Prepava tovar - voľné autá

Všetko čo súvisí s kamiónmi, ťahačmi a s prepravou

Moderátori: mhlavaty, foter, niner, Atlas, LOCHNESS

autobazar.rover193
Dátum registrácie: 26.04.2026 16:07
Zdieľať na Facebook

Prepava tovar - voľné autá

Príspevok od používateľa autobazar.rover193 »

Zdravím,

prosím Vás, snáď sa tu niekto vyzná, potreboval by som zistiť, kde je možné nájsť dostupných - voľných prepravcov.

Vysvetlím: chcel by som doviezť (formou dokládky) na Slovensko 1EP napr. z Bruselu, Neapolu, Budapešti, Splitu, Minsku atď. a mňa by zaujímalo či existuje databanka voľných vozidiel - prepráv = robíme tieto destinácie.

Pretože na registri dopravcov je ich 10000+ čo sa rovná utópii ich preverovať po jednom, kto ktorú krajinu robí a následne ich oslovovať. Zo zväzu logistiky som ich niekoľko kontaktoval, ale to je tiež márne. Končí to "Máte IČO? My robíme iba IČO". Nie nemám IČO, iba by som rád orientačne vedel, koľko by ma to stálo ak to IČO budem mať, a či vôbec má zmysel to IČO riešiť. Nie aby tovar stál 500 a preprava 5000. Lebo potom mi akékolvek IČO je totálne ukradnuté. No a gúglovanie je tiež na dve veci. Všetci všetko robia, všetci všade vozia, samé pekné fotky, samé pekné úsmevy, oni sú tak šikovní, oni sú hentak usilovní, všetci sú veselí, všetci sú štastní... Tak im napíšem, že by som chcel doviesť paletu z Belehradu a zrazu, Srbsko nerobíme.

Proste, ak sa ozvem ako civilista z ulice, tak mám pocit akoby som po nich chcel výkresy od turbíny na ponorku.
Napísať odpoveď

Návrat na "TRUCKy, Ťahače - všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný