Nafta za lacnejšiu cenu

diskusia o aditívach, aký olej pre moje vozidlo ...

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

lubos zimovcak
Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12
Zdieľať na Facebook

Re: Nafta za lacnejšiu cenu

Príspevok od používateľa lubos zimovcak »

speedmann napísal: 21.04.2026 20:32 oco: tri roky po sebe 100t km ročne.

...ďalšia rozprávka na dobrú noc. Denný nájazd 273,9km každý deň t.j. 365 dní. :40bd:

Preco?
Verim tomu.
Sam som niekolko roko robil za sebou vyse 100, rekord bol tusim 114, alebo 140??, uz si nespomeniem presne.

Ale, na vymenu oleja po 20.000 km som niekedy chodil KAZDY mesiac, este som to mal aj potvrdene v serviske.

Zaciatkom mesiaca vymena oleja, o 20.000 km neskor, koncom druheho mesiaca opat.

Preto uznavam diesle a velke nadrze, lebo 60 l benzinove som niekedy musel tankovat aj 2 x denne. . :3c90:
autolaik
Dátum registrácie: 15.03.2009 09:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa autolaik »

oco13 napísal: 21.04.2026 15:09 Lahko prišli lahko odišli, milionar je ten čo peniaze drží, nie ten čo ich míňa. :3906:

Ja som "stara skola" , majetok vidim v pozemkoch a streche nad hlavou.... tam tu definiciu splnas s prehladom :3906:
oco13
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Ano splňam len to sú virtualne prachy - nič si za ne nikdy nekúpim. :o
Teraz keď na stretavkach alebo aj v práci počúvam rovesníkov čo majú drahé autá domy dovolenky a len smutne skonštatujú, že deti odišli a chodia len pre prachy, tak som dosť prekopal svoj hodnotový rebríček. :300f:
speedmann
Dátum registrácie: 26.05.2007 09:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa speedmann »

oco: Denný nájazd 300 - 400km - 100 Blavy 100 nazad a zvyšok po BA
Takto vyzerá, že tu si bol platený len za odjazdené km, čím viac tým viac.

... 15 zastávok denne a aspoň 500km.
pri 8,5hod prac.dobe by vyšla 1 zastávka na 10min v priemere, a 500km za 5hod pri priemernej rýchlosti 100km/h? :40bd: a 0,5hod prestávka na desiatu, alebo obed. Ja trávu nežerem ani nefajčím.
oco13
Zdieľať na Facebook

pri 8,5hod prac.dobe by vyšla
, nuž kamarát ak mi najdeš jedneho montera okien a dverí čo má v sezone 8.5h pracovnú dobu tak si kúzelník. Zvykol som odchádzať z domu o 4roch a vracať sa o polnoci. Ale boli aj dni keď som bol doma dve hodiny. Veď chrápete pri prejazdoch medzi zakazkami - bolo konštatovanie majitela firmy. Asi si toho vela v robotníckych profesiach ešte neodrobil. :300f:
Takto vyzerá, že tu si bol platený len za odjazdené km

v podstate ano, auto zarobilo viac ako ja, Len medzi tými jazdami som stihol pomerať 15 -20 bytov a z toho som mal percentá. Na dochádzanie 200km denne už nejaká motivácia byť musí. :o
speedmann
Zdieľať na Facebook

Najnovšia kniha scifi-rozprávok :40bd: Ako som stihol zamerať 15-20 bytov a odjazdiť v daný deň 400km. autor oco. :::
oco13
Zdieľať na Facebook

Najnovšia kniha scifi-rozprávok
realita mladých rokov - ako som stihol robiť 16hodin denne viac ako 10 rokov??? dnes už ani ja neverím a bolo to tak tri deti barak zahrada role , všetko pýta peniaze. Mal si sa zamestnať v stavebníctve keď bol boom plastových okien a menili da celé paneláky. Potom by si videl čo je to robiť od nevidím do nevidím. :4012:
Ale skús sa opýtať svojich starých rodičov ako zvladali smenu vo fabrike alebo na družstve a potom doma do tmy na roliach , alebo okolo hospodárskych zvierat. A to neboli jednotlivci , tak žili celé dediny. :300f:
seven549
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

tak sa robi aj dodnes na vychode slovenska.zivnostnici co robia na seba robia od vidim do nevidim.a este aj doma fusky stihaju.a aj soboty pracuju.

ja som tiez tak kedysi tahal ked som prisel do svicarska na stavbu aby som kupil byt

pondelok az stvrtok od 7.00-20.00
piatky od 7.00 - 18.00
soboty od 7.00 -16.00.

2 roky v kuse.to je zivot ak ma clovek svoj ciel.

potom som sa zdokonallil poriadne v jazyku a dnes po tych rokoch robim len taku pracu co ma bavi.ziadna makacka

menim firmy kazde 2 roky.a vsade idem na pohovor s tym ze poviem -bud beries co vidis alebo ideme dalej-. tu je firiem plna prdel.akosi ma prestava bavit zase to co robim ziadne nove veci sa nedeju chce to zmenu.teraz je velky nedostatok bagristov vzdy som to chcel vyskusat.a davaju dobry plat zaplatia aj kurzy. staci vediet jazyk.
speedmann
Zdieľať na Facebook

Moji starí rodičia makali na svojom a mali komplet hospodárske vybavenie tým myslím, ako vlastnú mláťačku a podobné stroje, ktoré im skonfiškovali boľševici. A to že si robil 16hod denne 10 r. je tvoj problém, ak to bola jediná cesta, ako otrocky zarobiť prachy a len hanobiť majetky. :::
Poznám dobrý vtip: chlapík príde k lekárovi a hovorí pán doktor nemáte nejaké tabletky proti lachvatosti a lekár mu odpovedá no niečo by sa našlo. Predpíšem vám tieto tablety, ktoré budete užívať denne. A chlapík mu skočí do reči a hovorí pán doktor, ale veľa, veľa.

Seven: Teba nekomentujem nemá zmysel.
oco13
Zdieľať na Facebook

len hanobiť majetky.

Nehanobím majetky, hanobím "bezpracne" získané majetky to je trošička rozdiel, ale na to treba aj druhú mozgovú bunku, tá tvoja ešte asi spí.
A ešte raz nehanobím majetky, ale LUDÍ - pretože za všetkým hladaj človeka. :4012:
speedmann
Zdieľať na Facebook

oco: tá tvoja ešte asi spí. :40bd:

Moje m. bunky sú v pohode, len tie Tvoje sú nejako poprehadzované. Možno, keby tie Tvoje spali bolo by Tebe aj im lepšie. :pa:
Napísať odpoveď

Návrat na "Oleje, mazivá, palivá, aditíva"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní