Nafta za lacnejšiu cenu
Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS
-
lubos zimovcak
- Dátum registrácie: 19.11.2008 18:12 Zdieľať na Facebook
Re: Nafta za lacnejšiu cenu
No, ešte si musíš počkať 2 roky a už budeš môcť ísť prvý krát voliť..., vydrz..cicmanec942 napísal: ↑03.04.2026 14:14 Občiansky by si mal vrátiť ty! A spolu s tebou ďalšie milióny dementov...![]()
-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Ha, ha, ha, som sa pobavil ako nikdy, strašne si vtipný, neskutočne, mohol by si ísť robiť zábavu na smerácke akcie! 
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Zabudol si ze slovensko nieje samostatný podnik.vedenie už je spoločné z bruselom ambasádami mimovládkami atď.jozoD. napísal: ↑03.04.2026 11:27 Keď čítam tie názory, že: ,,opozícia nič nezmení", ,,druhí budú robiť to isté (kradnúť)",...a pod. Tak to už len aby posledný zhasol a vybavené.
Je to akoby som mal mal podnik, ktorý mi 15-20rokov riadi to isté vedenie, postupne krachujem, upadám..prípadne stagnujem. A ja namiesto toho aby som skúšal nájsť iné vedenie, si poviem, že aj tak nikoho nenájdem...a že iný riaditeľ bude tiež naprd...tak si tak nechám stále toho istého.
Logiku to síce nemá...ale deje sa...z nejakého neznámeho dôvodu.
Až bude slovensko slobodne samostatné nezavisle potom sa bude dat vymeniť vedenie. Sloboda a nezávislosť bola počas ČSFR.
Naposledy upravil/-a seven549 v 07.04.2026 01:36, upravené celkom 1 krát.
-
seven549
- Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
- Kontakt: Zdieľať na Facebook
Majú väčšie primy ale aj výdaje a svoj zauzivany zivot.ak boli celé roky naučený na určité ceny tak to zdraženie cíti aj nemec ktory ma plat 4000 euro.
Chod do nemecka a pýtaj sa ľudí ako to vidia dnes a napr v 90 rokoch.kavicka na benzínke stala 20 pfeningov a dnes platí 3 eura.cigarety 2 marky atď atď.
Ty to nevidíš lebo u nás boli platy biedne vždy preto píšeš ze aké majú príjmy. ale tam boli také príjmy ako sú dnes aj v 90 rokoch.
-
jojko1001
- Dátum registrácie: 27.01.2008 16:05
Situácia na Blízkom východe ochromila kľúčové námorné trasy, čo okamžite vystrelilo cenu ropy na svetových trhoch. Na viacerých čerpacích staniciach, najmä v pohraničných oblastiach . Ľudia berú palivo do zásob,ceny benzínu a nafty sa nebezpečne približujú k hranici 2 eur za liter.Sk sa nachádza v momente, kedy sa vonkajšie faktory spojili do jedného bodu. Ak sa situácia v blízkej dobe neupokojí, môžeme očakávať, že rok 2026 bude v našich štatistikách zapísaný ako rok, kedy sa karta definitívne obrátila v prospech elektriny.

-
cicmanec942
- Dátum registrácie: 18.07.2025 19:37 Zdieľať na Facebook
Svetlá budúcnosť bez dotácií: https://www.autoforum.cz/predstaveni/ne ... -rika-vse/
-
tatkotom
- Dátum registrácie: 02.09.2023 16:50
Elektromobilita - nech to stojí čo to stojí, realita inde. Nie, nie som proti EV len proti ich násilnému pretláčaniu.
Apropo - hlavne v Čechách jazdia aj na olej z Tesca no ja to do auta v živote nedám.
Apropo - hlavne v Čechách jazdia aj na olej z Tesca no ja to do auta v živote nedám.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 3 neregistrovaní