Náhrada škody na povodňami zasiahnutom vozidle: Kedy a aké poistenie vám pomôže?
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Re: Náhrada škody na povodňami zasiahnutom vozidle: Kedy a aké poistenie vám pomôže?
vykopanafosilia napísal: ↑09.06.2024 08:36no vidis ze sa to da a co tu stale dookola cele forum pise ze sa neda ze mam pojsitku a pre mna je to vybavena vec.,som nedotknutelny.seven549 napísal: ↑08.06.2024 01:25
Nijaký "zákon, aby sa išlo po vinníkovi, ak poisťovňa nepreplatí všetko", netreba. To totiž platí AJ TERAZ - len ľudia to nevedia. Ako vidím, ani ty... Ak ti poisťovňa nezaplatí všetko, môžeš to vymáhať od vinníka. NIE od jeho poisťovne (ak sa bavíme o PZP), lebo ON je s jeho poisťovňou v zmluvnom vzťahu, nie TY. Pred týždňom do mňa napálila teta z vedľajšej. Auto (jej) bolo služobné. Ak mi ich poisťovňa nepreplatí z ich PZP všetko, nebudem sa hádať s poisťovňou - napíšem zdvorilý dopis firme, ktorá je majiteľom auta, v ktorom budem od nich žiadať doplatiť rozdiel medzi tým, čo mi pošle poisťovňa a tým, čo bude pýtať servis. Ak tam ten rozdiel bude... Áno, poisťovňa môže odrátať amortizáciu, ale iba v prípade, AK OPRAVOU STÚPNE CENA VOZIDLA! A to sa asi výmenou pravých dverí nestane. Takže čo nezaplatí poisťovňa, bude platiť majiteľ auta. Kľudne aj na základe súdneho rozhodnutia, ak na to príde. Nemienim doplácať na to, že niekto nepozeral na cestu.
Pre zadávateľa: Podstatné je to, ČO MÁŠ V ZMLUVE!!! Ak tam živel je, zaplatia. Ak nie je, nezaplatia. Také jednoduché to je.
-
- Dátum registrácie: 11.02.2024 20:18 Zdieľať na Facebook
Re: Náhrada škody na povodňami zasiahnutom vozidle: Kedy a aké poistenie vám pomôže?
lubos zimovcak napísal: ↑08.06.2024 10:58 Seven už to raz a konečne pochop:
Poistenie si platíš preto, aby si Ty bol chránený!!
Nie, aby si platil.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný