Prenájom zdviháku.
Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter
-
- Dátum registrácie: 04.12.2008 14:26 Zdieľať na Facebook
Prenájom zdviháku.
Rád by som sa spýtal, či niekto nevie o možnosti prenajať zdvihák na osobné auto v okolí Žiliny. Najbližšie je takáto možnosť v Púchove a Trenčíne čo je pre mňa ďaleko.
Náradie mám. Jedná sa o mechanické opravy cca do max. 4-5 hodín.
Alebo poradte servis v Žiline a blízkom okolí, ktorý ma hneď po príchode a zistení že mám MB nechce ošklbať ako slepicu.
Ďakujem.
Alebo poradte servis v Žiline a blízkom okolí, ktorý ma hneď po príchode a zistení že mám MB nechce ošklbať ako slepicu.
Ďakujem.
-
- Dátum registrácie: 11.02.2008 21:34
Re: Prenájom zdviháku.
milan209 napísal: ↑06.05.2024 20:24 Rád by som sa spýtal, či niekto nevie o možnosti prenajať zdvihák na osobné auto v okolí Žiliny. Najbližšie je takáto možnosť v Púchove a Trenčíne čo je pre mňa ďaleko.
Ďakujem.

-
Tu mas zdvihak za 10euro aj naradie ti pozicaju.
p.s, ale je to kua dalekoo. TRNAVA,
link: http://opravsisam.sk/prenajom-zdvihaka/
Ked toto cita HLAVATY MILAN tak sa musi strasne smiat.

link: http://opravsisam.sk/prenajom-zdvihaka/
Ked toto cita HLAVATY MILAN tak sa musi strasne smiat.

- db69
- Dátum registrácie: 18.06.2020 19:48
pozeral som to, a je to super.
-
- opravy & diag
- Dátum registrácie: 22.04.2005 10:12
Prochy...vcelku je to ok,stretne sa záujem dvoch strán tak to nemusí byť zlé.Je tam pár otázok,skôr čo sa týka bezpečnosti a poškodenia náradia,ale viem si predstaviť nejakú kauciu a je vybavené.Chce to iba stanoviť presné pravidlá
-
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
ale ved kazdy servis ma svoju hodinovku napisanu kolko berie.oskubat sa neda a ak je to praca na 5 hodin.
ale az to auto vyzaduje casty servis a nechce sa ti stracat cas okolo servisov oprav to sam doma.garaz mas ci?vercajg tiez a vies to spravit aj sam?
ak ano sprav si jamu.ja som tak zacinal.mam garaz pre dve auta v dome zobral som kolcak krompac a makal som.
hlbka 180cm dlzka 3 metre sirka 120cm.odizolovane od vody tehly cement na bielo vymalovane a 4 svetla.zakryvam to roztami.
ked pribudlo viac aut a ja som zostarol uz ma nebavilo lezat na zemi a davat dole z auta napravnicu tak som upgradoval. platna 10X8m aby to bola zarovenj aj garaz na dalsie auta vyska budovy 4.5 metra kupil som dvojstlpovy zdvihak na 3 tony.stal kedysi len 1300 euro novy z dovozom z madarska.dnes uz je to doma komplet dielna.nakupene vsetke vychytavky aby som mohol aj sam dat dole prevodovku alebo motor z auta.aj pneuservisne prace si robim sam napr v nedelu po ranajkach

stalo to cojaviem 12000 euro to vsetko co doteraz mam.nekupoval som nejake najdrahsie veci ako vyvazovacka za 23000euro.mne posluzi dobre aj taka za 1000 euro.a je to uz navzdy doma.uzivam to len pre seba.
este rozmyslam kupit priemyselny vysavac na 220 voltov z oklepom filtra a poriadne velka nadoba uz ma nebavi spinu na zemi zametat v dielni garazi a v okoli domu.teraz po zime bude zase vsade kopec kamienkov z pneumatik.
-
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní