44
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa martincichy »

Je tam cz. Návod máš tu:

https://m.youtube.com/watch?v=dccysQTEd_s
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

robert71 napísal: 07.02.2025 21:32 Zdravím je to fabrické audio ,ktoré dávali orig.do karavanov.
kenwood nieje fabricke radio.mozno to tam dal ten co robi prestavby povodneho auta dodavky na karavany.

takych firiem je po europe ako maku.ako u nas bolo BAZ za sociku co robili z S1203 sanitku valnik dodavku alebo 8 miestne auto.

prestavbove firmy spravia hocico co si zmyslis.aj zeriav to bude niekde schovany,ak to chces.

ja osobne by som sa na take radio vyprdol ak to nema android a nestracal s nim cas len koli tomu ze to ma navigaciu.a dal tam nieco co ma android wifi bluetooth podpora can bus a ovladanie radia na volante.atd.nech je to uz v karavane vyuzitelne aj na filmy tv a info o motore

.navigacie take univerzalne radia mali odnepamati.

videl som ze taka firma je aj v presove co robi karavany podla priania zakaznika.

dnes kupis hocico aj cele stredove panely do stareho 20 rocneho auta za lacno vyzera to ako original a bude to mat velky display.stary passat bude mat 9 palcovy dotykovy display a vsetke veci ako klimatronik budu tam v stredovom tuneli zabudovane akoby to bolo original.do diagnostickej zasuvky das nejaku bluetooth vychytavku v android radiu si stiahnes diag soft a mas na displayi vsetko aj stav zaplnenia dpf filtra dobijanie autobaterie atd.

len si vyklikaj napr fiat ducato na aliexprese android autoradio z can bus a aby sa dalo napojit na ovladanie na volante moznosti bude nekonecne vela.mozes mat co len chces.

krasne to vyzera vie to perfektne fungovat z doplnkami v aute a kto sa nevyzna povazuje to za original.
Napísať odpoveď

Návrat na "Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní