Predaj vozidla formou online odhlasenia.
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Re: Predaj vozidla formou online odhlasenia.
Neviem odkial mam stiahnuté to splnomocnenie , ale je tam napísané na všetky ukony spojené s registraciou a vlastníctvom vozidla. Nerobil som to sice online , ale pri okienku som nemal telefon na majitela a tak teta hovorí pošleme to teda vám a vy mu to dáte osobne. Ok , tak aj bolo. DI NZ.
Edit: ešte doplním, že sa tam dohadovali aké PZP treba , lebo samozrejme mal som len svoje. Nakoniec našli papier, že PZP netreba pretože je zavedený nový softvér v kamerách čo majú hliadky a ten odchytáva autá bez pzp rovno na cestách. Bolo to vlani v auguste a kludne uverím, že na inom DI to majú zase inak.
Edit: ešte doplním, že sa tam dohadovali aké PZP treba , lebo samozrejme mal som len svoje. Nakoniec našli papier, že PZP netreba pretože je zavedený nový softvér v kamerách čo majú hliadky a ten odchytáva autá bez pzp rovno na cestách. Bolo to vlani v auguste a kludne uverím, že na inom DI to majú zase inak.
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
-
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Re: Predaj vozidla formou online odhlasenia.
milan209 napísal: ↑14.09.2024 11:33 Zdravím. Rad by som sa spytal či je mozne toto. Predávam synove auto. Syn je v zahraničí v Čechách a pošle mi overene splnomocnenie na prepis jeho auta.
Záujemca chce, aby koli ušetreniu eur za prepis sme podali online t. j. že sa ja prihlasim na slovensko.sk kde požiadam o prepis auta. Donesie si splnomocnenie. Všetko odfotime, podáme spolu žiadosť elektronicky. System vygeneruje poplatok.
Vyplati mi peniaze plus na poplatok a kupca ide domov na mojom.
Je toto takto realizovateľné, alebo rizikove? Nezaváňa to podvodom? Na čo si príp. mám dať pozor ak to chce takto urobiť?

TAK KOHO AUTO PREDAVAS???

Predávam synove auto.

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných