Predaj vozidla formou online odhlasenia.

diskusia, dotazy, sťažnosti, informácie , všetko čo súvisí s políciou a dopravnými inšpektorátmi

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Re: Predaj vozidla formou online odhlasenia.

Príspevok od používateľa oco13 »

Neviem odkial mam stiahnuté to splnomocnenie , ale je tam napísané na všetky ukony spojené s registraciou a vlastníctvom vozidla. Nerobil som to sice online , ale pri okienku som nemal telefon na majitela a tak teta hovorí pošleme to teda vám a vy mu to dáte osobne. Ok , tak aj bolo. DI NZ.
Edit: ešte doplním, že sa tam dohadovali aké PZP treba , lebo samozrejme mal som len svoje. Nakoniec našli papier, že PZP netreba pretože je zavedený nový softvér v kamerách čo majú hliadky a ten odchytáva autá bez pzp rovno na cestách. Bolo to vlani v auguste a kludne uverím, že na inom DI to majú zase inak.
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
PROCHY603
Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Zdieľať na Facebook

Re: Predaj vozidla formou online odhlasenia.

Príspevok od používateľa PROCHY603 »

milan209 napísal: 14.09.2024 11:33 Zdravím. Rad by som sa spytal či je mozne toto. Predávam synove auto. Syn je v zahraničí v Čechách a pošle mi overene splnomocnenie na prepis jeho auta.
Záujemca chce, aby koli ušetreniu eur za prepis sme podali online t. j. že sa ja prihlasim na slovensko.sk kde požiadam o prepis auta. Donesie si splnomocnenie. Všetko odfotime, podáme spolu žiadosť elektronicky. System vygeneruje poplatok.
Vyplati mi peniaze plus na poplatok a kupca ide domov na mojom.
Je toto takto realizovateľné, alebo rizikove? Nezaváňa to podvodom? Na čo si príp. mám dať pozor ak to chce takto urobiť?
:40bd: :28b7: :2f93: :d :D :..: :..:

TAK KOHO AUTO PREDAVAS??? :..: :..: SYNOVE??? TVOJE???

Predávam synove auto. :2f93: Vyplati mi peniaze plus na poplatok a kupca ide domov na mojom. :d :D :41c2: :40bd: PODVOD JA VYSITY. :28b7: :2f93: :zga28: :..: :d :D :41c2: :40bd: CO TI JE BE???!!!!! :40bd: :40bd: :40bd: :42f7: :42f7: :42f8: :42f8: :42f8: :42f8:

Návrat na "Polícia Fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných