Pouzitie fyzickeho kluca - spustenie alarmu
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
mia28
- Dátum registrácie: 15.01.2011 15:14 Zdieľať na Facebook
Pouzitie fyzickeho kluca - spustenie alarmu
Ahojte. Nedopatrenim som zobrala so sebou na dovolenku kluc(s dialkovym) od toyoty auris r. 2008 a muz doma teraz nevie otvorit auto fyzickym klucom, ze mu to stale spusti alarm, neda sa nastartovat, ze skusal vsetko mozne (neviem co, kedze uz je patricne "rozruseny"
).Neviete mi poradit, co by malo urcite fungovat? Nepada mi, ze by sa mal aj nejak uplne dat vypnut alarm. Vdaka
-
db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Re: Pouzitie fyzickeho kluca - spustenie alarmu
ten alarm tam je dorábaný ?
-
mia28
Neviem. Auto som kupovala ako 4 rocne a toto si uz naozaj nepamatam, resp som sa o to asi ani nikdy nezaujimala. Keby to bolo muzovo auto, asi by skor vedel, co s tym robit, svoje auto pozna lepsie, ale toto je moje a s alarmom tam nikdy nic neriesil.
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Bez diaľkového sa nevypne alarm a ani nedeaktivuje imobilizér. Takže veľa šťastia! Asi by som sa snažil kľúč s diaľkovým čo najskôr dopraviť domov, napr. autobusom. Ak si na Slovensku...
-
db69
podla popisu "nevie naštartovať" je to asi dorobený alarm s imobilizérom .
Tam moc toho nenarobí.jedine zistiť výrobcu alebo kde to montovali.
K autu sú vždy 2ks kľúčov .jeden je vždy s DO a druhý môže byť len samotný klúč.Ale v obidvoch je modul na odblokovanie fabrického imobilizéra
Tam moc toho nenarobí.jedine zistiť výrobcu alebo kde to montovali.
K autu sú vždy 2ks kľúčov .jeden je vždy s DO a druhý môže byť len samotný klúč.Ale v obidvoch je modul na odblokovanie fabrického imobilizéra
-
cicmanec942
-
kirams
- Dátum registrácie: 11.06.2022 14:21 Zdieľať na Facebook
Mas tam zrejme alarm napojeny na canbus.
Idealne je alarm vyhodit. Do buducna podakujes.
Idealne je alarm vyhodit. Do buducna podakujes.
-
db69
ked to bolo na môj koment ,napíš v čom
-
mia28
Dakujem vam, netusila som, ze to moze byt taky velky problem, nabuduce si dam pozor, ktore kluce mam v kabelke.
-
cicmanec942
„K autu sú vždy 2ks kľúčov” - Pokojne môžu byť 3 - 2 s diaľkovým a jeden obyčajný.
Všetky s imobilizérom (obyčajný môže byť aj bez), to však neznamená, že sa s nimi dá aj naštartovať ak sa neodomkne diaľkovým.
Teraz mám auto s fabrickým alarmom a ak zamknem diaľkovým a odomknem kľúčom tak začne hulákať. Štartovať som neskúšal.
Ale mal som auto s dorábaným alarmom + DO, ktoré haprovalo a ak som neodomkol diaľkovým tak som nenaštartoval.
-
db69
máš pravdu
Ja som to nechcel dopodrobna opisovať
Tiež som mal k fiatu tretí iba na odomknutie .Ale 2 sú vždy aj na imobilizér kde je "čip" zabudovaný do klúča
to čo popisuje je podla mna dorábaný alarm s imobilizerom.Najmä ak má DO mimo klúča.
ale to je len typovanie
Ja som to nechcel dopodrobna opisovať
Tiež som mal k fiatu tretí iba na odomknutie .Ale 2 sú vždy aj na imobilizér kde je "čip" zabudovaný do klúča
to čo popisuje je podla mna dorábaný alarm s imobilizerom.Najmä ak má DO mimo klúča.
ale to je len typovanie
-
tuninka
- Dátum registrácie: 27.06.2006 10:09 Zdieľať na Facebook
To sa nedá univerzálne povedať, ako ktoré auto funguje, ako a čo robí alarm či fabrický, alebo dorábaný, je to úplne individuálne, každé auto je iné a môže byť inak nakonfigurované, aj keď ide o rovnaké auto a rovnaký model. Jedna vec je však istá, alarm väčšinou pre zlodeja nie je žiadny problém, problémy väčšinou spôsobuje len majiteľom auta.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní