Automat vs manual

voľná diskusia, zakázané akékoľvek hanlivé príspevky. Ľudia majte prosím porozumenie sú to predsa ženy OK ?

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Re: Automat vs manual

Príspevok od používateľa seven549 »

ja mam doma 3 stk stanice po okoli.v podstate je kademu jedno ci sedi alebo nesedi prevodovka ale ak na stk mi povie ze je to zle a aj sa uz stalo u 3 aut ze je nieco zle zapisane vystavili mi vzdy papier pre inpektorat a s tym sa to riesilo.

vzdy si nechavam fotokopiu oboch stran tp od prveho majitela a pytam si vzdy pri kupe coc papier od auta.prvy majitelia to vzdy maju.

podla toho je hned vidiet ze k chybe doslo pri prvom prihlaseni auta.

ale to bolo uz davno vacsinou si prezriem cely tp pri kupe auta popozeram co tam popisali a potom pri prepise podla coc papiera sa to upravi.original ostava mne fizli si spravia kopiu a zalozia do archivu.

pri predaji uz vydojeneho auta cize tretiemu majitelovi ten papier nedavam pretoze ani netusi ze take nieco existuje a ja ho poucovat nebudem.
pavilion
Dátum registrácie: 17.09.2009 08:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pavilion »

lubos zimovcak napísal: 28.07.2024 09:20 Zaujimave je, ze 3.0 TDi v A6 boli este pred 10 rokmi v ponuke.
Predtym aj v bmw X5, 5, Tuareg a podobne.
Este aj Mercedes S mal volakedy manual, tak sa mi mari.

Nuž marí sa ti velmi dobre,mal som AUDI A4 3,0 TDI manuál a ked som si pozeral nové AUDI A6 3,0 TDi tiež bolo v manuali, ale od vtedy už ubehol nejaký ten rôčik a vela vecí sa zmenilo,škoda že aj k horšiemu.
easyridersvk
Dátum registrácie: 15.07.2011 15:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa easyridersvk »

jazdene z bazaru dat do poriadku = este raz nakupna cena vrazena do servisu. behom prvych 2 rokoch vlastnenia.
Napísať odpoveď

Návrat na "Pre ženy"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní