Práca Prijímací technik

Ponuky práce: Auto moto, brigády ...

Moderátori: foter, niner, mhlavaty, Atlas, LOCHNESS

db69
Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
Zdieľať na Facebook

Re: Práca Prijímací technik

Príspevok od používateľa db69 »

milión € za milión hodín
Moja žena má v SESK +- 1800€, plus 13a 14 v 100% výške.Ale to je za 8 hodín denne bez víkendov.
Kamoš asi pred 6 mesiacmi odišiel zo súkromného "garažového" servisu kde robil objednávky,príjem/odovzdávanie aut, vracanie tovaru a vystavoval faktúry.
Išiel do Suzuki (Mikona) robí to iste za tie iste €.Akurát že má celú sumu na páske.
Ale je to tam psychicky náročnejšie aj ked robí to isté.
Hlavné je ako tu píšu ostatný ,musíš o autách vedieť dosť. Minimum je málo
db69
Zdieľať na Facebook

Moja žena má v SESK +- 1800€, plus 13a 14 v 100% výške.Ale to je za 8 hodín denne bez víkendov.
jeden deň super práca a za týždeň sa začínaš baliť.
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Naši najali agenturu, zaplatili lietadlo a - už tu máme 120 Filipíncov, ktorí makajú na 4 smeny za minimalku , tam kde slovákovi dávali 1600 - 1800 eur. :300f: Takto sa to robí do psej matere :4012:
Majitel sa teší ako po zaškolení slovákov vyhodí a malí čierni sa nám priznali, že oni sa k nám prišli len naučiť "zapadnemu spôsobu práce " a potom fujas do dojčlandu. :40bd:
Tak sme zvedaví kto s kým vydrbe. :o
db69
Zdieľať na Facebook

oco13
presne takto dopadli aj so Srbmi. Skončili im zmluvy ,a šup do EU.
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

oco13 napísal: 01.03.2026 12:48 Naši najali agenturu, zaplatili lietadlo a - už tu máme 120 Filipíncov, ktorí makajú na 4 smeny za minimalku , tam kde slovákovi dávali 1600 - 1800 eur. :300f: Takto sa to robí do psej matere :4012:
Majitel sa teší ako po zaškolení slovákov vyhodí a malí čierni sa nám priznali, že oni sa k nám prišli len naučiť "zapadnemu spôsobu práce " a potom fujas do dojčlandu. :40bd:
Tak sme zvedaví kto s kým vydrbe. :o
presne tak v dojclande maju lepsi socialny system a viac penazi.a ceny na zivotne vydaje za podnajom + potraviny rovnake.

no asi slovensky zamestnavatel zabudol ze filipinec je cudzinec ktory prisiel zarobit nie prezivat na slovensku.

ja si tiez menim zamestnania po max 3 rokoch.vo svicarsku mas na vyber firiem az az .co len clovek chce to moze robit pretoze je minimum ludi co chcu este pracovat rukami.prestala ma bavit ta robota.chodit po tych halach v jednej 20 celzia v druhej 5 celzia,tak som si nasiel nieco ine.

po 3 rocnej praci z robotmi v automatizovanych skladoch som siel robit optiku.

ta nova firma po 3 mesiacoch skusobnej doby mi zaplatila skolenia vsetko ma naucili jajaj.robota taka az sa divim ze sa to sa dava vyplata :2f93: mam zase firemne auto dokonca 2 rocne subaru outback turbo benzin 260ps,telefon notebok a niekedy sa preveziem len tak 150 km a 150km poobede len koli veci ktoru spravim za 30 minut.a bavia ma aj zmeny casu kedy idem do prace + nocne vyjazdy a kompenzacie za tie nocne vyjazdy.o 23.00 sadam do auta idem 80km porobim co treba za 3 hodky balim a taham domov.a pisem 9 hod.

no a samozrejme volno platene neplatene kedy chcem.to je u mna podmienka.vela firiem je tu uz flexibilnych na take veci.

v tej firme kde som sa tu tiez teraz vyskolil mlady 26 rocny svicarik aby mohol robit projekty,len co ziskal na to papiere hned dal vypoved :2f93: dostal cise 2 mesacnu vypovednu dobu ale nevadi ide do firmy kde dostane o 2 tisicky mesacne viac. to je tu normalna vec.
Naposledy upravil/-a seven549 v 01.03.2026 13:53, upravené celkom 1 krát.
volvic
Dátum registrácie: 14.07.2016 12:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa volvic »

Alex174 napísal: 02.12.2025 10:01 Dobrý deň.

...som dostal ponuku práce ako prijímací technik ....V tomto pracovnom prostredí som nikdy nepracoval, keďže som z iného odboru.
Toto je paradox dnešnej doby: ten, kto v obore nikdy nepracoval a nema prax, dostane na takuto pracu ponuku.....ja v obore pracujem vyse 24 rokov a takuto ponuku som nikdy nedostal... :4012:
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

a ani nedostanes.pretoze ludi na slovensku je dost.maju z coho vyberat.

tebe po tych rokoch praxe by museli dat ovela vacsi plat.a aj by si ho pytal.cize by si taku ponuku prace za minimalku ani nevzal.

kedysi som cital ako automobilka pri ziline kia zhana mechatronikov.odpovedal na to jeden chlap ktory ma na to skolu a robi tam na vyrobnom pase 6 rokov a predaka mu robi byvaly vyuceny casnik.

chodi kazdy polrok na personalne ci sa neuvolnilo miesto a nic.

na slovensku musis byt tlacenka.

v zahranici staci len povedat,ze chcem to robit hoci neviem o tom nic som murar ale chcem robit nieco ine.a mas to robis to.po 5 rokoch sa uz berie ze si v tom fachman
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

Oco v kolektive je sila. Mali ste si zobrat tasky ,zbalit sa nechat ich sa zaucat samych..
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Ani len do odborov už dnes nedostaneš ludí, žabomyšie vojny medzi partiami a hlavne ženy to dostávajú na celkom inú úroveň. :300f: A druhý poznatok - robia to všetky velké fabriky na Slovensku naberú a tesne pred koncom skušobnej doby je podstatná časť preč. Tak zase naberú z inej krajiny.
Korporát nikdy nemôže fungovať dobre ak príkazy vydáva človek spoza oceana ktorý vôbec nepozná mentalitu danej krajiny. Mali sa učiť od Baťu, kým bol čas. :4012:

Návrat na "Práca Auto-moto"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní