Pokuta Švajčiarsko
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
rudolfo63
- Dátum registrácie: 23.08.2009 18:22 Zdieľať na Facebook
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ono aj ked to je prepojene pochybujem ze policajt bude na dialnici pozerat spz kazdeho slovenskeho auta co stretne a hladat a hladat.ono by to tak fungovalo vyborne ale to by musela mat eu system ako v usa.spravit niekde sidlo a hlavne mesto celej europy.pokial to bude ako doteraz ze kazda krajina si bude sefovat osobitne tak v tom bude stale bordel.co mi moze take memecko ked som obcan slovenska.za to ze som siel rychlo mi mozu akurat tak velky kulovy.nemam prachy som cigan pokakajte sa.preto pouzivaju donucovaco zastrasovace metody.a pytal som sa dnes kolegu nemca ci mimozu v D siahnut na auto tak ze nie.v CH ano.nemas prachy spravil si velky priestupok auto odoberame a dokonca maju pravo ho uz majitelovi nevydat ak sa jedna o nejake rychle auto pretoze beru to tak ze moze sa to znova zopakovat.auta potom idu bud do srotu alebo aukcia.
-
pn437ab
- Dátum registrácie: 14.12.2006 20:30 Zdieľať na Facebook
Neni to tak dávno ako som počul pekný príspevok v rádiu cestou do práce, kde bola presne prejednávaná dialnica Lausanne-Geneva , sú tam statické radari aj s upozornením na ne na každom piatom kylometri. Pítali sa dotičného od polície ako je to s vyberaním pokút, odpoved bola: zasielame aj do zahraničia pretože tade prechádza vela turistov a prejednáva sa každý priestupok kedže súčet výdavkov na administratývu je minimálny oproti sume vybratej na pokutách. Samotná pošta môže príst aj po 3 mesiacoch, mne osobne prišla obálka po troch týždnoch platil som minimum: 40 CHF.
-
seven549
-
Tonci20
- Dátum registrácie: 05.03.2011 13:12 Zdieľať na Facebook
-
lacooo
- Dátum registrácie: 01.11.2008 14:44 Zdieľať na Facebook
Blesk z radaru vo švajčiarsku....
Zdravím, chcem sa len spýtat, či mám doma čakat poštu...
Začiatkom novembra ma vo švajčiarsku asi odfotil radar-skrinka v obci.Auto má slovenské špz.Šiel som asi 65km/h.
Neviem či má švajčiarsko prepojenú databázu s EU, respektíve s východnú europu.
Ďakujem za odpovede a názory.
Nabudúce pred založením témy skús hľadať "F"
Začiatkom novembra ma vo švajčiarsku asi odfotil radar-skrinka v obci.Auto má slovenské špz.Šiel som asi 65km/h.
Neviem či má švajčiarsko prepojenú databázu s EU, respektíve s východnú europu.
Ďakujem za odpovede a názory.
Nabudúce pred založením témy skús hľadať "F"
-
pn437ab
- Dátum registrácie: 14.12.2006 20:30 Zdieľať na Facebook
-
seven549
neboj policajt to nebude riesit,nebolo to prekrocenie o 20km/h.--- Neviem či má švajčiarsko prepojenú databázu s EU, respektíve s východnú europu.--- z eu ma no slovensko tam nieje.a nielen to.slovensko si nemoze v ch overit nic a tak to funguje aj opacne.a ja dufam ze to tak aj ostane.ved nech si zavola policia z ch na sk do tvojho okresu na DI
ak pojdes na buduce do CH vymen si spz auta alebo sa vyhybaj kantonu v ktorom to bolo.ani kantony v CH niesu prepojene.na buduce pozor poucenie.pri prekroceni rychlosti o 30 a viac je to uz v ch trestny cin a to ti uz poslu aj na sk a pri prekroceni o 50 bude tvoje auto v CH celostatne hladane a v tedy to vie cely svajc.
-
kuklovabora0
- Dátum registrácie: 22.10.2025 09:45 Zdieľať na Facebook
Re: Pokuta Švajčiarsko
Prosím o informáciu kolko mam pokuti v svajciarsku
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
kuklovabora0
bude to si tak plus mínus, a možno aj viac
bude to si tak plus mínus, a možno aj viac
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
podľa mňa veľa, ale aj keď ti to tu nikto nebude vedieť zistiť, tak ak nenapíšeš EČV, tak nemôžeš čakať, že ti tu niekto odpovie na takúto všeobecnú otázku
-
Groopi
- Dátum registrácie: 19.09.2011 13:17
Lepšie na tom je to že ludia sa už aj tu chovajú jak keby vlezú do maštale… Ani ,,bú” ani ,,mú.”
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
14 pokut spolu.
13 za Exhibicionizmus, 1 za Voyeurizmus.
13 za Exhibicionizmus, 1 za Voyeurizmus.
-
seven549
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný